040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen Rotterdam

Kantoormeubelen anno 2021, wat een keuze!

Als je nog steeds denkt dat kantoormeubilair saai, kleurloos en vooral praktisch is dan heb je het mis. Natuurlijk, in eerste instantie ligt de focus op comfort en gebruikersgemak. Maar daarnaast is er anno 2021 bijna net zoveel keus in kantoormeubelen als in meubilair voor thuis. Of je nou gaat voor een industriële, moderne, klassieke of een Scandinavische kantoorinrichting overal zijn bijpassende kantoormeubelen voor te vinden. De huiselijke sfeer naar kantoor brengen is ook een trend die zorgt dat de lijn tussen werk en vrije tijd vervaagd en je je steeds meer thuis gaat voelen op kantoor.

Duurzame kantoormeubelen in Rotterdam

Tegenwoordig wordt er ook steeds meer gelet op de duurzaamheid van kantoormeubelen. Er wordt steeds efficiënter geproduceerd en er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het stoelen gemaakt van gerecyclede PET Flessen zoals die van De Vorm. Natuurlijk is het belangrijk een goed evenwicht te vinden tussen een mooie inrichting en het circulaire aspect. Je kunt daar zelf ook al eens over nadenken. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe bladen op bestaande onderstellen leggen. Of juist andersom, bestaande bureaubladen monteren op nieuwe sta zit onderstellen! Ook bestaande stoelen kunnen, opgevuld en voorzien van een nieuwe stoffering, weer jarenlang mee! Wij willen graag samen met jou meedenken hoe je je kantoormeubelen in Rotterdam zo circulair mogelijk in kunt zetten.

Inspiratie nodig?

Ben je benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden die er zijn voor kantoormeubelen in Rotterdam. Neem dan eens een kijkje op onze website. Onder het kopje merken vind je een kleine selectie van de merken die we voeren. Maar ook op onze Social Media kanalen als Instagram, Facebook en Pinterest kun je de laatste trends en ontwikkelingen te zien. Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op. Want voor Kantoormeubelen Rotterdam moet je bij De Kantoorinrichter zijn!

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

kantoorinrichting gemeente Geldrop
Onder de glaswanden loopt het vloerplan mooi door
3D ontwerp 2e etage met glaswanden ICBC