040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen Genk

De Kantoorinrichter verzorgt kantoormeubelen Genk

Een kantoor moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moet het een plek zijn waar iedereen comfortabel en in alle rust kan werken. Daarnaast is het fijn als het kantoor stijlvol en modern is. Dit bevordert niet alleen de werksfeer, het draagt ook bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Bij De Kantoorinrichter verzorgen wij kantoormeubelen Genk en omgeving. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan meubilair waarmee wij uw kantoor om kunnen toveren tot een productieve, functionele en inspirerende werkplek. Een plek waar hard gewerkt kan worden én waar u met een gerust hart gasten kunt ontvangen.

Kantoormeubels Genk voor diverse bedrijven

Bij ons kunt u terecht voor kantoormeubels Genk voor diverse bedrijven. Zo hebben wij “24 uurs stoelen” speciaal ontworpen voor bedrijven waar 24/7 gewerkt wordt. Daarnaast beschikken wij over meubilair speciaal voor de zorg of de horeca. Maakt u binnen uw bedrijf veel gebruik van flexwerken? Dan zorgen wij graag voor rust en privacy op de werkvloer met onze concentratie units of mobiele overleg units. Andere populaire producten uit onze collectie zijn onder andere de interactieve schermen, de ”zit sta werkplek” en het meubilair voor een mooie ontvangstruimte. De ontvangstruimte is immers het visitekaartje van uw bedrijf!

Maak kennis met ons kantoormeubilair Genk

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Bekijk daarom wat voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd op onze website. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Online vertellen wij bovendien meer over onze producten en overige diensten. Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons dan direct. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon en het contactformulier op onze website. Ons enthousiaste en deskundige team staat klaar om u op weg te helpen bij het inrichten van een indrukwekkend kantoor!

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

3D ontwerp 2e etage met glaswanden ICBC
Glaswanden met folie voor meer privacy