Kantoorinterieur

HEEFT UW KANTOOR EEN NIEUW KANTOORINTERIEUR NODIG?

Is uw kantoor al wat ouder en is het interieur hoognodig aan vervanging toe? Misschien wilt u wat aanpassingen doen aan het oude kantoorinterieur. Is het dan bijvoorbeeld prettig om te kiezen voor flexwerkplekken? Gaat u verhuizen met uw bedrijf en zoekt u daarom naar een nieuw kantoorinterieur? Of heeft u andere wensen?

Er komt heel wat kijken bij het kiezen van het juiste kantoorinterieur. Het kan gaan om een nieuwe bureaustoel of om het volledige meubilair. Onze professionals kunnen u veel werk uit handen nemen. Of u nu een complete kantoorinrichting of slechts een paar aanpassingen wilt, de Kantoorinrichter is er voor u.

GOEDE ARCHITECTUUR IS BELANGRIJK BIJ KANTOORINRICHTING

De Kantoorinrichter heeft een eigen studio. Onze ontwerpers zijn u graag van dienst bij het ontwerpen en inrichten van het kantoorinterieur. Enkele zaken delegeren we naar externe architecten op het gebied van interieur. Zo weet u zeker dat het geheel van uw kantoor een professionele uitstraling krijgt.

Als u gebruik maakt van onze ontwerpers, profiteert u van diverse voordelen. Het ontwerpen van uw kantoorinterieur doen wij zelf, in onze eigen tekenstudio. Hierdoor kunnen er gemakkelijk aanpassingen worden gedaan aan het interieurontwerp.
Bij een kantoorinterieur wordt rekening gehouden met uw werk en de wensen van uw werknemers en collega’s, tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de kantoorruimte een mooi geheel wordt.

De Kantoorinrichter kan u adviseren over uw kantoorinterieur, begeleiden in het bedenken van een plan. We delen onze creativiteit en overleggen met u, om uw nieuwe kantoorinterieur praktisch en stijlvol op te leveren.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN STIJLVOLLE EN EFFICIËNTE INTERIEUR VOOR UW KANTOORINRICHTING

Een goed design voor uw kantoorinrichting is belangrijk. De omgeving waar mensen in werken is niet zomaar iets om over het hoofd te zien. De stijl is daarom van belang, maar ook de efficiëntie mag niet uit het oog verloren worden. Onze ontwerpers zijn hier uitstekend van op de hoogte. Wilt u gebruik maken van onze diensten, vul dan het formulier op onze site in. Wij kunnen u over het algemeen zeer snel helpen. Voor een vlotte en gestructureerde aanpak maken wij altijd gebruik van een stappenplan. Inventarisatie is de eerste stap, daarna volgen de planvorming, het offertetraject en de uitvoering. Wat betreft de nazorg staan wij ook helemaal voor u klaar.

Nieuw kantoorinterieur

Bent u op zoek naar een nieuw kantoorinterieur? Wij helpen u zoeken naar het passende kantoormeubilair voor de juiste werkomgeving. Kantoorinterieur moet natuurlijk functioneel zijn, maar ook de juiste sfeer uitstralen. Nieuwe meubelen hebben hierin een grote invloed.

Het is belangrijk dat u het juiste en passende interieur hebt voor uw bedrijf. Denk aan de juiste stoelen en bureaus, maar ook aan de juiste decoratie zodat uw kantoor de juiste uitstraling heeft. Zo wordt de identiteit van uw bedrijf ook zichtbaar op uw kantoor.

Nieuw kantoormeubilair voor uw interieurontwerp

Een nieuw kantoorinterieur biedt mogelijkheden om het binnenklimaat van uw kantoor te verbeteren. Natuurlijke materialen kunnen uw werkplek een fijne sfeer geven. De Kantoorinrichter heeft een breed assortiment meubilair, of het nu gaat om een bureaustoel, een bureau, geluiddempers, tafels of een inrichting voor het directiekantoor. Wij hebben het in huis.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief

Blog & nieuws

Maas-kantine
Benodigd meubilair voor in de horeca
De essentiële gids voor het kiezen van meubilair in de horeca | Creëer de juiste sfeer, overweeg duurzaamheid, en maak een doordacht vloerplan.
02.11.2017
c84a7c5bfd2d10d52939426de1008243
Werkplekinrichting: hierdoor popelen mensen om naar kantoor te komen
Lees hier de geheimen van een werkplekinrichting die mensen doet verlangen naar kantoor | Vijf tips voor de perfecte werkplekinrichting
12.11.2018
Deblick_Acoustics_Wallsystems_1
Akoestische wandpanelen op kantoor
Verbeter de akoestiek met akoestische wandpanelen | Verhoog de productiviteit en creëer een moderne werkomgeving | Lees er hier alles over
04.01.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]