Zoek
Sluit dit zoekvak.

Akoestische Kasten

KASTEN VAN AKOESTISCH MATERIAAL VOOR VERBETERING VAN HET GELUID IN UW KANTOORRUIMTE

Heeft u last van geluid op kantoor? Of wilt u de akoestiek verbeteren en extra opbergruimte creëren? Dan is een akoestische kast dé oplossing voor uw kantoor. De Kantoorinrichter biedt een breed assortiment aan stalen en houten kasten, verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Onze akoestische kasten hebben geperforeerde deuren met een akoestische massa, waardoor ze zorgen voor aanzienlijke demping en vermindering van de nagalm op kantoor. Daarnaast zijn deze multifunctionele kasten vrij in de ruimte te plaatsen en dus ook goed te gebruiken om een ruimte te scheiden. Zo voorzien ze niet alleen in opbergruimte, maar dragen ze ook bij aan een betere akoestiek in bijvoorbeeld uw kantoortuin.

Benieuwd naar ons volledige assortiment aan akoestische meubels? Neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste akoestische oplossing voor uw kantoor.

VERBETER HET GELUID MET EEN SCHUIFDEURKAST

Eigenschappen akoestische kasten:

  • Een akoestische kast heeft een goede akoestische werking en verbetert het geluid in uw kantoor
  • De stalen akoestische kasten zijn te verkrijgen in diverse breedte en hoogte maten
  • De aluminium kasten kunnen worden voorzien van houten inzetstukken waardoor de kast een meer huiselijke uitstraling krijgt
  • Wanneer de kantoorkasten vrij in de ruimte geplaatst worden is er ook de mogelijkheid de achterwanden van de kast te voorzien van een akoestische perforatie met vulling
  • De kantoorkasten zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Dit geldt ook voor eventuele topbladen. Zo past de kast altijd goed bij uw kantoormeubelen

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

MAAK DE AKOESTIEK OP UW KANTOOR GOED EN CREËER EEN RUSTIGE WERKPLEK

Een akoestische schuifdeurkast zorgt voor een rustige werkplek door verbetering van de akoestiek. Daarom zijn ze voorzien van fluisterstil lopende schuifdeuren. Zo wordt u zo min mogelijk gestoord door geluid tijdens het werk en kunt u geconcentreerd doorwerken, ook als iemand de deuren van de kast open en/of dicht doet.

EEN AKOESTISCHE SCHUIFDEURKASTEN EN EEN RUIMTEVERDELER

Heeft u een grote open kantoortuin en wilt u graag scheidingswanden plaatsen? Met akoestische scheidingswanden verbetert u de akoestiek, maar met een akoestische kast creëert u niet alleen een scheidingswand, maar ook een akoestische oplossing en extra opbergruimte. Bovendien kunt u op de bovenkant van de kast een plantenbak monteren voor meer privacy en een groene touch in uw kantoorruimte.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken welke akoestische meubels passen bij uw kantoorinrichting. Bij De Kantoorinrichter helpen wij u graag bij het vinden van de ideale akoestische schuifdeurkast.

Sound-and-Vision-kasten-worden-ook-vaak-geplaatst-op-de-kop-van-een-werkplek

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
11.Hays
Kantoorinrichting en kantoorrenovatie bij HAYS
Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves

Blog & nieuws

Deblick_Acoustics_Wallsystems_1
Akoestische wandpanelen op kantoor
Verbeter de akoestiek met akoestische wandpanelen | Verhoog de productiviteit en creëer een moderne werkomgeving | Lees er hier alles over
04.01.2019
oplusa-yelp55haw-2712-Rev-1600x906
Ontdek de impact van het gebruik van kleur op kantoor
Tips en advies voor een kleurrijk kantoor | Kies de Juiste kleuren voor een rustgevend, energiek en creatieve werkomgeving
15.01.2020
Open kantoorruimte - kantoortuin - flexwerken - Hybride werken
In 5 stappen uw kantoor opnieuw inrichten
Creëer uw ideale werkplek | Ontvang waardevolle tips voor een efficiënte, stijlvolle en productieve herinrichting van uw kantoor.
05.01.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]