Mogelijkheden voor de thuiswerkplek

Werken vanuit huis

We proberen het allemaal zo efficiënt mogelijk aan te pakken. De werkomgeving is thuis echter niet altijd ideaal. De Kantoorinrichter wil hier graag bij helpen! Een goed bureau en een instelbare bureaustoel zijn daarin heel belangrijk om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Beschikt u over een aparte werkkamer en voldoende ruimte, dan is dat mooi meegenomen. Maar ook voor een gedeelde ruimte of kleinere ruimtes bedenken wij de beste oplossing voor een goede thuiswerkplek.

Een verschuiving naar de thuiswerkplek

Gelukkig kunnen we allemaal weer terug naar kantoor, maar er wordt ook nog steeds door veel mensen (deels) thuis gewerkt. Dit is een verschuiving die vraagt om een meer permanente oplossing voor de thuiswerkplek.

Zorg in ieder geval voor een goede zithouding waarbij uw rug goed ondersteunt wordt, plaats uw beeldscherm op ooghoogte. De Kantoorinrichter zorgt er graag samen met u voor dat uw medewerkers ook vanuit huis op een prettige en gezonde manier kunnen werken.

Wat kan De Kantoorinrichter voor u betekenen?

Wil u een thuiswerkplek inrichten? Voor uzelf of voor uw werknemers? Dan kunnen wij u helpen. Met persoonlijk advies zorgen we ervoor dat u een goede werkplek hebt. Zo kunt u zorgeloos aan de slag op uw thuiswerkplek en thuiswerken wanneer u maar wilt.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

DE BESTE OPLOSSINGEN VOOR UW THUISWERKPLEK

Als uw werkplek rommelig is, is de kans groot dat u snel het overzicht kwijtraakt. Veel apparatuur op uw bureau, een computer, een extra monitor, toetsenbord of bergen papier maken uw thuiswerkplek rommelig. Een thuiswerkplek goed inrichten zorgt voor overzicht en de mogelijkheid spullen goed op te bergen. Zo houdt u het overzicht, en werkt u op zijn best.

U kunt denken aan een kast of dressoir om uw spullen in op te ruimen als uw ruimte groot genoeg is. Wij hebben een breed assortiment kantoormeubelen om uw thuiswerkplek netjes in te richten. Ook een la of uitschuifstuk voor uw toetsenbord is mogelijk uiteraard op de goede hoogte.

ERGONOMISCHE THUISWERKPLEK

Om klachten te voorkomen is een ergonomische thuiswerkplek van belang. U kunt uw werkplek ergonomisch inrichten door uw bureau en bureaustoel goed af te stellen en ook uw scherm op de juiste hoogte in te stellen. U kunt bijvoorbeeld een monitorarm aanschaffen of een laptophouder. Uw houding is van belang, het zorgt ervoor dat u zich beter kan concentreren. Ook voorkomt het rugklachten en nekklachten. Ook in beweging blijven is belangrijk, zowel tegen nek- en rugklachten als voor uw concentratie. Voor extra beweging kunt u ervoor kiezen om staand te werken. Of staand en zittend werken af te wisselen met een sta/zit bureau. Dit zorgt ervoor dat u in beweging blijft.

Met daglicht kan uw concentratie ook verhoogd worden. Mocht er niet voldoende daglicht zijn, kunt u met een goede bureaulamp ook het juiste licht creëren.

THUISWERKPLEK INRICHTEN

Thuiswerken aan de keukentafel is niet ideaal, zeker niet voor langer termijn. Wilt u niet meer aan de eettafel werken en is het tijd om een thuiswerkplek in te richten? Daar kunnen we u bij helpen! Als u geen aparte werkkamer heeft, is thuiswerken in de woonkamer of slaapkamer een goede oplossing. Een goeie tip: zorg ervoor dat het bureau naar een muur gericht staat of bijvoorbeeld in een hoekje. Dit zorgt voor de minste afleiding tijdens het werken.

Naast een goede werkplek inrichting, zijn de looks natuurlijk ook belangrijk. Zeker als uw thuiswerkplek in de woonkamer of de slaapkamer is, is het fijn als het goed gestyled is. De Kantoorinrichter kan u helpen met de perfecte look voor uw thuiswerkplek.

Een werkplek netjes houden is belangrijk voor de productiviteit. Daarnaast ziet een rommelig bureau er niet gezellig uit. U kunt kiezen voor een archiefkast, maar u kunt ook een klein kastje aanschaffen of plaats maken in een bestaande kast waar u eventuele papieren of andere benodigdheden in op kan ruimen. Zo houdt u uw werkplek netjes en gezellig.

Thuiswerkplek bureaustoel

Een goede stoel of bureaustoel is van belang voor een ergonomische thuiswerkplek. De Kantoorinrichter heeft een groot assortiment bureaustoelen. Een bureaustoel is voor iedereen anders. Let er op dat uw bureaustoel de juiste hoogte heeft en het juiste formaat zitting zodat uw rug goed ondersteund wordt. Daarnaast is het handig als de stoel armleuningen heeft, zodat uw armen goed ondersteund worden tijdens het werken. De bureaustoel moet daarbij goed afgesteld zijn. De Kantoorinrichter kan uw bureaustoel kosteloos voor u afstellen voor de juiste werkhouding.

Thuiswerkplek bureau

Alleen redden we het niet als we de circulaire economie een eerlijke kans willen geven. Wilt u een duurzaam bureau voor uzelf en/of voor uw personeel, dan is samenwerking belangrijk. U kunt ook contact opnemen met De Kantoorinrichter als u meer wilt weten over de opties betreffende de duurzaamheid van een bureau.

Wilt u graag persoonlijk advies over hoe uw kantoorinrichting verduurzaamd kan worden? Een van onze medewerkers komt graag een keer bij u langs. Telefonisch contact is ook mogelijk. Kijk op onze website voor meer informatie.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies
kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners

Blog & nieuws

Open kantoorruimte - kantoortuin - flexwerken - Hybride werken
In 5 stappen uw kantoor opnieuw inrichten
Creëer uw ideale werkplek | Ontvang waardevolle tips voor een efficiënte, stijlvolle en productieve herinrichting van uw kantoor.
05.01.2017
Pro-Industry5-1
3 x inspiratie voor een industriële kantoorinrichting
Een kantoor is al lang niet meer een verzameling bureaus, bureaustoelen, computers en archiefkasten. Het is een plek waar werknemers veel tijd doorbrengen. Dat...
15.01.2018
Flexwerken
Zo creëer je een flexruimte op kantoor
Optimaliseer uw kantoor met flexplekken | Leer hoe u alle ruimte benut | Betrek uw werknemers en creëer een moderne, productieve werkplek
08.04.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]