040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen Eersel

Op zoek naar kantoormeubelen in Eersel?

Is jou bedrijf gevestigd in Eersel of omgeving? Heb je misschien plannen om uit te breiden of is je huidige kantoormeubilair aan vervanging toe? Dan kunnen wij je zeker helpen! Want een slim en modern ingericht kantoor kan de productiviteit en het werkplezier van je medewerkers flink verhogen. Misschien is er na al het thuiswerken van het afgelopen jaar wel een andere functionaliteit van de ruimte gewenst. Specifieke kantoormeubelen zoals flexwerkplekken of concentratie units kunnen daarbij helpen.

Uitgebreide collectie kantoormeubelen

De Kantoorinrichter is gevestigd in Bergeijk en staat regionaal bekend om het enorm grote aanbod aan kantoormeubelen dat we kunnen leveren. Welke stijl, merk of soort meubel je ook in gedachten hebt de Kantoorinrichter kan het snel en voor een mooie prijs leveren. Om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden neem eens een kijkje op onze website. Daar staan naast onze opgeleverde projecten ook voorbeelden van de merken die we voeren. Dit is natuurlijk maar een klein deel van de collecties, voor meer informatie over een specifiek merk of product neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Refurbished kantoormeubelen Eersel

Wil je liever een deel van je huidige meubilair hergebruiken. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het vervangen van je huidige werkplekonderstellen naar de moderne sta-zit varianten en daarop de bestaande bladen (her)monteren. Circulaire kantoorinrichting, in deze tijd kun je er bijna niet meer omheen! Wij zijn in de markt dan ook altijd op zoek naar kantoormeubelen die een tweede kans verdienen. Ze worden helemaal nagekeken, schoongemaakt en eventueel voorzien van een nieuwe stof en kunnen daarna aan een tweede leven beginnen. En misschien is dat wel bij jou!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bedrijf? Op zoek naar nieuwe of gebruikte kantoormeubelen in Eersel? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder. Mail naar [email protected] of vul het contactformulier op de website in, bellen kan natuurlijk ook.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Glaswand geplaatst met een totale lengte van 32,5 meter
Inzicht in nieuwe werkkamers met gemonteerde werkplekken
Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler
Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht