Flexibele kantoorinrichting

U OVERWEEGT EEN FLEXIBELE KANTOORINRICHTING?

Wanneer u op zoek bent naar een flexibele kantoorinrichting, neem dan contact op met de flexibele kantoorinrichter. De Kantoorinrichter is specialist op dit terrein. Wij hebben al veel verschillende soorten kantoorruimten ingericht. Wilt u ook een nieuwe inrichting, maar twijfelt u nog over de precieze uitvoering en invulling? Wij kunnen u met onze expertise zeker van dienst zijn

Twijfelt u nog over de voordelen van een kantoorinrichting die flexibel is? In de eerste plaats wordt op deze manier het flexwerken gestimuleerd. Op deze wijze zit niet iedere werknemer continue op dezelfde plek, maar wisselen de mensen van plaats. Zo volgt er automatisch meer samenwerking. Daarnaast krijgt u vanzelf een meer innovatieve uitstraling.

WAT IS FLEXIBELE KANTOORINRICHTING?

Als u een eigen bedrijf of kantoor heeft, hoort u ook ongetwijfeld over kantoorinrichtingen die flexibel moeten zijn. Hieraan wordt vaak ook innovatief werken gekoppeld. Hoe zit het eigenlijk met flexibele kantoorinrichtingen? In de eerste plaats is het gebouw uiteraard niet flexibel. Vaak denken mensen ook direct aan het verliezen van een persoonlijke werkplek. Dit wordt niet altijd gezien als een positieve ontwikkeling. Misschien is het goed om eerst even te kijken naar de verschillende kantoren. Er wordt dan onderscheid gemaakt tussen de volgende vier:

  • Cellenkantoor
  • Groepskantoor
  • Open kantoor
  • Combinatie kantoor

LAAT DE FLEXIBELE KANTOORINRICHTER MEEDENKEN VOOR EEN GOED RESULTAAT

Is het bij een flexibele kantoorinrichting mogelijk dat iedere werknemer een eigen werkplek heeft? Er zijn wat het betreft werkplekken drie opties:

  • Iedereen heeft een eigen werkplek.
  • Een werkplek wordt gebruikt door verschillende werknemers.
  • Verschillende werkplekken worden gebruikt door verschillende werknemers.

Twijfelt u nog hoe u gebruik gaat maken van kantoorconcepten die flexibel zijn? Lijkt het u goed als het geheel iets dynamischer wordt? Vaak heeft dit nog heel wat voeten in de aarde. Ook staan soms niet alle medewerkers te springen om een verandering.

Toch zijn kantoorconcepten flexibel in de toekomst ongetwijfeld belangrijk. Wij denken daarom graag met u mee. Wij hebben een team van 6 mensen die vol passie hun werk doen. Neem zeker even contact op als u meer informatie wilt. Wij zijn ervoor.

VASTE CONTACTPERSOON DIE U BEGELEIDT BIJ FLEXIBELE KANTOORINRICHTING

De Kantoorinrichter is er niet alleen voor u bij de aanschaf van nieuw meubilair. Zeker ook op het terrein van flexibele kantoorconcepten kunnen wij veel voor u betekenen. Graag begeleiden wij bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw concept.

Wilt u de huisvesting grootschalig veranderen? Gaat het om slechts een kleine wijziging? Wij helpen u graag met een eerste inventarisatie en kunnen een programma voor u samenstellen. Heel belangrijk zijn ook de workshops die wij verzorgen voor uw medewerkers. Het is van groot belang dat ook, of juist, zij een goed gevoel hebben of krijgen bij een eventuele verandering. Neem gerust eens contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Als het gaat om een groot project, dan krijgt u van ons altijd een vaste contactpersoon. Dit werkt veel prettiger dan dat u steeds met andere mensen te maken heeft.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over een flexibele kantoorinrichting. We kunnen dan ook zo nodig een eerste afspraak maken met elkaar. Wij werken met zes mensen, maar bij grote projecten krijgt u altijd één vaste contactpersoon. Uiteraard kunnen wij gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. We werken allemaal vol enthousiasme en passie. Korte lijntjes vinden wij erg belangrijk.

Projectmanagement - ons team staat voor u klaar!

Bekijk voor meer informatie

Kantoorinrichting Interstream Barging

Kantoorinrichting

Home Uw professionele partner voor kantoorinrichting Een prettige werkplek stelt uw medewerkers in staat geconcentreerd te werken en draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Kaam-en-Partners-9
Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners in Baarle Nassau Voor het nieuwe kantoor van Kaam en Partners hebben we een voorstel gemaakt voor de...

Resultaat-Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Complete kantoorinrichting, systeemwand en vloerafwerking in Naarden bij Intersell Intersell is een aannemer die voornamelijk voor woningbouwverenigingen werkt en het onderhoud verzorgt. Voor de...

Blog & nieuws

kantoor-verbouwen
4 punten waar u op moet letten bij een kantoorrenovatie
Langzaam begint het u te dagen: uw kantoor voldoet niet meer aan de standaard of aan de eisen van u en uw medewerkers. Nu...
09.04.2018
Akoestsich-wandpaneel-gestoffeerd
6 interieurtips waarmee u geluidsoverlast op kantoor kunt beperken
Een rustige omgeving is essentieel voor een goede en efficiënte werkhouding. In grote of gehorige kantoren komt het helaas vaak voor dat zowel de...
21.02.2017
Pro-Industry5-1
3 x inspiratie voor een industriële kantoorinrichting
Een kantoor is al lang niet meer een verzameling bureaus, bureaustoelen, computers en archiefkasten. Het is een plek waar werknemers veel tijd doorbrengen. Dat...
15.01.2018