Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baffles

Akoestische plafondpanelen voor het tegengaan van slechte akoestiek

Akoestische baffles worden gebruikt om een betere akoestiek te creëren op de werkplek. Akoestische baffles verschillen van plafondeilanden en andere geluidsabsorberende panelen door de wijze waarop zij worden toegepast. Akoestische baffles worden namelijk verticaal opgehangen aan het plafond. 

Baffles worden doorgaans toegepast in industriële omgevingen, kantoren en bedrijfshallen. Doordat de baffles verticaal hangen zijn zij niet geschikt voor gebruik in een ruimte met een laag plafond. Het plafond van de ruimte blijft bij de montage van baffles beter zichtbaar dan bij het monteren van plafondeilanden.

De voordelen van akoestische baffles

Kantoren en andere werkplekken hebben vandaag de dag vaak last van een slechte akoestiek. Doordat we tegenwoordig graag werken op werkplekken in een grote open ruimte kan het zijn dat medewerkers hinderlijke galm ervaren. Ongemerkt kan dergelijke geluidshinder leiden tot een lagere concentratie en minder productiviteit.

Met de toepassing van baffles of andere geluidsabsorberende elementen is het mogelijk zonder al te grote aanpassingen een hogere akoestische kwaliteit van de werkplek te verkrijgen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Het monteren van baffles

Deze akoestische panelen worden verticaal gemonteerd. Er zijn meerdere ophangsystemen die toegepast kunnen worden bij het monteren van akoestische baffles. Er kan gebruik gemaakt worden van snelhangers aan het bestaande systeemplafond of de baffles kunnen aan kabels aan het plafond geplaatst worden. Het monteren van deze hangende geluidsabsorberende elementen is betrekkelijk eenvoudig en kan zodoende snel en zonder grote verbouwingen plaatsvinden.

Baffles in verschillende uitvoeringen

Bij de Kantoorinrichter kunnen we akoestische baffles in vele verschillende vormen en afmetingen uitvoeren. U kunt kiezen uit baffles in een neutrale kleur, zoals bijvoorbeeld het vaak gekozen wit, maar de baffles uit ons assortiment kunnen ook in stof uitgevoerd worden waardoor er vele verschillende kleurtoepassingen mogelijk zijn. Op deze manier kunt u een akoestisch plafond realiseren dat niet alleen helpt de akoestiek van de ruimte te verbeteren, maar ook bijdraagt aan de sfeer en beleving van de werkplek!

Akoestische baffles bij u op kantoor?

Heeft u een ruimte op kantoor met een hinderlijke akoestiek? We komen graag eens bij u langs op kantoor om uw situatie te bekijken en in gesprek te gaan over de mogelijke oplossingen! Wilt u meer weten over akoestische baffles, akoestiek en de mogelijkheden voor uw werkplek? Bel dan met De Kantoorinrichter voor een afspraak T 040-2861441 of stuur een mail naar [email protected].

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG-20240220-WA0019
Kantoorinrichting bij Blue 10
Industriële kantoorinrichting bij Signet op Strijp T in Eindhoven
Kantoorontwerp en kantoorinrichting Signet - Strijp T
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar

Blog & nieuws

Flexibele-wand-afscheiding-kantoorruimte
Wanneer is het tijd om uw kantoor te laten renoveren?
Leer de signalen kennen wanneer het tijd is om uw kantoor te renoveren | Investeer in een moderne, functionele werkomgeving.
16.11.2017
Bedrijfsinrichting-Blog
Bedrijfsinrichting: 6 tips voor een stralend kantoor
Lees alles over een efficiënte bedrijfsinrichting | Een inspirerende en productieve werkplek met natuurlijke elementen en duurzaamheid.
11.09.2018
markant_dynamisch_werken1
Waarom jouw kantoor niet zonder zit-sta werkplek kan
Verlaag gezondheidsrisico's, verhoog energie en productiviteit | Verminder rugklachten met ergonomisch ontworpen zit-sta bureaus.
13.07.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]