040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen Genk

De Kantoorinrichter verzorgt kantoormeubelen Genk

Een kantoor moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moet het een plek zijn waar iedereen comfortabel en in alle rust kan werken. Daarnaast is het fijn als het kantoor stijlvol en modern is. Dit bevordert niet alleen de werksfeer, het draagt ook bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Bij De Kantoorinrichter verzorgen wij kantoormeubelen Genk en omgeving. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan meubilair waarmee wij uw kantoor om kunnen toveren tot een productieve, functionele en inspirerende werkplek. Een plek waar hard gewerkt kan worden én waar u met een gerust hart gasten kunt ontvangen.

Kantoormeubels Genk voor diverse bedrijven

Bij ons kunt u terecht voor kantoormeubels Genk voor diverse bedrijven. Zo hebben wij “24 uurs stoelen” speciaal ontworpen voor bedrijven waar 24/7 gewerkt wordt. Daarnaast beschikken wij over meubilair speciaal voor de zorg of de horeca. Maakt u binnen uw bedrijf veel gebruik van flexwerken? Dan zorgen wij graag voor rust en privacy op de werkvloer met onze concentratie units of mobiele overleg units. Andere populaire producten uit onze collectie zijn onder andere de interactieve schermen, de ”zit sta werkplek” en het meubilair voor een mooie ontvangstruimte. De ontvangstruimte is immers het visitekaartje van uw bedrijf!

Maak kennis met ons kantoormeubilair Genk

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Bekijk daarom wat voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd op onze website. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Online vertellen wij bovendien meer over onze producten en overige diensten. Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons dan direct. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon en het contactformulier op onze website. Ons enthousiaste en deskundige team staat klaar om u op weg te helpen bij het inrichten van een indrukwekkend kantoor!

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler
CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV
Glaswand geplaatst met een totale lengte van 32,5 meter