040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen Overpelt

Uitgebreide collectie kantoormeubelen Overpelt

Een uitgebreide collectie kantoormeubelen Overpelt vindt u bij De Kantoorinrichter. Wij zijn een bedrijf dat zich volledig richt op het praktisch, functioneel en stijlvol inrichten van verschillende kantoren. Wij nemen hierbij de volledige inrichting voor onze rekening: van de (flexibele) werkplekken tot aan de opbergruimtes, het vergadermeubilair en de ontvangstruimtes. Ook voor bedrijven in de zorg of horeca hebben wij passende oplossingen. Daarnaast passen wij ons volledig aan aan uw bedrijf, uw wensen en uw budget. Zo kunnen wij zowel voor een low budget als een luxe budget een zeer complete inrichting op maat samenstellen.

Kantoormeubels Overpelt voor een fijne werkplek

Onze kantoormeubels Overpelt dragen bij aan een fijne werkplek voor uzelf, uw collega’s en werknemers. Ontdek bijvoorbeeld onze concentratie units die ideaal zijn binnen een druk en rumoerig bedrijf. Een andere interessante optie zijn onze mobiele overleg units die flexwerken extra eenvoudig en comfortabel maken. Tot slot zijn goede bureaustoelen van enorm belang binnen een bedrijf. Speciaal voor bedrijven waarin 24/7 gewerkt wordt, hebben wij “24 uurs stoelen” ontworpen. Deze comfortabele en slijtvaste stoelen zijn geschikt om voor lange tijd op te zitten, bijvoorbeeld binnen de beveiliging, bewaking of observatie. Meer informatie over deze stoelen en onze andere kantoormeubels vindt u op onze website.

Kantoormeubilair Overpelt en andere oplossingen voor op kantoor

Naast kantoormeubilair Overpelt, vindt u bij De Kantoorinrichter andere functionele en stijlvolle oplossingen voor op kantoor. Zo helpen wij u graag bij het verbeteren van de akoestiek, verzorgen wij kabelmanagement of kunnen wij een gehele kantoorrenovatie voor u uit handen nemen. Voor meer informatie over onze producten en diensten verwijzen wij u graag naar de website. Uiteraard kunt u met vragen of voor een vrijblijvende offerte ook contact met ons team opnemen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Graag tot ziens bij De Kantoorinrichter!

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor
kantoorinrichting gemeente Geldrop
Footlocker Vianen kantoorinrichting