De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Vrijstaande wanden akoestisch dempend

Mobiele, vrijstaande wanden als akoestische oplossing

Om uw geluidsoverlast op kantoor te verminderen, is een breed scala aan oplossingen. Akoestische bureauwanden zijn de meest voorkomende variant. Deze kunt u aan het bureaublad bevestigen, maar ze bestaan ook vrijstaand op poten. Dit heeft als groot voordeel dat ze allemaal mooi op 1 hoogte blijven staan, ongeacht de hoogte van het werkblad.

Door de opkomst van de sta zit werkplekken, zijn de zgn akoestische deskup wanden niet meer zo geliefd. Door hun bevestiging aan het werkblad ziet een afdeling er snel rommelig uit als de werkplekken allemaal op een andere hoogte staan. De wanden gaan dan immers mee. Een oplossing hiervoor is de zgn goalpost wand. De wand staat op poten. Hierdoor is bekabeling van werkplek naar werkplek mogelijk, kan de stofzuiger goed onder de werkplekken door en wordt de circulatie van de ventilatiesystemen niet nadelig beïnvloedt. Het akoestische paneel begint veelal ongeveer 60cm van de grond. Hierdoor is de wand onafhankelijk van de werkblad hoogte en wordt een rustig beeld gecreëerd op uw afdeling.

Maar wist u dat er tegenwoordig veel meer oplossingen zijn in vrijstaande akoestische wanden? Sommige kunnen zelfs een verbouwing voorkomen!

Wat dacht u van een module op voetplaten, waarbij u zelf de breedte en hoogte bepaalt en door middel van diverse vormen en kleuren blokken, ook het gehele uiterlijk zelf kunt vormgeven?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter