Moderne kantoorconcepten

MODERNE KANTOORCONCEPTEN VERHOGEN PRODUCTIVITEIT

Het is goed dat er steeds meer oog is voor de productiviteit van werknemers. Kleine veranderingen verhogen de creativiteit en de werkopbrengsten. Ook kan het ziekteverzuim door moderne kantoorconcepten enorm worden teruggedrongen. Moderne werknemers vragen om flexibiliteit. Veel groen in het kantoor verlaagt de stress. Deze en andere zaken vormen een onderdeel van moderne concepten. De Kantoorinrichter kan u er alles over vertellen.

EEN EERSTE ONTWERP VOOR KANTOORCONCEPTEN MODERN

De Kantoorinrichter kijkt als professional mee naar verschillende soorten kantoorconcepten. Wij hebben mensen in dienst met jarenlange ervaring op het gebied van kantoorconcepten. U heeft echter altijd zelf de touwtjes in handen. Wanneer u in zee gaat met De Kantoorinrichter vindt er altijd eerst een uitgebreide inventarisatie plaats. Wat zijn uw wensen? Maar ook zeker, wat zijn de mogelijkheden? Hoeveel ruimte heeft u? In welke omgeving staat het bedrijf? Wij nemen al deze zaken mee bij het bedenken en uitvoeren van een concept.

INVENTARISATIE EN PLANVORMING BIJ KANTOORCONCEPTEN MODERN

Na een grondige inventarisatie is het tijd voor de planvorming. Dit kunt u voor een groot gedeelte aan ons overlaten. Wat betreft kantoorconcepten weten wij exact waar er op gelet moet worden en zorgen wij daarom voor een integrale aanpak om samen te komen tot een inspirerend interieurontwerp. Is het plan afgerond, dan weten wij vrij nauwkeurig wat de kosten zullen zijn. De offerte is het volgende traject. U kunt deze inzien en pas na uw goedkeuring kunnen de plannen worden uitgevoerd. Uiteraard gaan wij ervan uit dat het moderne kantoorconcept resulteert in een goede werkomgeving voor zowel u als uw medewerkers. Zijn er zaken niet in orde, dan kunt u altijd terugvallen op onze nazorg. Wij leveren geen half werk. Het is belangrijk voor ons om met klanten om te gaan zoals wij zelf benaderd willen worden. Samen realiseren we een modern kantoor of een modern interieur!

Een modern kantoor

Modieuze kantoorconcepten worden steeds populairder bij zowel bedrijven als hun werknemers. Het is de laatste jaren een trend geworden om van het kantoor een plek van moderne stijl, klasse en comfort te maken. Dit kan worden bereikt door verschillende aspecten van modieus design te omarmen, zoals het integreren van hedendaagse kunstwerken, het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen en het investeren in moderne meubelstukken die het beste in elke ruimte naar boven halen.

Een nieuwe en moderne inrichting zorgt voor creatieve processen

De focus van elk modieus kantoorconcept is het creëren van een positieve werksfeer waarin mensen zich energiek en geïnspireerd voelen. Door een ruimte te creëren die uitnodigend is en er professioneel uitziet, maak je jezelf klaar voor succes. Naast het feit dat uw kantoor er geweldig uit moet zien, is het ook belangrijk om goed na te denken over de indeling, zodat u gemakkelijk door de werkruimte kunt navigeren.

WAT HOORT BIJ EEN MODERNE KANTOORINRICHTING

Bij het kiezen van meubilair voor je stijlvolle kantoor is het essentieel om stukken te kiezen die zowel comfortabel als esthetisch zijn. Moderne stoelen, bureaus en opbergmeubels moeten worden gekozen op basis van hun functionaliteit en hoe ze eruit zien als ze samen in één ruimte worden geplaatst. Daarnaast is er steeds meer vraag naar ergonomisch meubilair, wat perfect past in het plaatje van comfortabel en esthetisch. Je moet ervoor zorgen dat de opstelling van de stoelen niet te krap is of te veel gericht op één gebied; streef in plaats daarvan naar grote open ruimtes met veel ademruimte tussen de werkplekken.

Mooi kleuren voor ontspanning en verfijning

De focus van elk modieus kantoorconcept is het creëren van een positieve werksfeer waarin mensen zich energiek en geïnspireerd voelen. Door een ruimte te creëren die uitnodigend is en er professioneel uitziet, maak je jezelf klaar voor succes. Naast het feit dat uw kantoor er geweldig uit moet zien, is het ook belangrijk om goed na te denken over de indeling, zodat u gemakkelijk door de werkruimte kunt navigeren.

Het toevoegen van kunst zorgt voor een persoonlijke touch

Tot slot mag je de kunst niet vergeten als je overweegt een modieus kantoor in te richten – kunst voegt persoonlijkheid toe aan elke ruimte en drukt tegelijkertijd creativiteit uit. Investeren in kwaliteit prints op canvas of op maat gemaakte ingelijste stukken voegt zeker interesse en flair toe aan elke werkomgeving en biedt werknemers inspiratie tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Bij geluidsoverlast op kantoor kun je er ook voor kiezen om de kunst te printen op akoestisch doek, dan sla je twee vliegen in één klap.

DE GESCHIKTE PLEK UW KANTOORRUIMTE

Modieuze kantoorconcepten zijn zowel op persoonlijk als professioneel vlak succesvol gebleken; het creëren van een esthetisch aangename en toch praktische werkruimte kan het moreel een boost geven en tegelijkertijd de productiviteit bevorderen door werknemers te helpen georganiseerd te blijven gedurende hun dag. Met doordachte ontwerpkeuzes zoals het integreren van eigentijdse kunstwerken in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout in combinatie met moderne meubelstukken; efficiënte lay-out planning; comfortabele zit opstellingen en de juiste verlichtingsbronnen – al deze elementen komen samen om een verfijnde, maar functionele sfeer te creëren die niet alleen de visuele aantrekkingskracht verbeterd, maar werknemers ook een ontspannende en inspirerende omgeving biedt waar ze elke dag optimaal kunnen presteren!

Voordelen van een modern kantoor

Moderne kantoorconcepten bieden tal van voordelen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor bedrijven van elke grootte. Om te beginnen bieden ze de flexibiliteit om verschillende soorten werknemers te huisvesten, van werknemers op afstand tot werknemers op locatie. Door kantoren met een open plattegrond te ontwerpen, kunnen werkgevers meer gezamenlijke werkplekken creëren die communicatie en innovatie stimuleren.

Daarnaast kan het gebruik van natuurlijk licht, ergonomisch meubilair en verstelbare sta-tafels de productiviteit van werknemers verhogen en stressniveaus verlagen. Bovendien hebben moderne kantoren vaak voorzieningen zoals koffiebars of stille ruimtes die zijn ontworpen om het moreel van werknemers te verhogen. Dit soort werkplekinrichting stimuleert werknemers om de nodige pauzes te nemen en biedt hen een comfortabele werkomgeving.

Duurzame keuzes in verschillende mogelijkheden

Een ander voordeel van moderne kantoorconcepten is hun vermogen om duurzaamheid te bevorderen. Kantoren kunnen bijvoorbeeld voorzien zijn van energiezuinige verlichtingsoplossingen of het gebruik van gerecyclede materialen in de bouw. Dergelijke maatregelen kunnen de energiekosten aanzienlijk verlagen en werkgevers tegelijkertijd helpen hun milieudoelstellingen te halen. Bovendien kunnen moderne kantoren ook worden ontworpen met groene daken of tuinen die niet alleen helpen bij het isoleren van gebouwen, maar ook een uitnodigende natuurlijke omgeving bieden voor zowel werknemers als bezoekers.

Een positieve werksfeer op uw kantoor gegarandeerd

Al met al hebben moderne kantoorconcepten talloze voordelen die ze aantrekkelijk maken voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om de efficiëntie en het werkplezier onder hun personeel te verhogen. Door gebruik te maken van deze voordelen kunnen bedrijven werkplekken creëren die samenwerking en innovatie bevorderen, terwijl ze ook het milieu helpen beschermen en op de lange termijn kosten besparen.

Staand vergaderen - staand werken - stabureau

Bekijk voor meer informatie

Interstream 2

Interieurontwerp kantoor

Home Interieurontwerp dat bijdraagt aan het succes van uw bedrijf Interieurontwerp voor uw kantoor is een complexe taak waarbij rekening gehouden dient te worden met vele

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell
009
Kantoorinrichting bij Footlocker
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves

Blog & nieuws

Optimaal-gebruik-maken-van-de-ruimte-in-een-klein-kantoor
Klein kantoor inrichten? Zo doet u dat
Praktische tips en voorbeelden voor het inrichten van een klein kantoor | Maak van uw beperkte ruimte een werkplek vol met sfeer.
08.08.2019
CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte,...
19.04.2017
Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Ontvang uw gasten in stijl met een goed ingerichte ontvangstruimte | Maak een goede eerste indruk en laat uw bedrijfsidentiteit stralen.
19.04.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]