Kantoormeubelen Eersel

Op zoek naar kantoormeubelen in Eersel?

Is jou bedrijf gevestigd in Eersel of omgeving? Heb je misschien plannen om uit te breiden of is je huidige kantoormeubilair aan vervanging toe? Dan kunnen wij je zeker helpen! Want een slim en modern ingericht kantoor kan de productiviteit en het werkplezier van je medewerkers flink verhogen. Misschien is er na al het thuiswerken van het afgelopen jaar wel een andere functionaliteit van de ruimte gewenst. Specifieke kantoormeubelen zoals flexwerkplekken of concentratie units kunnen daarbij helpen.

Uitgebreide collectie kantoormeubelen

De Kantoorinrichter is gevestigd in Bergeijk en staat regionaal bekend om het enorm grote aanbod aan kantoormeubelen dat we kunnen leveren. Welke stijl, merk of soort meubel je ook in gedachten hebt de Kantoorinrichter kan het snel en voor een mooie prijs leveren. Om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden neem eens een kijkje op onze website. Daar staan naast onze opgeleverde projecten ook voorbeelden van de merken die we voeren. Dit is natuurlijk maar een klein deel van de collecties, voor meer informatie over een specifiek merk of product neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Refurbished kantoormeubelen Eersel

Wil je liever een deel van je huidige meubilair hergebruiken. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het vervangen van je huidige werkplekonderstellen naar de moderne sta-zit varianten en daarop de bestaande bladen (her)monteren. Circulaire kantoorinrichting, in deze tijd kun je er bijna niet meer omheen! Wij zijn in de markt dan ook altijd op zoek naar kantoormeubelen die een tweede kans verdienen. Ze worden helemaal nagekeken, schoongemaakt en eventueel voorzien van een nieuwe stof en kunnen daarna aan een tweede leven beginnen. En misschien is dat wel bij jou!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bedrijf? Op zoek naar nieuwe of gebruikte kantoormeubelen in Eersel? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder. Mail naar [email protected] of vul het contactformulier op de website in, bellen kan natuurlijk ook.

Onze projecten

IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze klanten

Bekijk onze webshop

De Kantoormeubelshop is een onderdeel van De Kantoorinrichter. Bij De Kantoorinrichter hebben we al 15 jaar ervaring met het ondersteunen, facilitair ontlasten en het begeleiden bij het inrichten van kantoren.

Ons team

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Eigenaar, Verantwoordelijk voor sales

Tamara van Grootel

Eigenaar, Verantwoordelijk voor design & ontwerp

Shauni Verhagen

Commerciële binnendienst

Carolien Geurtsen

Commerciële binnendienst

Conny Franssen

Commerciële binnendienst

Edith van Berlo

Marketing en Communicatie

Niek Tenback

Levering en Montage

Blog

Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende jaar? Je leest er alles over in dit blog.
04.04.2024
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Ontdek Scrum: Een wendbare werkwijze voor effectieve projectopleveringen | Creëer een omgeving die de principes van Scrum ondersteunt
03.10.2022