Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Complete kantoorinrichting

EEN COMPLETE KANTOORINRICHTING MET DE KANTOORINRICHTER

Een kantoorinrichting moet niet alleen aan arbonormen voldoen, maar u als gebruiker heeft vast ook persoonlijke wensen! De keuzes voor een inrichting zijn tegenwoordig enorm, ook ons assortiment breidt zich steeds verder uit. Welk onderstel wilt u onder uw bureau of werkplek? Kiest u uit een T-poot, een 4-poot ook wel N-poot genoemd, een O-poot of ringpoot of wilt u een dichte wangenpoot? En dan nog een blad, voor welk blad kiest u? Kiest u voor een standaard melamine blad of kiest u één van onze andere bladen; HPL, volkern of Fenix NTM?

Wij delen onze kennis over kantoormeubelen maar al te graag. De Kantoorinrichter denkt graag met u mee. Wij willen u graag ontzorgen en uw vraag vertalen naar een passende oplossing met een tevreden klant als eindresultaat. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen zodat wij u met alle plezier verder kunnen helpen!

EEN COMPLEXE TAAK WAAR WIJ U GOED BIJ KUNNEN HELPEN

Het creëren van een compleet kantoorontwerp is een complexe taak waarbij zorgvuldig rekening moet worden gehouden met de ruimte, het beoogde gebruik en de individuele behoeften van de gebruikers. Het kan ook tijdrovend en kostbaar zijn als het niet goed gepland wordt. Om succes te garanderen, zijn er volgens De Kantoorinrichter verschillende belangrijke elementen waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen van een goede kantoorinrichting, waaronder ergonomie, efficiëntie van de workflow, functionaliteit en esthetiek.

Een spannend avontuur naar comfort in uw kantoor

Het maken van een complete kantoorinrichting kan een spannend avontuur zijn. Kantoormeubilair speelt een essentiële rol in de algehele functionaliteit, productiviteit en het imago van je bedrijf. Investeren in kwaliteitsmeubelen geeft niet alleen een gevoel van verfijning aan het kantoor, maar zorgt er ook voor dat werknemers ergonomische ondersteuning en comfort hebben terwijl ze werken.

DE KANTOORINRICHTER HELPT BIJ HET VINDEN VAN DE PERFECTE MEUBELSTUKKEN

Bij het uitzoeken van kantoormeubilair voor uw ruimte moet u met verschillende dingen rekening houden: budget, esthetische doelen, functionele behoeften en voorkeuren van werknemers. De Kantoorinrichter kan u helpen bij het vinden van de perfecte stukken voor uw ruimte binnen uw prijsklasse. Wij zijn experts in het helpen van bedrijven om het meeste voor hun geld te krijgen als het gaat om het inrichten van een kantoor. Met onze uitgebreide selectie en inkoopkracht kunnen we ervoor zorgen dat u kwaliteitsmaterialen koopt tegen een redelijke prijs.

Het uitzoeken van nieuwe kantoorinrichting

Bij het kiezen van meubilair voor een kantooromgeving moet ergonomie altijd op de eerste plaats komen. De Kantoorinrichter kan u helpen om ervoor te zorgen dat alle zitmeubelen comfortabel en toch ondersteunend zijn met functies zoals verstelbare armen of lendensteun. De juiste bureauopstelling moet ook worden overwogen bij het plannen van uw ruimte – in hoogte verstelbare bureaus, de zit-sta bureaus, worden steeds populairder vanwege hun gezondheidsvoordelen en grotere flexibiliteit voor werknemers. Uw kantoor inrichten doet u niet wekelijks, dus een weloverwogen besluit zal u voor lange termijn plezier en productiviteit opleveren.

EEN COMPLETE KANTOORINRICHTING DOOR EEN PERFECTE ONTWERPSTIJL

Naast ergonomie moet er ook rekening worden gehouden met esthetiek en ontwerpstijlen bij de aanschaf van een complete en duurzame kantoorinrichting. De Kantoorinrichter zal u helpen de sfeer te creëren die u wenst en die ervoor zorgt dat gasten zich welkom voelen zodra ze de ruimte binnenkomen. Het juiste meubilair voegt alle elementen van uw kantoor samen tot één samenhangend ontwerp dat hoofden doet omdraaien en gesprekken op gang brengt van zowel klanten als bezoekers. Kijkt u ook al uit naar de perfecte kantoorinrichting?

Hogere productiviteit door een praktische kantoorinrichting

Het maakt niet uit voor welke look u gaat in uw kantoor, De Kantoorinrichter kan helpen om ervoor te zorgen dat het zowel praktisch als esthetisch aangenaam is – zodat werknemers een comfortabele en inspirerende plek hebben om elke dag te werken, terwijl u nog steeds een professioneel beeld van uw bedrijf uitstraalt naar klanten die het gebouw binnenkomen. Uiteindelijk is investeren in kantoorinrichting van hoge kwaliteit de moeite waard als het betekent dat u tevreden medewerkers hebt die elke dag met plezier naar hun werk komen omdat ze alles wat ze nodig hebben binnen handbereik hebben in een prettige werkomgeving – wat resulteert in een hogere productiviteit over de hele linie!

Kies de juiste stijl voor uw complete kantoorinrichting

Een mooie 3D visual zegt meer. Voor elk bedrijf of organisatie is er een passende, complete kantoorinrichting. Met ons tekenprogramma van EasternGraphics kunnen wij prachtige 3D visuals voor u maken zodat u kunt zien hoe de complete kantoorinrichting eruit komt te zien. Doordat dit een perfect beeld weergeeft van uw kantoor, kunt u in één oogopslag zien of de kantoorinrichting compleet is en voldoet aan al uw wensen en eisen.

Alles is naar wens bespreekbaar en wij passen het toe in een vrijblijvende offerte.

Met De Kantoorinrichter zorgt u voor een complete kantoorinrichting! Voor meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij een complete kantoorinrichting van uw kantoor, neem dan contact op met De Kantoorinrichter; Bel 040-2861441 of mail naar [email protected] en wij helpen u graag verder.

Urban Industrial kantoor ontwerp

Bekijk voor meer informatie

Daiichi-Sankyo-37

Kantoorinrichting

Home Uw professionele partner voor kantoorinrichting Een prettige werkplek en kantoorinrichting stelt uw medewerkers in staat geconcentreerd te werken en draagt bij aan de uitstraling van

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Afbeelding10
Kantoorontwerp voor Helukabel
Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell
009
Kantoorinrichting bij Footlocker

Blog & nieuws

Open kantoorruimte - kantoortuin - flexwerken - Hybride werken
In 5 stappen uw kantoor opnieuw inrichten
Creëer uw ideale werkplek | Ontvang waardevolle tips voor een efficiënte, stijlvolle en productieve herinrichting van uw kantoor.
05.01.2017
Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende...
04.04.2024
vergader-tafel-stazit-wit
Een vergaderruimte inrichten doet u zo
Creatieve oplossingen om uw vergaderruimte beter in te richten | Ontdek hoe het doel van de vergadering bepalend is met de perfecte indeling.
10.07.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]