040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Systeemwanden

Systeemwanden breed scala aan uitvoeringen

U heeft een bedrijfspand en wilt dat aanpassen of wilt een nieuw pand gaan huren of kopen?

Het pand en de ligging en de m2 bevallen u, alleen de indeling niet. De Kantoorinrichter kan op basis van uw input een nieuwe indeling maken die past bij uw organisatie. Wanden worden verplaatst, gesloopt en eventueel nieuwe systeemwanden geplaatst. Heeft u specifieke wensen t.a.v. uiterlijk, akoestische en thermische waarden, stootvastheid, brandwerendheid of andere eisen. Wij vullen ze voor u in!Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een leeg pand/etage gaat betrekken. U moet dan alles nog inrichten. Wij zijn dé partner die dat allemaal regelt tegen scherpe tarieven!

Assortiment systeemwanden

De Kantoorinrichter heeft veel ervaring met het leveren en monteren van metalstud wanden en systeemwanden. Systeemwanden hebben het voordeel dat ze gemakkelijk de demonteren zijn en zo nodig te verplaatsen.

Het assortiment omvat volledig of gedeeltelijk gesloten wanden en deuren, maar ook wandelementen in volglas, glascassettes, glazen deurelementen, halfhoge wanden en uiteraard loketten.
We kunnen gebruik maken van gips (in diverse decors) of gemelamineerde platen in een grote verscheidenheid.
Op basis van uw wensen, eisen en ons advies maken wij een plan, een 3D visualisatie en offerte.

Ook kunnen wij uw bestaande systeemwanden demonteren, verplaatsen en/of afvoeren.

De montage geschiedt door een vaste groep monteurs die altijd voor ons werken. Door onze lage overhead zijn wij in staat zeer concurrerend aan te bieden! Daarnaast zijn wij in staat om een compleet pakket kantoormeubilair, schilderwerk E. en W. installaties voor u mee te nemen. U kunt zich richten op zaken waar u geld mee verdient!

Neem de proef op de om en nodig ons uit voor een gesprek. T. 040- 2861441 of mail naar info@dekantoorinrichter.com

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

3D ontwerp kantoorinrichting Thijs Logistiek in Weert
kantoorinrichting Maastricht werkplek