Kantoorinrichting Utrecht

Nieuwe kantoorinrichting in Utrecht

Is jou bedrijf gevestigd in Utrecht en kan het huidige interieur wel een opfrisser gebruiken. Weet je niet waar je moet beginnen of zie je door de bomen het bos niet meer door het enorme aanbod dat er op de markt te vinden is? Schakel dan de hulp van De kantoorinrichter in!

Waarom De kantoorinrichter?

De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring met het (her) inrichten van kantoren in Utrecht en omgeving. Zelf zijn we gevestigd in het zuiden maar werken voor een groot deel in het midden van het land. Zo hebben we in het WTC in Utrecht een compleet kantoor ingericht en is het CNV in Utrecht al jaren een vaste klant. Maar ook in bijvoorbeeld in Veenendaal en Vianen hebben we de kantoorinrichting mogen verzorgen en mooie projecten opgeleverd. Neem eens een kijkje op onze projectpagina waar we een deel van de door ons gerealiseerde projecten tonen.

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van de huidige situatie kunnen wij samen met jou een plan maken van de gewenste nieuwe kantoorinrichting in Utrecht. Dit kan naar wens vormgegeven worden door middel van een moodbord en een 3D tekening. Zo krijg je meteen een hele goede indruk van de nieuwe indeling en sfeer. En omdat wij dagelijks werken met het (her) indelen van kantoorruimtes komen we vaak met praktische oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Er is van elke kantoorruimte, groot of klein, iets moois te maken. Samen gaan we voor een kantoorinrichting die bij jou bedrijf past en waar iedereen die er werkt positieve energie van krijgt. Want een fijne passende kantoorinrichting in Utrecht zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en dus meer productiviteit!

Lees meer over ons en onze diensten op de website of contacteer ons direct voor meer informatie. Wij helpen je graag bij een complete make-over van je kantoor (of met een aantal kleine aanpassingen die een groot verschil maken!).

Onze projecten

Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo

Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar

CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon

H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K

IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW

Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek

Omslag DSV Eindhoven
Kantoorinrichting bij DSV Eindhoven

kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners

Kantoorinrichting Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging

CWS 11
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze klanten

Bekijk onze webshop

De Kantoormeubelshop is een onderdeel van De Kantoorinrichter. Bij De Kantoorinrichter hebben we al 15 jaar ervaring met het ondersteunen, facilitair ontlasten en het begeleiden bij het inrichten van kantoren.

Ons team

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Eigenaar, Verantwoordelijk voor sales

Tamara van Grootel

Eigenaar, Verantwoordelijk voor design & ontwerp

Shauni Verhagen

Commerciële binnendienst

Carolien Geurtsen

Commerciële binnendienst

Conny Franssen

Commerciële binnendienst

Edith van Berlo

Marketing en Communicatie

Niek Tenback

Levering en Montage

Blog

Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Innovatief werken wordt vaak gekoppeld aan innovatieve kantoren Innovatief werken is vooral het bekend worden met een nieuwe cultuur en nieuw gedrag en daarbij...
03.10.2022
Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Scrum, een andere manier van werken De afgelopen jaren is het gebruik van de Agile –  Scrum methode enorm toegenomen.  Scrum is een Agile...
03.10.2022
WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Steeds meer bedrijfspanden in Nederland zijn BREEAM-NL gecertificeerd. Wat houdt dit nou eigenlijk precies in, waar heb je als (toekomstige) huurder van kantoorruimte in...
03.10.2022