Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzame kantoorconcepten

VEEL MOGELIJKHEDEN VOOR DUURZAME KANTOORCONCEPTEN

Wat mooi als u met uw bedrijf of onderneming ook aandacht heeft voor duurzame kantoorconcepten. Met elkaar kunnen we op deze manier mooie resultaten behalen en samen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ieder steentje draagt bij aan een betere toekomst en een beter milieu.

De Kantoorinrichter draagt duurzame kantoorconcepten een bijzonder warm hart toe en is een voorstander van duurzame huisvesting. Wilt u hier meer over weten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Is het voor u zelfs een voorwaarde dat ook een kantoorinrichter rekening houdt met duurzaamheid, neem dan zeker eens contact op met ons.

KANTOORCONCEPTEN DUURZAAM PRAKTISCH INVULLEN

Wat houdt het in de praktijk nu eigenlijk in, die duurzame kantoorconcepten? Wij werken als kantoorinrichter in ieder geval samen met producenten die het MVO aanhangen. Op deze wijze werken we vanaf de bron mee aan de productie. Ook besteden we veel aandacht aan het scheiden van het afval. Ook bij u zal er dagelijks veel afval zijn. Wilt u weten hoe u dit op een verantwoorde manier kunt scheiden? Neem contact op met een van onze medewerkers. Dit is een belangrijk onderdeel van duurzame kantoorconcepten. Ook als wij een renovatie uitvoeren, is het scheiden van het afval erg belangrijk. Wilt u materialen hergebruiken? Wij juichen dit zeker toe. Graag denken we ook op dit gebied met u mee. Er zijn genoeg producten die een tweede leven verdienen in duurzame gebouwen.

Samen zorgen wij voor duurzame kantoorpanden

Het concept van duurzaamheid op de werkplek wordt steeds belangrijker, vooral nu we ons meer bewust worden van de impact die onze acties hebben op het milieu. Om een duurzame kantooromgeving te garanderen, zijn er verschillende praktijken die moeten worden toegepast.

WIJ HELPEN U MILIEUVRIENDELIJKE ALTERNATIEVEN TE VINDEN

Ten eerste is het belangrijk om afval zoveel mogelijk te beperken. Recycling moet worden aangemoedigd en materialen die opnieuw kunnen worden gebruikt, zoals papier en plastic, moeten worden opgenomen in de dagelijkse taken in plaats van te worden weggegooid. Daarnaast moet je onderzoeken welke materialen het meest geschikt zijn voor jouw specifieke omgeving en behoeften – het is niet altijd makkelijk om milieuvriendelijke alternatieven te vinden voor traditionele producten.

Het verduurzamen van bestaande gebouwen wordt ook steeds populairder omdat dit meestal met een lagere investering realiseerbaar is ten opzichte van nieuwbouw. De overheid stimuleert dit met geldelijke subsidieregelingen en interessante fiscale voordelen. Daarnaast bieden banken interessante (duurzame) financieringsvormen aan voor ‘groene’ beleggingsobjecten. Verder neemt de overheid maatregelen die direct invloed hebben op de duurzame markt, zoals groene belastingmaatregelen.

Ambities voor energiebesparing?

Het is ook de moeite waard om te investeren in energiezuinige apparaten die het elektriciteitsverbruik tot een minimum helpen beperken. Medewerkers aanmoedigen om niet-essentiële lichten uit te doen als ze een ruimte verlaten of de stekker uit het stopcontact te halen als ze apparatuur niet gebruiken, zijn goede manieren om energie te besparen. Ook het installeren van zonnepanelen of windturbines kan helpen om de ecologische voetafdruk van een kantoor na verloop van tijd aanzienlijk te verkleinen en vormt tevens een bron van hernieuwbare energie.

VEEL OPTIES IN DUURZAAM MEUBILAIR

Als je nieuw meubilair koopt voor een kantoorruimte, ga dan op zoek naar items die gemaakt zijn van gerecyclede of duurzaam gewonnen materialen zoals PET vilt of teruggewonnen hout. Meubels die gemaakt zijn van gerecyclede materialen kunnen dezelfde kwaliteit bieden als meubels die gemaakt zijn van nieuwe materialen, terwijl ze bijdragen aan het verminderen van afval in productieprocessen en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Samenwerken voor duurzaamheid

Moedig werknemers ten slotte aan om voor het woon-werkverkeer vervoersmiddelen met minder uitstoot te gebruiken, zoals lopen of fietsen waar mogelijk, carpoolen als ze grotere afstanden moeten afleggen of door gebruik te maken van openbaar vervoer. Dit kan helpen om de luchtvervuiling en het brandstofverbruik te verminderen en tegelijkertijd een gezondere levensstijl onder werknemers te bevorderen.

Duurzame kantoorconcepten vragen om verantwoorde beslissingen

Een kantoorconcept is niet zomaar vanzelf duurzaam. Over bepaalde beslissingen moet eerst even worden nagedacht voordat het een energieneutraal pand is. De Kantoorinrichter is hier serieus mee bezig en we zijn hier zeker trots op. Zo kiezen wij al onze leveranciers met zorg. Vriendelijkheid voor het milieu staat hoog in het vaandel. Is dit ook voor u van belang? Ga dan in zee met De Kantoorinrichter.

Duurzame kantoorconcepten hebben de toekomst. Ook uw klanten zullen veel profijt hebben van een duurzame kantoorinrichting.

Bekijk voor meer informatie

De-Vorm-lj_series-lj3-minimal-closeup-XL

Duurzame kantoorinrichting

Home De Kantoorinrichter maakt duurzame kantoorinrichting eenvoudig We proberen allemaal ons steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving. Ook wat kantoorinrichting betreft wordt duurzaamheid steeds

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen
Industriële kantoorinrichting bij Signet op Strijp T in Eindhoven
Kantoorontwerp en kantoorinrichting Signet - Strijp T
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Blog & nieuws

glaswand-op-kantoor
4 voorbeelden van glazen wanden in een kantoor
Glazen wanden | Creëer een open, ruimtelijke en stijlvolle werkomgeving met flexibele privacy-instellingen voor diverse werkzaamheden.
16.02.2016
Flexibele-wand-afscheiding-kantoorruimte
Wanneer is het tijd om uw kantoor te laten renoveren?
Leer de signalen kennen wanneer het tijd is om uw kantoor te renoveren | Investeer in een moderne, functionele werkomgeving.
16.11.2017
Modulyss-Tapijttegels-First-Forward-speel-met-kleuren-800x800
Kantoorinrichting inspiratie
Bezig met een nieuwe kantoorinrichting? Een kantoor inrichten is geen makkie. Naast flexibiliteit en creativiteit wordt verwacht dat u bij het kantoor inrichten rekening...
12.02.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]