Innovatieve kantoorinrichting

INNOVATIEVE KANTOORINRICHTING

Ontwikkelingen staan niet stil. Zeker niet op het gebied van ergonomische en innovatieve kantoorinrichtingen. De innovatieve kantoorinrichter kan u er alles over vertellen en u zeker van dienst zijn met het leveren van meubilair. Wanneer u het bedrijf helemaal opnieuw wilt inrichten, kunt u ook gebruik maken van onze diensten. Van A tot Z zijn wij uw ideale partner. Bij het kantoor van de toekomst komt heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan mobiele units, zit-sta bureaus enzovoort, of wat denkt u van touchscreens?

Bent u benieuwd naar hoe uw nieuwe kantoor eruit kan komen te zien? Neem dan vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

BEKIJK ONS ASSORTIMENT VAN INNOVATIEVE KANTOORMEUBELEN

Welke mogelijkheden zijn er zoal als u uw medewerkers minder wilt laten zitten? Op welk innovatief kantoormeubilair komt u dan uit?

CleverTouch touchscreens horen zeker bij een innovatieve kantoorinrichting. Op deze manier maakt u de presentaties interactief en aantrekkelijk. Een flip-over is definitief verleden tijd als u kiest voor een innovatieve kantoorinrichting. Allerlei andere presentatiemiddelen heeft u niet meer nodig als u kiest voor het touchscreen.

Dit interactieve scherm is breed inzetbaar en kan op ieder gewenst moment dienst doen. U hoeft niet veel voorbereidingen te treffen. De enige handeling die nodig is, is het inschakelen van het scherm. Daarna kan de vergadering of de presentatie direct beginnen. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat een CleverTouch touchscreen ook nog eens duurzaam is en in verschillende opstellingen geplaatst kan worden.

Een inspirerende kantoorinrichting voor elke werkplek

Innovatieve kantoorinrichting is een concept dat de laatste jaren sterk in opkomst is omdat bedrijven manieren zoeken om de efficiëntie, productiviteit en het welzijn van hun personeel te verbeteren. Door frisse ontwerpen, modern meubilair en innovatieve technologieën te integreren, willen bedrijven ruimtes creëren die creativiteit en samenwerking stimuleren en tegelijkertijd de werknemers de best mogelijke werkomgeving bieden.

EFFICIËNTE SAMENWERKING IN INNOVATIEVE KANTOREN

In de kern is een innovatief kantoorontwerp er een dat werknemers aanmoedigt om creatief en productief te zijn door diensten, voorzieningen en hulpmiddelen te bieden die hen in staat stellen om efficiënt samen te werken. Denk hierbij aan open werkplekken die flexibele werktijden mogelijk maken, pauzeruimtes voor spontane gesprekken, ergonomisch meubilair dat is ontworpen met het oog op het comfort van de werknemer en natuurlijke verlichting om vermoeide ogen te verminderen. Daarnaast kan slimme technologie zoals spraakgestuurde digitale assistenten of geautomatiseerde taakbeheersystemen helpen om processen te stroomlijnen en informatie toegankelijker te maken.

Autonomie op de werkvloer zorgt voor creativiteit

De juiste kantoorinrichting kan ook een enorm verschil maken als het gaat om het moreel van werknemers. Een positieve werkomgeving kan de betrokkenheid vergroten door mensen het gevoel te geven dat ze gewaardeerd worden, wat leidt tot meer werktevredenheid, wat weer kan leiden tot betere prestaties. Bedrijven moeten er daarom naar streven om een ruimte te creëren die werknemers de autonomie biedt die ze nodig hebben, terwijl ze toch ondersteund worden door collega’s als ze dat nodig hebben. Dit betekent dat werknemers toegang moeten hebben tot comfortabele pauzeruimtes waar ze zich kunnen opfrissen tijdens hun lunch of koffiepauze, maar ook tot ontmoetingsruimtes waar ze samen kunnen brainstormen over nieuwe ideeën zonder zich beperkt te voelen door hun bureau of hokje.

Benieuwd naar hoe het nieuwe werken voor u en uw werkplek eruit kan komen te zien? Neem dan contact op met De Kantoorinrichter om samen tot nieuwe inzichten te komen en door innovatie te creëren.

WIJ HELPEN U MET HET VERDUURZAMEN VAN UW KANTOOR

Een ander belangrijk aspect van een innovatief kantoorontwerp is duurzaamheid. Omdat bedrijven zich steeds meer bewust worden van hun impact op het milieu, wordt het steeds populairder om functies zoals energiezuinige verlichtingssystemen of zonnepanelen op te nemen in de lay-out van een werkruimte. Dit helpt niet alleen de kosten te verlagen, maar toont ook de betrokkenheid van het bedrijf bij het verminderen van de ecologische voetafdruk en het beschermen van de planeet voor toekomstige generaties.

Ontwikkeling en welzijn staat voorop

Innovatieve kantoorinrichting wordt steeds populairder bij bedrijven wereldwijd die de efficiëntie, productiviteit, flexibiliteit en het algehele welzijn van hun werknemers willen verhogen. Door zich te richten op het creëren van een stimulerende omgeving met ergonomische meubelopties, automatiseringshulpmiddelen en natuurlijke elementen zoals planten, zorgen bedrijven ervoor dat hun personeel kan gedijen in een aangename en productieve werksfeer terwijl ze ook hun betrokkenheid bij duurzaamheid tonen.

BEWEGEND ZITTEN IS BELANGRIJK BIJ INNOVATIEVE KANTOORMEUBELEN​

Oriënteert u zich op innovatieve kantoormeubelen, dan ontdekt u al snel dat bewegend zitten een belangrijke trend is. Uiteraard heeft dit een reden. Steeds meer mensen hebben tegenwoordig een zittend beroep. De laptop speelt een belangrijke rol en meestal werk je hier zittend achter.

Helaas is de mens niet echt bedoeld om te zitten. Een lange tijd achter elkaar niet bewegen levert gezondheidsrisico’s op. Denk hierbij alleen al aan diabetes en overgewicht. Innovatieve kantoormeubelen zijn daarom juist meubelen waarbij mensen minder zitten. Bij De Kantoorinrichter hebben we een ruim assortiment meubilair dat bewegend zitten stimuleert. Neem eens een kijkje ter inspiratie!

Neem contact op met De Kantoorinrichter voor een innovatieve kantoorinrichting

Innovatieve kantoorconcepten hebben best wat voeten in de aarde. Zeker als u hier voor het eerst mee start, kost dit heel wat hoofdbrekens. Gelukkig kunt u eenvoudig gebruik maken van onze diensten. Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring op dit gebied. We hebben al veel bedrijven mogen helpen met een innovatief kantoorconcept. Gaat het bij u om een totaal nieuw huisvestingsconcept? Dan kunnen wij ook u van dienst zijn.

Heeft u interesse in een nieuwe manier van vergaderen? Wilt u eerst iets meer weten over de touchscreen? Pakt u de kantoorinrichting grondig aan? De Kantoorinrichter is u graag van dienst. Bel naar 040-2861441 of mail [email protected] voor meer informatie. Ons team van enthousiaste mensen staat voor u klaar!

Bekijk voor meer informatie

Daiichi-Sankyo-37

Kantoorinrichting

Home Uw professionele partner voor kantoorinrichting Een prettige werkplek en kantoorinrichting stelt uw medewerkers in staat geconcentreerd te werken en draagt bij aan de uitstraling van

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies

Blog & nieuws

Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Ontvang uw gasten in stijl met een goed ingerichte ontvangstruimte | Maak een goede eerste indruk en laat uw bedrijfsidentiteit stralen.
19.04.2018
Maas-kantine
Benodigd meubilair voor in de horeca
De essentiële gids voor het kiezen van meubilair in de horeca | Creëer de juiste sfeer, overweeg duurzaamheid, en maak een doordacht vloerplan.
02.11.2017
WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]