Flexibele kantoorinrichting

OVERWEEGT U EEN FLEXIBELE KANTOORINRICHTING?

Wanneer u op zoek bent naar een flexibele kantoorinrichting, neem dan contact op met De Kantoorinrichter. De Kantoorinrichter is specialist op dit terrein. Wij hebben al heel veel verschillende soorten kantoorruimtes ingericht. Wilt u ook een nieuwe inrichting, maar twijfelt u nog over de precieze uitvoering en invulling? Wij kunnen u met onze expertise zeker van dienst zijn!

Twijfelt u nog over de voordelen van een kantoorinrichting die flexibel is? In de eerste plaats wordt op deze manier het flexwerken gestimuleerd. Op deze wijze zit niet iedere werknemer continu op dezelfde plek, maar wisselen de mensen van plaats. Zo volgt er automatisch meer samenwerking. Daarnaast krijgt u vanzelf een meer innovatieve uitstraling.

VERANDERINGEN IN WERKPLEKKEN

De werkplek verandert en het is tijd om de traditionele kantoorinrichting te herzien. De laatste jaren is er een verschuiving geweest van hokjes naar een open lay-out die samenwerking en een verhoogde productiviteit stimuleert. Deze verschuiving is het gevolg van technologische vooruitgang, veranderingen in de werkcultuur en de behoefte aan meer flexibele werkplekken. Daarnaast is een flexibele werkplek steeds vaker een belangrijke of zelfs doorslaggevende voorwaarde bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Maar hoe zit het eigenlijk met flexibele kantoorinrichtingen? In de eerste plaats is het gebouw uiteraard niet flexibel. Vaak denken mensen ook direct aan het verliezen van een persoonlijke werkplek. Dit wordt niet altijd gezien als een positieve ontwikkeling. Misschien is het goed om eerst even te kijken naar de verschillende kantoren. Er wordt dan onderscheid gemaakt tussen de volgende vier:

  • Cellenkantoor
  • Groepskantoor
  • Open kantoor
  • Combinatie kantoor

In hun streven om concurrerend te blijven in een snel veranderende markt, moeten bedrijven flexibele kantoorontwerpen, invoeren die voldoen aan de behoeften van hun werknemers en tegelijkertijd de productiviteit bevorderen. Door te investeren in ergonomisch meubilair en aanpasbare lay-outs die zijn afgestemd op hun specifieke bedrijfsdoelstellingen, kunnen bedrijven een werkruimte creëren die zowel efficiënt als comfortabel is voor iedereen die er gebruik van maakt. Bij De Kantoorinrichter kunnen wij u daarbij helpen! Door ons ruime assortiment in ergonomische- en flexibele kantoorinrichting vindt u alle mogelijke opties voor uw ruimte.

MOGELIJKHEDEN IN EEN FLEXIBELE KANTOORINRICHTING

Flexibele kantoorinrichting is een concept dat snel aan populariteit wint bij bedrijven en organisaties van elke omvang. Met flexibel meubilair kan de ruimte gemakkelijk worden veranderd en herschikt, afhankelijk van de behoeften van werknemers, klanten en andere belanghebbenden. Bij een flexibele inrichting wordt meestal gebruik gemaakt van verplaatsbaar meubilair, zoals klaptafels, krukken en whiteboards. Dit soort meubilair kan gemakkelijk in de ruimte worden verplaatst voor verschillende activiteiten of taken. Bovendien maakt een flexibel kantoor vaak gebruik van open indelingen die een betere samenwerking tussen teamleden en een betere communicatie tussen afdelingen mogelijk maken. Naast genoemde mogelijkheden is het ook een optie om een fijne, eigen werkplek in de kantoorruimte te creëren voor een comfortabel gevoel op de werkvloer.

Al deze mogelijkheden hebben een positieve invloed op uw collega’s en hun productiviteit en dat allemaal zonder dat er speciale software nodig is.

Het verschil tussen een flexibele kantoorinrichting en een flexibele werkplek

Naast dat een flexibel kantoor refereert aan een handige indeling, kan men ook aan een flexibele werkplek denken, hierin zit echter een verschil.

Een flexibele werkplek verwijst vaak naar een werkomgeving waarin teamleden meer autonomie en controle hebben over hun werkplek, roosters en werktijden. Dit soort flexibele regelingen kunnen vooral gunstig zijn voor werknemers die meer flexibiliteit nodig hebben om hun persoonlijke of familiale verplichtingen na te komen. Door het flexibel inrichten van werkplekken, wordt de productiviteit verhoogd doordat werknemers hun tijd beter kunnen beheren en zich meer op hun eigen taken kunnen concentreren. Het flexibel werken wordt hierdoor beter mogelijk gemaakt.

EEN COMFORTABELE WERKPLEK

In termen van esthetiek streven flexibele werkplekken naar het creëren van comfortabele werkomgevingen die creativiteit en productiviteit inspireren door elementen als natuurlijk licht, ergonomische meubelstukken, adequate opslagoplossingen, akoestische panelen (denk aan geluidsabsorptie/vermindering) in open werkruimten en persoonlijke accenten zoals kunstwerken of kantoorplanten. Bovendien kan een flexibele inrichting ook voorzieningen bevatten zoals verstelbare bureaus of sta-tafels om de beweging gedurende de dag te vergemakkelijken.

Hulp nodig bij uw flexibele kantoorinrichting?

De Kantoorinrichter is er niet alleen voor u bij de aanschaf van nieuw meubilair. Zeker ook op het terrein van flexibele kantoorconcepten kunnen wij veel voor u betekenen. Graag begeleiden wij bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw concept.

Wilt u de huisvesting grootschalig veranderen? Gaat het om slechts een kleine wijziging? Wij helpen u graag met een eerste inventarisatie en kunnen een programma voor u samenstellen. Heel belangrijk zijn ook de workshops die wij verzorgen voor uw medewerkers. Het is van groot belang dat ook, of juist, zij een goed gevoel hebben of krijgen bij een eventuele verandering. Neem gerust eens contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Altijd een vast aanspreekpunt in de samenwerking

Als het gaat om een groot project, dan krijgt u van ons altijd een vast contactpersoon. Dit werkt veel prettiger dan dat u steeds met andere mensen te maken heeft.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over een flexibele kantoorinrichting. We kunnen dan ook zo nodig een eerste afspraak maken met elkaar. Wij werken met een specialistisch team, en bij grote projecten krijgt u altijd één vast contactpersoon. Uiteraard kunnen wij gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. We werken allemaal vol enthousiasme en passie. Korte lijntjes vinden wij erg belangrijk.

Bekijk voor meer informatie

Daiichi-Sankyo-37

Kantoorinrichting

Home Uw professionele partner voor kantoorinrichting Een prettige werkplek en kantoorinrichting stelt uw medewerkers in staat geconcentreerd te werken en draagt bij aan de uitstraling van

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

rendering-ontvangst-1
Kantoorontwerp voor MVA – Makelaarsvereniging Amsterdam
Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek
kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners

Blog & nieuws

WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022
FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een vergaderruimte creëren met akoestische scheidingswanden voor kantoor
Als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte, wordt er vaak gekozen voor een traditionele inrichting. Zoals een vierkante vergadertafel met daaromheen een...
20.02.2018
csm_sedus_ergonomie_2_4919ad055b
Werkplekonderzoek; werkt u in een optimale werkomgeving?
Een werkplekonderzoek geeft inzicht in de werkomstandigheden van u en uw personeel. Een optimale werkomgeving voorkomt of verhelpt gezondheidsklachten. Bovendien levert het een positieve...
13.03.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]