Akoestische Kantoorschermen

EEN RUIMTE EENVOUDIG FLEXIBEL INRICHTEN D.m.v. AKOESTISCHE KANTOORSCHERMEN

Met (akoestische) kantoorschermen kunt u een ruimte snel en flexibel inrichten.
De mogelijkheden van kantoorschermen zijn eindeloos en in verschillende varianten verkrijgbaar.

Kiest u voor een akoestisch kantoorscherm of een kantoorscherm welke niet akoestisch is? De akoestiek in kantoorschermen kan behoorlijk verschillen, dit hangt sterk af van het materiaal waaruit het product is opgemaakt.

WEL OF GEEN AKOESTIEK SCHERMEN OP KANTOOR

Bent u er nog niet helemaal uit wat nu het beste is? Wel akoestische schermen voor kantoor of toch liever een kantoorscherm dat niet akoestisch is? Bij de verschillende schermen kan de akoestiek enorm verschillen. Vooral het materiaal waarvan het product gemaakt is speelt hierbij een grote rol.

Wij zien in de praktijk nog weleens gebeuren dat schermen verkocht worden als akoestisch terwijl ze dit niet zijn. Is dit wat u wilt of wilt u zeker weten dat de schermen wel akoestisch zijn? Neem in dat geval contact op met De Kantoorinrichter. Wij zijn professioneel en betrouwbaar. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

AKOESTISCHE SCHERMEN VOOR KANTOOR VOOR ELK BUDGET

Soms kiezen bedrijven voor schermen die niet akoestisch zijn vanuit een kostenbesparing. Dit begrijpen wij. Toch is het zeker ook mogelijk om met een beperkt budget te kiezen voor een goede akoestiek. Geluidshinder terugdringen hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Neem contact met ons op, als u zoekt naar akoestische schermen voor uw kantoor. Wilt u meer informatie, neem dan eens een kijkje op onze site. Vindt u het prettig om meteen een medewerker te spreken, pak dan even de telefoon. Contact via de mail behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Akoestische schermen voor kantoor bestellen? Wij helpen u graag.

FLEXIBILITEIT OOK OP HET GEBIED VAN AKOESTISCHE KANTOORWANDEN

Een akoestiek kantoorwand kan op maat gemaakt worden. De Kantoorinrichter is gewend om specifiek voor elke klant mee te denken voor een oplossing.

Nieuw in ons assortiment zijn de super akoestische stenen gemaakt van akoestisch schuim en wollen stof. Ontworpen om er fantastisch uit te zien, ruimte te verdelen en lawaai te verminderen. Snel (opnieuw) geconfigureerd bieden deze stenen de flexibiliteit om ruimtes in de moderne open werkplek te veranderen. Door muren te maken voor ontmoetingsruimten en individuele werkgebieden kan de dynamiek van een ruimte kan elk moment veranderd worden.

Met een absorptie van klasse A kan het effectief worden gebruikt voor de beheersing van de nagalm in een ruimte. Het is ook een effectief scherm tegen ruis en heeft goede geluiddempende eigenschappen. Dit is goed voor zowel spraak als visuele privacy te verbeteren. Vanwege zijn eenvoudig herconfigureerbare aard is het zeer gemakkelijk om ruimtes van akoestische privacy te creëren. Het is te gebruiken in ruimtes van verschillende niveaus van geluid.

Om het meeste uit het product te halen, kunt u dit het beste installeren in een ruimte met een zeer absorberend akoestisch plafond en passende niveaus van omgevingsgeluid.

AKOESTISCHE WANDEN OP KANTOOR ZORGEN VOOR MEER CONCENTRATIE

Wat zou het leven saai zijn zonder collega’s. Aan de andere kant: wat kunnen collega’s lastig zijn. Zeker wanneer je met veel mensen op een kamer zit kan de irritatie toenemen.

Vaak gaat het om geluid, maar ook visuele afleiding is een steeds groter probleem. De cellenkantoren van vroeger zijn steeds meer verleden tijd. Akoestiek wanden op kantoor zijn hierdoor steeds meer in opkomst. De concentratie neemt weer toe en de offertes gaan eerder de deur uit. Akoestische wanden voor kantoor bestellen is even een investering, maar in de meeste gevallen is deze zeer snel terugverdiend.

WAAROM AKOESTISCHE KANTOORWANDEN?

Hier de voordelen van akoestische kantoorwanden op een rij:

  • Sterk absorberend vermogen van het geluid.
  • Door een kleine aanpassing is er meer privacy en rust op een afdeling.
  • Arbeidsproductiviteit gaat omhoog.
  • Makkelijk te plaatsen en te verplaatsen.
  • Combineren met kleur en materialen.
  • Flexibel.
  • Gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Wilt u weten of akoestische wanden iets zijn voor bij u op kantoor of vraagt u zich af of uw kantoorwanden akoestisch genoeg zijn?

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

CWS
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS in Den Bosch Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke...

Pro-Industry6
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry in Breda In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry...

Blog & nieuws

Akoestsich-wandpaneel-gestoffeerd
6 interieurtips waarmee u geluidsoverlast op kantoor kunt beperken
Een rustige omgeving is essentieel voor een goede en efficiënte werkhouding. In grote of gehorige kantoren komt het helaas vaak voor dat zowel de...
21.02.2017
Showroom Satelliet Breda - Work Lounge
Hier moet u op letten bij de indeling van uw kantoor
De indeling van een kantoor is belangrijk. U wilt optimale werkomstandigheden voor u en uw medewerkers. Met als doel tevreden medewerkers, een goede sfeer...
25.09.2017
Mobiele-flexruimte
2 onmisbare zaken voor een prettige en efficiënte werkplek
De gemiddelde mens brengt een groot deel van zijn tijd door op de werkplek. Soms is deze omgeving niet bepaald inspiratievol of efficiënt ingericht....
30.11.2017