040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoorinrichting Utrecht

Nieuwe kantoorinrichting in Utrecht

Is jou bedrijf gevestigd in Utrecht en kan het huidige interieur wel een opfrisser gebruiken. Weet je niet waar je moet beginnen of zie je door de bomen het bos niet meer door het enorme aanbod dat er op de markt te vinden is? Schakel dan de hulp van De kantoorinrichter in!

Waarom De kantoorinrichter?

De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring met het (her) inrichten van kantoren in Utrecht en omgeving. Zelf zijn we gevestigd in het zuiden maar werken voor een groot deel in het midden van het land. Zo hebben we in het WTC in Utrecht een compleet kantoor ingericht en is het CNV in Utrecht al jaren een vaste klant. Maar ook in bijvoorbeeld in Veenendaal en Vianen hebben we de kantoorinrichting mogen verzorgen en mooie projecten opgeleverd. Neem eens een kijkje op onze projectpagina waar we een deel van de door ons gerealiseerde projecten tonen.

Hoe gaan wij te werk?

Op basis van de huidige situatie kunnen wij samen met jou een plan maken van de gewenste nieuwe kantoorinrichting in Utrecht. Dit kan naar wens vormgegeven worden door middel van een moodbord en een 3D tekening. Zo krijg je meteen een hele goede indruk van de nieuwe indeling en sfeer. En omdat wij dagelijks werken met het (her) indelen van kantoorruimtes komen we vaak met praktische oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Er is van elke kantoorruimte, groot of klein, iets moois te maken. Samen gaan we voor een kantoorinrichting die bij jou bedrijf past en waar iedereen die er werkt positieve energie van krijgt. Want een fijne passende kantoorinrichting in Utrecht zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en dus meer productiviteit!

Lees meer over ons en onze diensten op de website of contacteer ons direct voor meer informatie. Wij helpen je graag bij een complete make-over van je kantoor (of met een aantal kleine aanpassingen die een groot verschil maken!).

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Glaswanden met folie voor meer privacy
kantoorinrichting Maastricht werkplek