Interieurontwerp kantoor

Interieurontwerp dat bijdraagt aan het succes van uw bedrijf

Interieurontwerp voor uw kantoor is een complexe taak waarbij rekening gehouden dient te worden met vele verschillende facetten. Het creëren van voldoende geschikte werkplekken en de sfeer die u met uw inrichting wilt oproepen bij medewerkers en klanten zijn belangrijke maar complexe onderdelen van passend interieurontwerp.

Het belang van inspirerend interieurontwerp

Dat het kantoor al lang niet meer als puur functionele werkplaats gezien wordt moge duidelijk zijn. Sobere kantoren gevuld met rijen grijze bureaus hebben in rap tempo plaats gemaakt voor een nieuwe kijk op kantoorinrichting. Een kijk waarbij de beleving van de werknemer en de identiteit van het bedrijf een meer centrale plek innemen.

Functionaliteit

Bij het inrichten van de werkplek wordt vandaag de dag met meer rekening gehouden dan met een puur efficiënte inrichting van een aantal werkplekken in een bepaalde ruimte. Door moderne opvattingen over de manieren waarop mensen het beste werken en samenwerken, spelen concepten als ergonomisch meubilair en het inrichten van flex werkplekken een bepalende rol in het functionele gedeelte van kantoor interieurontwerp.

Is het interieur van uw kantoor toe aan een opfrisbeurt? Bespreek samen met een interieurontwerper van de Kantoorinrichter wat de mogelijkheden zijn!

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Identiteit

De sfeer die u met het ontwerp van het interieur oproept is van vergelijkbaar belang als bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en huisstijl. De sfeer draagt namelijk bij aan de beleving van uw werknemers. Goed interieurontwerp zorgt voor een positieve werksfeer waarbij uw medewerkers zich thuis voelen en gemotiveerd en geïnspireerd aan het werk gaan voor uw bedrijf.

Tegelijkertijd vertelt het interieurontwerp ook iets over uw bedrijf aan klanten die uw kantoor bezoeken. Een kantoorinrichting die professionaliteit, warmte en zorgvuldigheid uitstraalt zal uw (potentiële) klanten wellicht een positief gevoel geven over een samenwerking met uw bedrijf. Hoe u zich naar de buitenwereld toe wilt presenteren speelt dan ook een belangrijke rol in het creëren van een passend interieurontwerp voor een bestaand of nieuw kantoor.

De integrale aanpak van de Kantoorinrichter

Een passend interieurontwerp begint bij een duidelijk beeld van de identiteit van uw bedrijf en uw wensen omtrent het interieur van uw kantoor. Onze werkwijze is er op gericht uw wensen en behoeften gedurende het gehele proces leidend te laten zijn in het interieur ontwerp en de uitwerking ervan. Omdat wij alle onderdelen van het proces beheersen en zelf uitvoeren, kunnen wij uw wensen goed waarborgen en kan indien nodig gemakkelijk een ontwerp aangepast worden. Samen realiseren we een interieurontwerp voor uw kantoor dat tot in details aansluit op het imago van uw bedrijf en dat u helpt uw doelen te realiseren.

Wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem eens contact op met ons team van enthousiaste en ervaren kantoorinrichters! We vertellen u graag meer!

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen
Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Blog & nieuws

524b3b85094a5abc7213351fd8cefc34
Kantoortuin inrichten? Dat doet u zo
Ontdek hoe u een betere werkplek creëert door uw kantoortuin slim in te richten | Maak van uw kantoortuin een weerspiegeling van uw bedrijf.
13.06.2019
csm_sedus_ergonomie_2_4919ad055b
Werkplekonderzoek; werkt u in een optimale werkomgeving?
Een werkplekonderzoek geeft inzicht in de werkomstandigheden van u en uw personeel. Een optimale werkomgeving voorkomt of verhelpt gezondheidsklachten. Bovendien levert het een positieve...
13.03.2018
Pami-workspace-one-modern
Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doet u dat?
Lees onze tips voor het inrichten van een comfortabel thuiskantoor | Maak uw thuiswerken productief en aangenaam.
17.05.2020