Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ergonomische kantoormeubelen

Kwalitatieve ergonomische kantoormeubelen vindt u bij De Kantoorinrichter

U zoekt naar ergonomische kantoormeubilair? Dan bent u niet de enige. Tegenwoordig komt u er niet meer onderuit: kantoormeubelen die ergonomisch zijn en ook ergonomische werkplekken zijn een must. Het lijkt in eerste instantie misschien een klus om op zoek te gaan naar kantoormeubelen ergonomisch, maar het resultaat zal er zijn.

Uit de praktijk blijkt dat gezonde werkplekken veel voordeel opleveren voor een bedrijf. Medewerkers zijn vele malen productiever, er wordt zelfs wel gesproken van zo’n 15%. Daarnaast is het ziekteverzuim stukken minder. En dat alleen door het creëren van ergonomische werkplekken en het aanschaffen van ergonomisch kantoormeubilair.

Afwisselen van zitten en staan is belangrijk bij ergonomisch kantoormeubilair

Hebben we het over ergonomische kantoormeubelen, dan komen we ook al snel uit bij een sta zit werkplek. Inmiddels is dit in steeds meer bedrijven de normale situatie. Mensen die op een kantoor werken, zitten vaak achter de laptop of computer. Meestal is er veel concentratie vereist en zitten mensen soms uren achtereen zonder een keer op te staan. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat dit niet goed is voor de gezondheid. Een afwisseling van staan en zitten is veel beter. Dit bereikt u met kantoormeubelen die ergonomisch zijn. Een voorbeeld daarvan is de sta zit werkplek. Automatisch vindt er dan een afwisseling plaats tussen zitten en staan. Belangrijk is dat het werkblad van het bureau in hoogte verstelbaar is. Of wat denkt u van een fietsstoel voor het bureau? Bij De Kantoorinrichter is het allemaal mogelijk.

De perfecte ergonomische werkplek

Als het gaat om ergonomisch kantoormeubilair, zijn er bepaalde stukken die kunnen helpen het comfort en de productiviteit op de werkplek te verhogen:

De juiste werkhouding in een goede bureaustoel
Een ergonomische bureaustoel is een essentieel onderdeel van het kantoormeubilair voor werknemers die lange uren zitten. Ga op zoek naar stoelen met verstelbare armen, hoogte instelbaar en met lendensteun om ervoor te zorgen dat uw werknemers hun zitpositie kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Een ergonomische bureaustoel is van groot belang voor elke werkplek, omdat ze belangrijke voordelen kunnen bieden voor uw algehele gezondheid en productiviteit. Bij het kiezen van een stoel is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en vorm van uw lichaam en het soort activiteiten dat u zittend uitvoert.

Staand werken biedt voor velen een uitkomst
Een zit-sta bureau is een geweldige manier om fit en gezond te blijven tijdens het werk. Uit onderzoek is gebleken dat langdurig zitten nek- en rugpijn kan veroorzaken, evenals een verminderde productiviteit door vermoeidheid. Een zit-sta bureau kan u helpen deze problemen te verlichten, terwijl het ook een comfortabelere werkplek biedt. Een verstelbaar bureau is praktisch in uw kantoor omdat iedereen er op maat aan kan werken.

Ergonomisch werken door de juiste houding en accessoires
Overweeg tot slot om monitorarmen en laptopverhogers toe te voegen om de houding tijdens het werken achter een computer te verbeteren. Er zijn monitorarmen in verschillende maten waarmee gebruikers het computerscherm op ooghoogte kunnen brengen voor een betere nekhouding. Laptopverhogers bieden extra ruimte tussen het toetsenbord en het scherm, zodat gebruikers de hoogte van hun laptopscherm kunnen aanpassen voor een betere kijkhoek. Heeft u ook aan andere ergonomische accessoires gedacht? Vaak wordt een ergonomische muis vergeten, maar deze past vaak goed in de hand waardoor er geen klachten zullen ontstaan in de hand, arm of nek.

Met deze ergonomische kantoormeubelen kunnen werknemers comfortabeler en efficiënter werken zonder aan veiligheid of welzijn in te boeten.

Feitjes over uw ergonomische, nieuwe kantoormeubelen

Ergonomie is een discipline die zich richt op het ontwerp van producten, gereedschappen en taken die veilig en comfortabel zijn voor mensen om te gebruiken. Ergonomische kantoormeubelen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, omdat ze een gezonde werkhouding bevorderen en vermoeidheid tegengaan. Hier zijn enkele leuke feiten over ergonomische kantoormeubelen:

  1. Een ergonomische stoel kan vermoeidheid en ongemak als gevolg van langdurig in dezelfde houding zitten verminderen. Goed ontworpen ergonomische stoelen hebben verstelbare armleuningen, lendensteun, zitdiepteverstelling en andere functies om u comfortabel te laten zitten en werken.
  2. Een ergonomisch bureau kan nek- en rugklachten als gevolg van een slechte houding tijdens het zitten achter een computer helpen verminderen. Ergonomische bureaus hebben meestal een verstelbaar hoogtebereik zodat u de hoogte van het bureau gemakkelijk kunt aanpassen aan uw lichaamslengte, waardoor u een betere werkhouding krijgt.
  3. Gerenoveerd of gebruikt kantoormeubilair kan net zo goed (zo niet beter!) zijn dan gloednieuw ergonomisch meubilair als u let op bepaalde functies zoals een verstelbare zithoogte, lendensteun, de juiste afmetingen en constructiematerialen die comfort en stabiliteit bevorderen tijdens het gebruik.
  4. Er zijn zelfs ergonomische kantoormeubelen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met een handicap of met speciale behoeften. Deze zijn voorzien van speciale mechanismen die extra ondersteuning, comfort en gebruiksgemak bieden voor degenen die dit het hardst nodig hebben.
  5. Ergonomisch ontworpen bureaustoelen worden ook geleverd met optionele accessoires zoals hoofdsteunen, die het comfort tijdens het werken of studeren aan een bureau aanzienlijk kunnen verbeteren.
  6. Ergonomisch ontworpen toetsenborden zijn ideaal om de belasting op de polsen te verminderen bij langdurig typen of muisgebruik – let bij het kiezen op grote toetsoppervlakken en een lage toetsafstand!
  7. Staande bureaus worden steeds populairder onder mensen die meer beweging willen in hun dagelijkse routines en toch hun werk gedaan willen krijgen – dit soort bureaus zijn in hoogte verstelbaar zodat u kunt gaan staan wanneer u daar zin in heeft!

Door te investeren in ergonomisch kantoormeubilair van goede kwaliteit kunt u genieten van een hogere productiviteit en meer comfort tijdens uw dagelijkse werkzaamheden – ongeacht het beroep dat u uitoefent!

Een breed aanbod van ergonomische kantoormeubelen

Bij De Kantoorinrichter kunt u terecht voor een ruim assortiment van ergonomische kantoormeubelen. Denk in de eerste plaats dan aan de bureaus met de verstelbare hoogtes. Daarnaast de fietsstoelen die zorgen voor extra beweging. Ook onze andere bureaustoelen zijn bijzonder ergonomisch. De zithouding dient goed te zijn en daarom is het belangrijk dat de stoel in hoogte en diepte verstelbaar is. Heeft u vragen over een van de kantoormeubelen ergonomisch? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend en we geven u een snelle reactie. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen. Wij werken graag met elkaar, maar zeker ook met u als klant. De lijntjes zijn bij ons altijd erg kort en dit wordt door de meeste klanten zeer op prijs gesteld.

Bekijk voor meer informatie

Kantoormeubilair-de-Kantoorinrichter

Kantoormeubilair

Home BENT U OPZOEK NAAR KANTOORMEUBILAIR? Zoek niet verder! De Kantoorinrichter kan helpen. Wij hebben een groot assortiment kantoormeubels in elk gewenst formaat, kleur en design.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Blog & nieuws

Showroom Satelliet Breda - Work Lounge
Hier moet u op letten bij de indeling van uw kantoor
Optimaliseer ruimtegebruik, flexibiliteit en werkplezier | Leer hoe flex-werkplekken bijdragen aan een productieve werkomgeving.
25.09.2017
Flexibele-wand-afscheiding-kantoorruimte
Wanneer is het tijd om uw kantoor te laten renoveren?
Leer de signalen kennen wanneer het tijd is om uw kantoor te renoveren | Investeer in een moderne, functionele werkomgeving.
16.11.2017
Bedrijfsinrichting-Blog
Bedrijfsinrichting: 6 tips voor een stralend kantoor
Lees alles over een efficiënte bedrijfsinrichting | Een inspirerende en productieve werkplek met natuurlijke elementen en duurzaamheid.
11.09.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]