Projectinrichting

DE KANTOORINRICHTER, UW PROJECTINRICHTER VAN ONTWERP TOT REALISATIE!

Bent u op zoek naar een projectinrichter? De Kantoorinrichter wil de inrichting van uw project graag van u overnemen. De voordelen van een projectinrichter is dat u geen omkijken meer heeft en één aanspreekpunt heeft voor alle partijen.

U wordt dus volledig ontzorgd terwijl wij de projectinrichting op ons nemen of het nu gaat om de algehele projectinrichting, een restyling, verhuizing of renovatie/verbouwing van het (kantoor) pand. Wij zorgen voor een complete inrichting.

DE JUISTE UITSTRALING MET DE JUISTE PROJECTINRICHTING

Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding en advisering in de projectinrichting. Zoek daarom altijd een projectinrichter die bij u en uw organisatie past, én die luistert naar uw behoeften.

Al onze medewerkers delen dezelfde passie op het gebied van projectinrichting en zullen u van het begin tot het eind begeleiden. Al uw vragen worden beantwoord en de eventuele twijfels zullen we bij u wegnemen, zodat we tot de juiste inrichting van het project komen en leiden.

Het projectmeubilair dat wij verwerken in onze ontwerpen wordt vaak zowel in 2D als 3D ingetekend. Bij de inrichting van elk project houden wij er altijd rekening mee dat het meubilair en het ontwerp bij zal dragen aan het comfort en de flexibiliteit hiervan. Daarbij staat het circulair inrichten hoog bij ons in het vaandel. Zoekt u naar nieuwe producten? Wij zullen met u meekijken of u behoefte heeft aan een duurzame projectinrichting of duurzame kantoormeubelen.

Een perfect ontwerp voor uw kantoorinrichting

Bij het ontwerpen van een werkruimte is het belangrijk om rekening te houden met het algehele projectontwerp voor kantoormeubilair. De ruimte moet comfortabel en uitnodigend zijn voor zowel werknemers als gasten, terwijl de efficiëntie behouden moet blijven en een maximale productiviteit mogelijk moet zijn.

ERGONOMISCHE MEUBELEN OP UW KANTOOR

Kies bij het selecteren van meubilair voor ergonomische en verstelbare meubelen die passen bij ieders lichaamstype en houding. Bureaustoelen van hoge kwaliteit met lendensteun moeten vermoeidheid tegengaan en comfort bevorderen. Daarnaast kunnen sta-tafels ook helpen bij het verlichten van werkgerelateerde pijn in de onderrug of nek.

Een passende stijl van uw kantoormeubelen

Het is ook belangrijk om meubilair te kiezen dat past bij de stijl van je kantoor. Bureaus moeten diep genoeg zijn voor een laptop en voldoende beenruimte hebben om de bloedsomloop niet te belemmeren. Bijpassende stoelen en tafels zorgen voor een uitnodigende sfeer en een gevoel van eenheid onder het personeel. Bovendien moeten verschillende meubels multifunctioneel zijn om ruimte te besparen; zoek naar meubels met extra planken of laden voor opslagdoeleinden.

Helder licht voor een hoger concentratieniveau

Verlichting is een andere factor om rekening mee te houden bij het ontwerpen van een kantoorinrichting. Heldere verlichting helpt het concentratieniveau tijdens werkuren te verbeteren; te veel licht kan echter leiden tot vermoeide ogen of hoofdpijn gedurende langere perioden.

HET TOTALE PROJECT IN DE BESTE KLEURKEUZES

Tot slot zijn kleurkeuzes erg belangrijk bij het plannen van een kantoormeubelproject – kies voor kleuren die een optimistisch gevoel opwekken en tegelijkertijd rustgevend zijn zonder saai of afstotend te zijn. Kies stoffen die gemakkelijk schoon te maken zijn en behang als je iets levendigers wilt dan effen muren. Vloerkleden met patronen kunnen ook leven brengen in een saaie kamer en textuur toevoegen aan de ruimte. Met al deze tips in gedachten moet het creëren van een efficiënte, maar uitnodigende werkruimte geen probleem zijn!

Projectinrichting kantoor: van ontwerp tot realisatie

Uw projectinrichting is bij De Kantoorinrichter in goede handen. Zoekt u een deskundige en ervaren projectinrichter? Is alleen het beste goed genoeg voor uw bedrijf en voor uw medewerkers? Wilt u de productiviteit en de kwaliteit verhogen?

Denk dan zeker niet gering over de rol van een goede projectinrichter. Wij nemen dit op een professionele manier van u over. Op die manier heeft u er geen omkijken naar. Bovendien weet u zeker dat het resultaat naar tevredenheid zal zijn. Wij helpen u graag en gaan voor 100% klanttevredenheid.

ERVAREN KANTOOR PROJECTINRICHTER

Wij kunnen u van a tot z ontzorgen. Graag maken we eerst samen met u een inventarisatie. Wat zijn uw wensen, wat betreft projectinrichting van uw kantoor? Gaat het alleen om een verhuizing? Is het de bedoeling van u om een restyling door te voeren? Wilt u de hele projectinrichting delegeren aan ervaren projectinrichters? Gaat het alleen om een kleinschalige verbouwing?

Het is bij ons geen enkel probleem. U kunt zeker gebruik maken van onze diensten. Kijk op de site voor meer informatie. U mag ook altijd even vrijblijvend naar ons bellen via 040-2861441.

Deskundige kantoor projectinrichting voor de perfecte uitstraling

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij u veel te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren. Gaat het om een groot project, dan heeft u bij ons slechts met één contactpersoon te maken. Niet steeds weer iemand anders aan de telefoon aan wie u alles moet uitleggen. We helpen u zoals we ook zelf geholpen wensen te worden.
Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn vol passie en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Neem contact op met de projectinrichter kantoor, die vooral doet wat u wenst. Is dat professioneel advies? Dan geven wij dat. Wilt u alleen de uitvoering door ons laten doen? Ook dat is prima. Vul het contactformulier op onze site in en we laten snel van ons horen.

Bekijk voor meer informatie

Daiichi-Sankyo-37

Kantoorinrichting

Home Uw professionele partner voor kantoorinrichting Een prettige werkplek en kantoorinrichting stelt uw medewerkers in staat geconcentreerd te werken en draagt bij aan de uitstraling van

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

DSV Eindhoven
Complete kantoorinrichting bij DSV
CWS 11
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners

Blog & nieuws

glaswand-op-kantoor
4 voorbeelden van glazen wanden in een kantoor
Glazen wanden | Creëer een open, ruimtelijke en stijlvolle werkomgeving met flexibele privacy-instellingen voor diverse werkzaamheden.
16.02.2016
Bedrijfskantine-inrichten
De inrichting van een lunchruimte binnen het bedrijf
Stijlvolle oplossingen voor een multifunctionele en comfortabele lunchomgeving | Van duurzaam meubilair tot een sociaal hart van uw bedrijf.
04.10.2017
kantoorontwerp
Op zoek naar nieuw kantoorinterieur? Dit zijn de mogelijkheden
Wil u graag uw kantoor inrichten met nieuwe kantoorinrichting? Het interieur van een kantoor bepaalt voor een groot deel de sfeer op de werkvloer....
01.06.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]