Directiekamer inrichting

DIRECTIEKANTOOR INRICHTEN

Een directiekamer is het visitekaartje van uw organisatie en verdient daardoor speciale aandacht als het gaat om inrichting en styling. Bij De Kantoorinrichter weten we als geen ander hoe we uw directiekamer de uitstraling kunnen geven die past bij uw bedrijfscultuur. Door gebruik te maken van hoogwaardige meubels en accessoires die passen bij de stijl en het imago van uw bedrijf, zorgen we ervoor dat deze kamer inspirerend, comfortabel en functioneel is voor zowel uw team als bezoekers.

Wilt u meer weten over de rol die de Kantoorinrichter kan spelen bij het inrichten van de directiekamer van uw kantoor? Uiteraard helpen wij u daar graag bij. Neem eens vrijblijvend contact op met onze experts om verder te spreken over de mogelijkheden.

Een stijlvolle inrichting voor uw directiekamer

De directiekamer vervult een belangrijke rol voor uw bedrijf. Niet alleen is het de werkplek waar de directie bureau houdt en dagelijks bezig is met het besturen van het bedrijf, ook is het directiekantoor vaak de plek waar belangrijke gesprekken met partners of klanten gevoerd worden. Het is dan ook van belang aandacht te besteden aan de uitstraling van de directiekamer en de manier waarop deze is ingericht.
Aangezien elk bedrijf anders is en elke kantoorinrichting verschilt, zal ook de invulling van de directiekamer specifiek op uw bedrijf, kantoor en uw directie moeten worden afgestemd. De experts van de Kantoorinrichter geven u daarom graag persoonlijk advies over de mogelijkheden met betrekking tot het samenstellen van een passende sfeer en inrichting van uw directiekantoor.

Bij de Kantoorinrichter kunnen wij uw directiekamer inrichten op een wijze die perfect aansluit op uw wensen. Neemt u eens contact met ons op om verder te praten.

Directiekamer inrichten: indeling en meubilair

Bij De Kantoorinrichter hebben we jarenlange ervaring met het inrichten van directiekamers van een zeer divers aantal grote en kleine bedrijven. Op basis van een aantal eenvoudige principes kunnen we de directiekamer een hele andere uitstraling geven die beter aansluit op de wensen die u als directie heeft en de sfeer die u met de directiekamer inrichting wilt neerzetten.

Meubels

Meubilair speelt een belangrijke rol bij het inrichten van het directiekantoor. Wij hebben een breed assortiment directiemeubilair bestaande uit het directiebureau, een luxe bureaustoel, kantoorkasten, vergaderstoelen en vergadertafels. Voor directiemeubilair en ander meubilair dat gekozen wordt voor de directiekamer inrichting adviseren wij altijd te kiezen voor meubilair van hoogwaardige materialen, zoals hout of leer, die een luxe uitstraling geven aan de ruimte.

Verlichting en akoestiek

Voor het creëren van een prettige en gezonde werkomgeving zijn verlichting en akoestiek zeer belangrijk. De juiste verlichting en de juiste akoestiek zorgen ervoor dat u optimaal kunt functioneren en de hele dag energiek en productief aan het werk kunt. Bij de Kantoorinrichter kunnen we u uitgebreid adviseren over het realiseren van een kantoorinrichting met een goede akoestiek en verlichting.

Privacy

Ook is privacy essentieel in een directiekamer; denk bijvoorbeeld aan glazen scheidingswanden. Hiermee kan voor elk directielid een werkplek gecreëerd worden waar ongestoord gewerkt kan worden maar behoudt het kantoor toch een open karakter. Bij De Kantoorinrichter zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van een efficiënte en praktische indeling van de ruimte. Neemt u dus gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten op het gebied van directiekamer inrichting.

Directiekamer inrichting met de Kantoorinrichter

Bij De Kantoorinrichter weten we als geen ander hoe we uw directiekamer de uitstraling kunnen geven die past bij uw bedrijfscultuur. Door gebruik te maken van hoogwaardige meubels en accessoires die passen bij de stijl en het imago van uw bedrijf, kunt u ervoor zorgen dat deze kamer inspirerend, comfortabel en functioneel is voor uw team en bezoekers.

Gedegen advies en volledige ontzorging

Neemt u eens contact op met een expert van de Kantoorinrichter. Onze deskundigen helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes op basis van uw behoeften, zodat u jarenlang optimaal kunt profiteren van uw vernieuwde directiekamer. Met ons aantrekkelijke assortiment directiemeubilair en onze uitstekende dienstverlening zijn wij de aangewezen partner voor het realiseren van de perfecte inrichting van uw directiekamer.

Bekijk voor meer informatie

Daiichi-Sankyo-37

Kantoorinrichting

Home Uw professionele partner voor kantoorinrichting Een prettige werkplek en kantoorinrichting stelt uw medewerkers in staat geconcentreerd te werken en draagt bij aan de uitstraling van

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K

Blog & nieuws

zitstawerkplek
De Zit-Sta werkplek. Optimaliseer uw werkomgeving en beweeg.
Ontdek de voordelen van een zit-sta bureau voor een gezonde werkomgeving | Verhoog productiviteit en welzijn met elektrisch verstelbare opties.
20.10.2017
kantoorinrichting-projectinrichting-1
5 x onmisbaar meubilair op kantoor
Ontdek de beste kantoormeubelen voor een productieve werkomgeving met onze vijf onmisbare tips | Transformeer uw kantoor vandaag nog!
21.07.2017
Modulyss-Tapijttegels-First-Forward-speel-met-kleuren-800x800
Kantoorinrichting inspiratie
Bezig met een nieuwe kantoorinrichting? Een kantoor inrichten is geen makkie. Naast flexibiliteit en creativiteit wordt verwacht dat u bij het kantoor inrichten rekening...
12.02.2019

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]