Kantoorconcepten

OP ZOEK NAAR VERANDERING IN UW KANTOORCONCEPT?

Soms is duidelijk te merken dat een bepaald concept niet meer werkt. Is er nog wel genoeg gemak voor het personeel? Worden bezoekers op de juiste wijze ontvangen? Zijn er bepaalde knelpunten? Is het geheel aan vervanging toe of wilt u efficiënter omgaan met de huisvesting? Soms is het gewoonweg nodig om na te denken over nieuwe kantoorconcepten. Een kantoorconcept is een (deel van een) kantoorgebouw waar gebruikersbeleving en gebruikersgemak voor de huurder centraal staat. De Kantoorinrichter zorgt voor een integrale aanpak waarbij interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding volledig op elkaar aansluiten.

NIEUWE KANTOORCONCEPTEN MOGELIJK VOOR ELKE AFDELING

Voor iedere ruimte of afdeling kunnen wij met u meedenken over nieuwe kantoorconcepten. Wij vernemen graag uw wensen en zorgen dan voor een op maat gemaakte oplossing. Geen enkel bedrijf of kantoor is hetzelfde voor onze interieurontwerper. Onze werkwijze bestaat altijd uit een aantal stappenplannen waaronder de inventarisatie. We willen eerst uw wensen helemaal helder hebben voordat er een planvorming volgt. Voordat het werk kan starten, zorgen we voor een nauwkeurige offerte. Bij overeenstemming kan het plan worden uitgevoerd.

Positieve werksfeer

In de professionele wereld van vandaag groeit de behoefte aan nieuwe kantoorconcepten. Bedrijven zoeken naar innovatieve manieren om de productiviteit op kantoor te maximaliseren en kosten te minimaliseren, zonder het comfort van werknemers te verwaarlozen. Daardoor worden kantoorruimtes steeds flexibeler en efficiënter.

Een inspirerend interieurontwerp

Een populair innovatief kantoorconcept is het gebruik van flexibele werkplekken. Hierdoor kunnen werknemers van werkplek wisselen of samenwerken in teams, in plaats van vast te zitten aan een traditionele bureauopstelling of aan een gesloten kantoorconcept. Flexibiliteit stelt werknemers in staat de omgeving te kiezen die het beste voor hen werkt en hun productiviteit verhoogt. Werkgevers kunnen met flexibele werkplekken ook gemakkelijk seizoensgebonden of projectmatig personeel accommoderen zonder extra meubilair of apparatuur aan te schaffen.

NATUURLIJKE ELEMENTEN IN UW KANTOOR

Een ander nieuw concept in kantoorinrichting is het integreren van natuurlijke elementen zoals planten en groen in traditionele werkplekken. Dit creëert niet alleen een uitnodigende sfeer in de werkomgeving, maar onderzoek suggereert ook dat natuurlijke elementen stressniveaus verminderen en de concentratie verbeteren op de werkplek. Bovendien bevorderen natuurlijke elementen creativiteit en samenwerking tussen werknemers, wat resulteert in betere prestaties.

Moderne kantoren evolueren snel om aan veranderende behoeften te voldoen en efficiëntie en comfort te vergroten. Creatieve ontwerpen met flexibele zitopties, natuurlijke elementen en mogelijkheden voor werken op afstand stellen bedrijven in staat maximale productiviteit van teams te garanderen zonder het welzijn of de tevredenheid van werknemers in gevaar te brengen.

Veel mogelijk bij kantoorconcepten

Denkt u na over een nieuw kantoorconcept omdat u meer ergonomisch wilt gaan werken met uw bedrijf en iets anders wilt dan het gesloten kantoorconcept? Zijn uw werknemers samen een hechte community, maar valt er toch personeel uit of wilt u meer flexplekken in het kantoor? Laat het ons weten, want samen realiseren wij een totaal nieuw interieurontwerp. Heeft u interesse in de diensten van De Kantoorinrichter? Dan kunt u uw persoonlijke gegevens invullen op ons contactformulier. Geef ook aan wat uw specifieke wensen zijn, hoeveel medewerkers u (ongeveer) op kantoor heeft en wanneer u contact met ons wilt. Wij zorgen ervoor dat we op een voor u prettig tijdstip contact met u opnemen.

Bekijk voor meer informatie

Interstream 2

Interieurontwerp kantoor

Home Interieurontwerp dat bijdraagt aan het succes van uw bedrijf Interieurontwerp voor uw kantoor is een complexe taak waarbij rekening gehouden dient te worden met vele

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen
Industriële kantoorinrichting bij Signet op Strijp T in Eindhoven
Kantoorontwerp en kantoorinrichting Signet - Strijp T
Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco

Blog & nieuws

Optimaal-gebruik-maken-van-de-ruimte-in-een-klein-kantoor
Klein kantoor inrichten? Zo doet u dat
Praktische tips en voorbeelden voor het inrichten van een klein kantoor | Maak van uw beperkte ruimte een werkplek vol met sfeer.
08.08.2019
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
e1dfb637ffa937b86508c2a16ea413ac
Kantoorinrichting die zorgt voor meer beweging onder personeel
Ontdek hoe staand werken, aangepast meubilair, dynamisch zitten kan bijdragen aan de gezondheid en productiviteit van uw personeel
30.01.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]