Kantoorinrichting Hapert

De Kantoorinrichter, specialist in kantoorinrichting Hapert.

Met onze jarenlange ervaring in het inrichten, renoveren en verbouwen van kantoren zijn we ook graag úw partner bij de verandering of vernieuwing van uw kantoorinrichting in Hapert en omgeving. De Kantoorinrichter is gevestigd in Bergeijk en dus uw lokale totaalleverancier van alles wat met de inrichting van uw kantoor in Hapert te maken heeft.

Heeft u een bestaand kantoorpand dat niet meer voldoet? Misschien is er door de jaren heen wel een nieuwe of andere functionaliteit gewenst of is het tijd om eindelijk de akoestiek eens te verbeteren. Mogelijk gaat u verhuizen naar een nieuw pand en heeft u nog geen idee wat er met de kantoorinrichting moet gebeuren. Voor al deze vragen, maar ook voor bijvoorbeeld de levering van nieuwe werkplekken of bureaustoelen, kunt u bij ons terecht. Want of het nu gaat om een totaal project of 1 losse bureaustoel, wij helpen u graag.

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u nieuw meubilair nodig dan volstaat meestal een telefonische afspraak om duidelijk te krijgen wat er gewenst is. Naar aanleiding van dit gesprek zal een passende offerte gemaild worden en na akkoord kunnen de bestelde goederen meestal snel geleverd worden.

Bij een totale kantoorinrichting in Hapert volgt een iets uitgebreidere inventarisatie van de huidige situatie. In een gesprek, dat naar wens ook op locatie kan plaatsvinden, willen we er achter komen waar uw bedrijf vandaan komt en waar u naar toe wilt. Wat kan beter en wat kan anders? Wie werken er samen, hoe zit jullie ideale werkomgeving eruit en wat is de gewenste sfeer. Tevens zullen we de afmetingen van het pand opmeten om zo uiteindelijk tot een compleet plan voor de nieuwe kantoorinrichting in Hapert te komen. Deze plannen kunnen we naar wens presenteren in een 2D of 3D tekening, eventueel gecombineerd met een moodboard.

Wat is de volgende stap? Neem contact met ons op!

Aan de slag met uw kantoorinrichting in Hapert, zet dan de eerste stap en neem contact met ons op! Dat kan door het invullen van een contactformulier op de website maar ook door te bellen 040 – 2861441 of mailen naar [email protected]
Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Onze projecten

IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish
Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze klanten

Bekijk onze webshop

De Kantoormeubelshop is een onderdeel van De Kantoorinrichter. Bij De Kantoorinrichter hebben we al 15 jaar ervaring met het ondersteunen, facilitair ontlasten en het begeleiden bij het inrichten van kantoren.

Ons team

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Eigenaar, Verantwoordelijk voor sales

Tamara van Grootel

Eigenaar, Verantwoordelijk voor design & ontwerp

Shauni Verhagen

Commerciële binnendienst

Carolien Geurtsen

Commerciële binnendienst

Conny Franssen

Commerciële binnendienst

Edith van Berlo

Marketing en Communicatie

Niek Tenback

Levering en Montage

Blog

Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende jaar? Je leest er alles over in dit blog.
04.04.2024
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Ontdek Scrum: Een wendbare werkwijze voor effectieve projectopleveringen | Creëer een omgeving die de principes van Scrum ondersteunt
03.10.2022