040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Vrijstaande akoestische wanden

buzzibracks modulair room in room systeem met akoestische werking

Mobiele, vrijstaande akoestische wanden

Om uw geluidsoverlast op kantoor te verminderen, is een breed scala aan oplossingen. Akoestische bureauwanden zijn de meest voorkomende variant. Deze kunt u aan het bureaublad bevestigen, maar ze bestaan ook vrijstaand op poten. Dit heeft als groot voordeel dat ze allemaal mooi op 1 hoogte blijven staan, ongeacht de hoogte van het werkblad.

Door de opkomst van de sta zit werkplekken, zijn de zgn akoestische deskup wanden niet meer zo geliefd. Door hun bevestiging aan het werkblad ziet een afdeling er snel rommelig uit als de werkplekken allemaal op een andere hoogte staan. De wanden gaan dan immers mee. Een oplossing hiervoor is de zgn goalpost wand. De wand staat op poten. Hierdoor is bekabeling van werkplek naar werkplek mogelijk, kan de stofzuiger goed onder de werkplekken door en wordt de circulatie van de ventilatiesystemen niet nadelig beïnvloedt. Het akoestische paneel begint veelal ongeveer 60cm van de grond. Hierdoor is de wand onafhankelijk van de werkblad hoogte en wordt een rustig beeld gecreëerd op uw afdeling.

Verbouwing voorkomen?

Maar wist u dat er tegenwoordig veel meer oplossingen zijn in vrijstaande akoestische wanden? Sommige kunnen zelfs een verbouwing voorkomen! Wat dacht u van een module op voetplaten, waarbij u zelf de breedte en hoogte bepaalt en door middel van diverse vormen en kleuren blokken, ook het gehele uiterlijk zelf kunt vormgeven?

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

3D ontwerp 2e etage met glaswanden ICBC
Footlocker Vianen kantoorinrichting
Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor
Onder de glaswanden loopt het vloerplan mooi door