040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop

Systeemplafonds

Een akoestisch systeemplafond is onderdeel van de moderne kantoorinrichting

Steeds vaker wordt er op een industriële wijze ingericht. Erg mooi maar een betonplafond, gietvloer en veel glas geeft veel akoestische problemen. Uiteraard past een akoestisch systeemplafond daar niet altijd in. In dat geval kunnen we met akoestische plafondeilanden werken. Heeft u akoestische problemen dan kunnen we kijken of een akoestisch systeemplafond voor jullie de goede oplossing is. Indien er een bestaand plafond aanwezig is echter met weinig dempingswaarde dan kunnen we ook platen wisselen.

De Kantoorinrichter biedt u een breed assortiment akoestische systeemplafonds in alle denkbare stijlen. Breed assortiment akoestische systeemplafonds met diverse dempingwaardes. Wij werken met gerenomeerde merken met o.a. Rockfon, Ecophon en OWA.

Hoe weet u welk type akoestisch systeemplafond voor uw situatie het beste is?

Dat kunnen wij in een vrijblijvend adviesgesprek aan u uitleggen.

Uiteraard monteren onze monteurs alles bij u ter plekke. Heeft u nieuwe verlichtingsarmaturen (tegenwoordig LED) of akoestische scheidingswanden nodig? Ook die kunnen we leveren en voor u monteren. Indien de voortgang dat wenst of indien u de verstoring wilt beperken, werken wij ook in het weekend!

Neem voor al uw wensen m.b.t. uw nieuwe systeemplafond, akoestisch of niet akoestisch, of op het gebied van kantoormeubelen of uw kantoor inrichten gerust contact op met De Kantoorinrichter.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via info@dekantoorinrichter.com

De Kantoorinrichter: ook voor uw (akoestische) systeemplafonds.

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Stoffering van bedrijfspand zet meteen de sfeer neer
Kantoortuin bij PSA in Veenendaal