040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoorinrichting Hapert

De Kantoorinrichter, specialist in kantoorinrichting Hapert.

Met onze jarenlange ervaring in het inrichten, renoveren en verbouwen van kantoren zijn we ook graag úw partner bij de verandering of vernieuwing van uw kantoorinrichting in Hapert en omgeving. De Kantoorinrichter is gevestigd in Bergeijk en dus uw lokale totaalleverancier van alles wat met de inrichting van uw kantoor in Hapert te maken heeft.

Heeft u een bestaand kantoorpand dat niet meer voldoet? Misschien is er door de jaren heen wel een nieuwe of andere functionaliteit gewenst of is het tijd om eindelijk de akoestiek eens te verbeteren. Mogelijk gaat u verhuizen naar een nieuw pand en heeft u nog geen idee wat er met de kantoorinrichting moet gebeuren. Voor al deze vragen, maar ook voor bijvoorbeeld de levering van nieuwe werkplekken of bureaustoelen, kunt u bij ons terecht. Want of het nu gaat om een totaal project of 1 losse bureaustoel, wij helpen u graag.

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u nieuw meubilair nodig dan volstaat meestal een telefonische afspraak om duidelijk te krijgen wat er gewenst is. Naar aanleiding van dit gesprek zal een passende offerte gemaild worden en na akkoord kunnen de bestelde goederen meestal snel geleverd worden.

Bij een totale kantoorinrichting in Hapert volgt een iets uitgebreidere inventarisatie van de huidige situatie. In een gesprek, dat naar wens ook op locatie kan plaatsvinden, willen we er achter komen waar uw bedrijf vandaan komt en waar u naar toe wilt. Wat kan beter en wat kan anders? Wie werken er samen, hoe zit jullie ideale werkomgeving eruit en wat is de gewenste sfeer. Tevens zullen we de afmetingen van het pand opmeten om zo uiteindelijk tot een compleet plan voor de nieuwe kantoorinrichting in Hapert te komen. Deze plannen kunnen we naar wens presenteren in een 2D of 3D tekening, eventueel gecombineerd met een moodboard.

Wat is de volgende stap? Neem contact met ons op!

Aan de slag met uw kantoorinrichting in Hapert, zet dan de eerste stap en neem contact met ons op! Dat kan door het invullen van een contactformulier op de website maar ook door te bellen 040 – 2861441 of mailen naar [email protected]
Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische schuifdeurkasten geplaatst bij Aeternus
Eindresultaat Lumileds in Aken
Detail Akoestische dividers in Callcenter Nationaal Ouderenfonds