Zorgmeubilair

DE KANTOORINRICHTER BESCHIKT OVER EEN GROOT ASSORTIMENT ZORGMEUBILAIR EN INRICHTINGSERVARING IN DEZE SECTOR

Wij spreken uw taal en weten wat er speelt. Wij kunnen u van dienst zijn met het leveren van een enkele stoel, maar zijn vooral bedreven in het opzetten van een inrichtingsplan, waarin wij grote zorg besteden aan het zorgmeubilair dat bij uw wensen past. Bij De Kantoorinrichter zorgen wij voor een integrale aanpak door samen te komen tot een inspirerend interieurontwerp. U bent altijd van eerlijk advies gegarandeerd door onze interieurontwerper!

VOOR COMFORT OF ONDERSTEUNING OP DE WERKVLOER

In de gezondheidszorg is meubilair een belangrijk onderdeel. Het wordt om verschillende redenen gebruikt, bijvoorbeeld om patiënten comfort te bieden en artsen te helpen bij hun werk. Bij het kiezen van meubilair voor de gezondheidszorg moet u rekening houden met verschillende factoren om ervoor te zorgen dat het meubilair voldoet aan de behoeften van het beoogde doel.

De ruimte praktisch indelen voor een optimaal effect

Bij het kiezen van meubilair voor de gezondheidszorg zorgt De Kantoorinrichter ook dat er rekening gehouden wordt met de grootte en indeling van de omgeving. Zorg ervoor dat de meubels niet alleen in de ruimte passen, maar ook ruimte bieden aan de benodigde medische apparatuur en benodigdheden. Bedenk ook hoeveel mensen er op een bepaald moment gebruik van moeten maken; dit zal helpen bepalen of bepaalde stukken groter moeten zijn dan andere of dat er meer dan één stuk nodig is.

Een rustgevende sfeer door aantrekkelijke meubels

Naast de grootte en indeling moet ook rekening worden gehouden met de esthetiek bij het kiezen van meubilair voor de gezondheidszorg. Mensen voelen zich vaak meer op hun gemak als ze zich ontspannen voelen en aantrekkelijke meubels kunnen dus helpen een rustgevende sfeer te creëren die patiënten helpt zich meer op hun gemak te voelen tijdens hun verblijf in een ziekenhuis of andere zorgorganisatie. Het gebruik van kleuren die passen bij de bestaande inrichting of patiëntenkamers kan helpen dit gevoel te creëren en een persoonlijk tintje te geven aan elke kamer of ruimte waar zorgmeubilair wordt gebruikt. De Kantoorinrichter kan gericht met u meekijken naar de geschikte meubels in de gewenste kleur en mate van comfort.

Wachtkamer - zorg - casala

Bekijk voor meer informatie

Interstream 2

Interieurontwerp kantoor

Home Interieurontwerp dat bijdraagt aan het succes van uw bedrijf Interieurontwerp voor uw kantoor is een complexe taak waarbij rekening gehouden dient te worden met vele

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Blog & nieuws

Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
Pami-workspace-one-modern
Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doet u dat?
Lees onze tips voor het inrichten van een comfortabel thuiskantoor | Maak uw thuiswerken productief en aangenaam.
17.05.2020
Gebruik-van-glaswanden-op-kantoor-1
4 voorbeelden van scheidingswanden om structuur aan te brengen in uw kantoor
Van chique glazen wanden tot praktische akoestische oplossingen | Leer meer over moderne kantoorinrichting voor een productievere werkomgeving.
31.08.2015

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]