Vergaderruimte inrichting

VERGADERRUIMTES

Op uw kantoor zullen misschien regelmatig vergaderingen plaatsvinden. Of u nu formeel of informeel wil vergaderen, de sfeer in een ruimte is altijd belangrijk. Ook kan het handig zijn uw vergaderruimte voor verschillende doeleinde te gebruiken.

Bij de kantoorinrichter zorgen we ervoor dat uw vergaderruimte aan alle wensen voldoet, met een grondige inventarisatie en een uniek plan. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van vergaderruimtes. Met veel ervaring, creativiteit, en productiviteit, creëren we voor u de perfecte vergaderruimte.

Benieuwd wat de kantoorinrichter voor u kan doen? Neem dan contact met ons op.

UW VERGADERruimte EFFICIËNT INRICHTEN

Heeft u een raadszaal, spreekkamer, vergaderzaal of boardroom en weet u niet hoe u deze zo efficiënt mogelijk kan inrichten?

We hebben de afgelopen jaren voor vele bedrijven de vergaderruimtes ingericht. Buiten de vergadertafels hebben we een zeer breed assortiment vergaderstoelen. Ons assortiment bestaat uit 4 poots, slede, op een kruisvoet al dan niet met een terugdraaimechaniek.

We zijn in staat om tegen zeer scherpe tarieven de inrichting van uw vergaderruimte te verzorgen. Dat kan in een budget versie zijn maar ook in een zeer representatieve variant. Wil u in de vergaderruimte een tel conference opzetten. Ook deze integratie kunnen wij in ons plan toevoegen. Zo maken wij de vergaderruimte compleet.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

GEVOELIGE ONDERWERPEN OF EEN INFORMEEL OVERLEG?

Maakt u gebruik van uw vergaderruimte voor formeel overleg, maar wil u hiervoor de juiste sfeer creëren? De kantoorinrichter helpt u daar graag bij. Vaak werd er bij een formele vergaderruimte gekozen voor een grote tafel in een afgesloten vergaderruimte. Maar tegenwoordig hoeft dit niet meer het geval te zijn. Wij kunnen uw ruimte inrichten naar uw wens, bijvoorbeeld met een huiselijke sfeer.

Wilt u liever op een informele manier inrichting van uw vergaderkamer regelen? Denk dan eens over een statafel met krukken na of een elektrische sta zit tafel waarbij er gekozen kan worden voor staand of zittend vergaderen.

Laag zitten (bank en fauteuils) in een gezellige huiskamer inrichting is ook een nieuwe vorm van een vergaderruimte inrichting. De Kantoorinrichter helpt u graag bij de inrichting van uw vergaderruimte.

Heeft u meer in te richten als alleen uw vergaderruimte. De Kantoorinrichter regelt ook uw turn-key inrichting en verbouwing. 1 expert die zowel verstand heeft van kantoorinrichting als kantoorverbouwingen en kantoor akoestiek.

Bel 040- 2861441 of mail [email protected] voor een afspraak met de Vergaderruimte Inrichter!

VERGADERRUIMTE INRICHTEN

In een vergaderruimte kan gevoelige informatie gedeeld worden, dit is de reden dat vergaderingen vaak in een afgesloten ruimte plaatsvinden. Daarnaast kan het als hinderlijk worden ervaren als er veel geluid van buitenaf komt. Veel mensen kunnen zich zo niet concentreren, dit kan storend zijn voor uw vergadering. 

Afwerking van bekabeling

De afwerking in een vergaderruimte is belangrijk. Denk aan het wegwerken van bekabeling, zodat er niemand over kan struikelen. Bij de kantoorinrichter zorgen we dat alles qua bekabeling en aansluitingen netjes in de tafel of het frame wordt weggewerkt.

VERSCHILLENDE DOELEINDE EN VERSCHILLENDE MANIEREN VAN VERGADEREN

Uw vergaderruimte voor verschillende doeleinde gebruiken? Geen probleem, de Kantoorinrichter denkt met u mee. U kunt evenementen of presentaties laten plaats vinden in uw vergaderruimte. We vinden we altijd wel een goeie manier om uw vergaderruimte multifunctioneel te maken.

Welke opstelling is uw Favoriet tijdens een vergadering?

Het is belangrijk te weten wat het doel van de vergadering is om tot de juiste opstelling neer te zetten. Wil u: Informeren, inventariseren, brainstormen, discuteren of beslissen? Dit kan zowel formeel als informeel zijn. Als u weet wat het doel is van de vergaderingen kunt u beter kiezen voor de juiste opstelling. Het is natuurlijk mogelijk uw opstelling per vergadering te veranderen, zo kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte.

  • Staand vergaderen

Dit wordt steeds populairder, dit verhoogt namelijk de creativiteit en de productiviteit. En is uitermate geschikt voor brainstormen en discussiëren.

  • Vergaderen in een u vorm

Het voordeel hiervan is dat iedereen goed zicht heeft op een bord of scherm, ook is het bij een u vorm mogelijk te mee te lezen of notities te maken.

  • Theateropstelling

Gaat het vooral om informeren, dan is een theateropstelling uitermate geschikt.

  • Een grote tafel

De klassieke opstelling iedereen rond een tafel, dit geeft een groepsgevoel en is handig voor verschillende soorten vergaderingen.

WAT KAN DE KANTOORINRICHTER VOOR U BETEKENEN?

De Kantoorinrichter kan u helpen om het juiste plan te maken voor uw vergaderruimte. Met een breed assortiment aan meubilair en veel kennis zorgen we voor de perfecte vergaderruimte.

Fijn meubilair is erg belangrijk, zeker voor lange vergaderingen. Wil u graag een ovale vergadertafel? Of juist een rechthoekige? Uw vergaderruimte inrichten? Samen met u maken we de ultieme vergaderruimte.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies
HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk
rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam

Blog & nieuws

524b3b85094a5abc7213351fd8cefc34
Kantoortuin inrichten? Dat doet u zo
Ontdek hoe u een betere werkplek creëert door uw kantoortuin slim in te richten | Maak van uw kantoortuin een weerspiegeling van uw bedrijf.
13.06.2019
Projectmanagement-voor-klant-in-Eindhoven-800x800
De voordelen van een interieurontwerper bij het inrichten van een nieuw kantoorpand
Van een bedrijfskarakter dat aansluit bij uw visie tot een ergonomisch verantwoorde werkplek en flexibele kantoorruimtes.
17.03.2018
hnk-dordrecht-deskbookers
Zo creëer je een moderne kantoorinrichting: 5 tips
Tip 1: zorg voor veel daglicht Een goed verlichte werkplek in een modern kantoor vormt misschien wel de basis van een moderne kantoorinrichting. Niet...
23.09.2015

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]