040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen Hasselt

Kantoormeubelen Hasselt voor een stijlvolle en productieve werkplek

Een kantoor moet stijlvol, functioneel en praktisch zijn. Naast dat u op kantoor gasten wilt kunnen ontvangen, is het een plek waar iedereen comfortabel aan de slag moet kunnen. Met de kantoormeubelen Hasselt van De Kantoorinrichter maakt u van uw kantoor een fijne werkplek. Zo dragen onze kantoormeubelen bij aan de productiviteit en verbeteren wij de werksfeer. Daarnaast kunnen rug- en nekklachten voorkomen worden met onze creatieve oplossingen zoals een “zit sta werkplek” of “24 uurs stoelen”. Uiteraard hebben wij ook voor andere werkomgevingen de ideale oplossingen en kantoorinrichtingen in onze brede collectie.

Maak kennis met onze kantoormeubels Hasselt

Wilt u kennis maken met onze kantoormeubels Hasselt? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier leest u meer over de producten die wij in onze collectie hebben. Wij kunnen u bovendien helpen bij de inrichting van verschillende soorten werkplekken. Daarnaast draaien wij onze hand niet om voor zowel een budget als een complete of een luxe inrichting. De opties zijn eindeloos en altijd op maat gemaakt voor u en uw bedrijf. Tot slot voeren wij ook andere diensten uit. Zo kunt u bij ons terecht om de akoestiek op kantoor te verbeteren, voor kabelmanagement of voor een complete kantoorrenovatie.

Meer informatie over ons kantoormeubilair Hasselt

Voor meer informatie over ons kantoormeubilair Hasselt kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag (vrijblijvend) meer over onze producten en werkwijze. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Tot slot krijgt u op onze website een goede impressie van ons werk. Bekijk bijvoorbeeld eens foto’s van de projecten die wij hebben uitgevoerd of lees meer over ons 5-stappenplan voor het inrichten van een kantoor. Bent u enthousiast geworden? Dan hopen wij u snel te mogen verwelkomen bij De Kantoorinrichter voor een nieuw, functioneel en mooi kantoorinterieur!

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Ook in deze ruimte een maatwerk paneel van Dock Four met o.a. afbeeldingen van Eindhoven
Wachtruimte op kantoor met boomstamtafel