Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Werkplekinrichting

Werken aan een optimale werkplekinrichting op kantoor en thuis

Een effectieve en comfortabele werkplek vereist zorgvuldige aandacht voor vele factoren. De werkplekinrichting is nu eenmaal niet alleen afhankelijk van de indeling en het meubilair, maar ook van het gebruik van de juiste hulpmiddelen.

Met een goede werkplekinrichting draagt u als werkgever bij aan een comfortabele, productieve en fijne werkomgeving voor uw medewerkers. Zo helpt u gezondheidsklachten voorkomen en kunnen uw werknemers zich beter concentreren. Dit heeft een positief effect op de tevredenheid en productiviteit van uw werknemers.

En alsof dat nog niet genoeg is, draagt een goede werkplekinrichting ook bij aan een positief imago van uw organisatie. Hierdoor verhoogt u de aantrekkelijkheid van uw bedrijf voor klanten en potentiële nieuwe werknemers!

GOEDE WERKPLEK INRICHTEN EN ERGONOMIE

De juiste inrichting van de werkplek, zowel op kantoor als thuis, heeft een hoop te maken met de ergonomie. Vaak is de werkplek niet goed ingericht, maar door deze ergonomisch in te richten zorgt u ervoor dat de medewerker de juiste werkhouding aanneemt Dit betekent dat ook de juiste verlichting en een goede akoestiek een belangrijke rol spelen in het creëren van de geschikte werkplekinrichting.

Ergonomische bureaustoel

Aan de basis van een goede werkplekinrichting staat de keuze voor de juiste meubels. Denk daarbij aan een goede bureaustoel met verstelbare rug- en armleuningen, een geschikt bureau en een TFT arm voor het beeldscherm waarvan de hoogte in te stellen is. Met dergelijke spullen helpt u uw werknemers om de juiste werkhouding aan te nemen en fysieke ongemakken zoals rug- en nekklachten te voorkomen.

Daglicht en lampen

We hebben allemaal behoefte aan voldoende verlichting. Daglicht is de prettigste en gezondste vorm van verlichting. Daglicht zorgt ervoor dat we alert en wakker zijn en dus ook langer efficiënt kunnen werken. Daarnaast is een slechte verlichting op de werkplek van grote invloed op onze ogen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Goede akoestiek

Een prettige akoestiek valt niet iedereen op, maar een slechte akoestiek kan voor grote afleiding en zelfs irritatie op de werkvloer zorgen. Zorg ervoor dat uw werkomgeving een prettige akoestiek heeft door gebruik te maken van akoestische panelen of een van de andere slimme oplossingen die we bij de Kantoorinrichter op dit vlak bieden.

Een persoonlijke sfeer

Een prettige en persoonlijke sfeer op kantoor zorgt ervoor dat we ons thuis voelen en op ons gemak zijn. Hierbij is dus naast de keuze voor bepaald meubilair ook de aankleding van de werkplek erg belangrijk. Het gebruik van warme kleuren en planten is een populaire manier om de inrichting van de werkplek te voorzien van meer sfeer.

Reden genoeg dus om eens in gesprek te gaan over wat goede werkplek inrichting kan betekenen voor uw bedrijf en kantoor. Aangezien de Kantoorinrichter ook wel bekend staat als werkplekinrichter, is het vanzelfsprekend dat wij u graag adviseren over het creëren van de perfecte werkplek inrichting. Ook wanneer uw werknemers gedeeltelijk thuiswerken kunnen wij u adviseren over producten waarmee de ideale thuiswerkplek wordt ingericht.

Ga in gesprek met een van onze enthousiaste adviseurs over wat voor uw kantoor de beste werkplekinrichting is. We komen graag bij u langs om ideeën uit te wisselen over het inrichten van goede werkplekken voor zowel thuis als op kantoor.

Een gezonde werkomgeving met een sportieve werkplekinrichting

De wereld van werkplekinrichting zit niet stil! We zien steeds meer producten die de werknemer helpen gezond te blijven en de juiste houding aan te nemen. Mooie voorbeelden daarvan zijn de zogenaamde zit/sta bureaus.

Staand werken met een zit sta bureau

Met dergelijke voorzieningen helpt u uw medewerkers in beweging te blijven terwijl ze aan het werk zijn. Het afwisselen tussen staan en zittend werken kan leiden tot een verbeterde bloedcirculatie en daarmee het voorkomen van fysieke klachten en het verbeteren van de concentratie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een bewegende werkplekinrichting bij u op kantoor? Laat onze adviseurs u inspireren en vertellen over de vele voordelen van het creëren van een gezonde inrichting van de werkplekken bij u op kantoor.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek
H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K

Blog & nieuws

kantoorinrichting-projectinrichting-1
5 x onmisbaar meubilair op kantoor
Ontdek de beste kantoormeubelen voor een productieve werkomgeving met onze vijf onmisbare tips | Transformeer uw kantoor vandaag nog!
21.07.2017
csm_sedus_ergonomie_2_4919ad055b
Werkplekonderzoek; werkt u in een optimale werkomgeving?
Een werkplekonderzoek geeft inzicht in de werkomstandigheden van u en uw personeel. Een optimale werkomgeving voorkomt of verhelpt gezondheidsklachten. Bovendien levert het een positieve...
13.03.2018
c84a7c5bfd2d10d52939426de1008243
Werkplekinrichting: hierdoor popelen mensen om naar kantoor te komen
Lees hier de geheimen van een werkplekinrichting die mensen doet verlangen naar kantoor | Vijf tips voor de perfecte werkplekinrichting
12.11.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]