Kantoorinrichting Utrecht

Nieuwe kantoorinrichting in Utrecht

Is jou bedrijf gevestigd in Utrecht en kan het huidige interieur wel een opfrisser gebruiken. Weet je niet waar je moet beginnen of zie je door de bomen het bos niet meer door het enorme aanbod dat er op de markt te vinden is? Schakel dan de hulp van De kantoorinrichter in!

Waarom De kantoorinrichter?

De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring met het (her) inrichten van kantoren in Utrecht en omgeving. Zelf zijn we gevestigd in het zuiden maar werken voor een groot deel in het midden van het land. Zo hebben we in het WTC in Utrecht een compleet kantoor ingericht en is het CNV in Utrecht al jaren een vaste klant. Maar ook in bijvoorbeeld in Veenendaal en Vianen hebben we de kantoorinrichting mogen verzorgen en mooie projecten opgeleverd. Neem eens een kijkje op onze projectpagina waar we een deel van de door ons gerealiseerde projecten tonen.

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van de huidige situatie kunnen wij samen met jou een plan maken van de gewenste nieuwe kantoorinrichting in Utrecht. Dit kan naar wens vormgegeven worden door middel van een moodbord en een 3D tekening. Zo krijg je meteen een hele goede indruk van de nieuwe indeling en sfeer. En omdat wij dagelijks werken met het (her) indelen van kantoorruimtes komen we vaak met praktische oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Er is van elke kantoorruimte, groot of klein, iets moois te maken. Samen gaan we voor een kantoorinrichting die bij jou bedrijf past en waar iedereen die er werkt positieve energie van krijgt. Want een fijne passende kantoorinrichting in Utrecht zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en dus meer productiviteit!

Lees meer over ons en onze diensten op de website of contacteer ons direct voor meer informatie. Wij helpen je graag bij een complete make-over van je kantoor (of met een aantal kleine aanpassingen die een groot verschil maken!).

Onze projecten

IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze klanten

Bekijk onze webshop

De Kantoormeubelshop is een onderdeel van De Kantoorinrichter. Bij De Kantoorinrichter hebben we al 15 jaar ervaring met het ondersteunen, facilitair ontlasten en het begeleiden bij het inrichten van kantoren.

Ons team

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Eigenaar, Verantwoordelijk voor sales

Tamara van Grootel

Eigenaar, Verantwoordelijk voor design & ontwerp

Shauni Verhagen

Commerciële binnendienst

Carolien Geurtsen

Commerciële binnendienst

Conny Franssen

Commerciële binnendienst

Edith van Berlo

Marketing en Communicatie

Niek Tenback

Levering en Montage

Blog

Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende jaar? Je leest er alles over in dit blog.
04.04.2024
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Ontdek Scrum: Een wendbare werkwijze voor effectieve projectopleveringen | Creëer een omgeving die de principes van Scrum ondersteunt
03.10.2022