Zoek
Sluit dit zoekvak.

Akoestische Kantoorschermen

EEN VERBETERING VAN DE AKOESTIEK MET EEN AKOESTISCH SCHERM

Met een akoestisch scherm of scheidingswand kunt u een ruimte gemakkelijk en flexibel inrichten. De mogelijkheden van akoestische schermen zijn eindeloos en ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten zodat u snel de gewenste ruimte kunt creëren met de panelen.

Bij De Kantoorinrichter bieden we een breed scala aan akoestische schermen, waaronder akoestische kantoorschermen. Het materiaal waaruit het product is opgemaakt, speelt een belangrijke rol bij de akoestiek van de kantoorschermen. Onze experts kunnen u adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie.

WEL OF NIET GELUIDSOVERLAST VERMINDEREN

Twijfelt u nog over wat het beste is voor uw kantoor: geluiddempende schermen of toch liever niet-akoestische kantoorschermen? Bij De Kantoorinrichter begrijpen we dat de akoestiek van groot belang is en daarom bieden wij een breed scala aan schermen met verschillende akoestische eigenschappen. Onze professionals helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft.

Wij vinden het belangrijk dat u krijgt wat u verwacht en daarom verkopen wij alleen akoestische schermen als ze daadwerkelijk geluiddempend zijn. Bij ons bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare service. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

AKOESTISCHE KANTOORSCHERMEN VOOR IEDER BUDGET

Soms kiezen bedrijven voor niet-akoestische schermen om kosten te besparen. Maar een goede akoestiek hoeft niet altijd duur te zijn. Zelfs als u een beperkt budget heeft, zijn er oplossingen om het geluid op uw kantoor te verminderen. Bij De Kantoorinrichter vinden we dat akoestische schermen voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Wilt u akoestische schermen bestellen voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op.

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN LEVERBAAR

Een akoestische kantoorwand op maat gemaakt? De Kantoorinrichter denkt graag met u mee voor een passende oplossing.

Onze nieuwste aanwinst zijn de super akoestische stenen, gemaakt van akoestisch schuim en wollen stof. Deze stenen zijn niet alleen ontworpen om er fantastisch uit te zien, maar verminderen ook het lawaai en verdelen de ruimte. Door muren te creëren voor ontmoetingsruimten en individuele werkgebieden kan de dynamiek van een ruimte op elk moment veranderd worden. Met een absorptieklasse A zijn deze stenen effectief in het beheersen van de nagalm in een ruimte en hebben ze goede geluiddempende eigenschappen. Dit verbetert zowel de spraak- als visuele privacy.

Dankzij de flexibele aard van de stenen is het zeer gemakkelijk om akoestische privacy te creëren in ruimtes met verschillende niveaus van geluid. Voor het beste resultaat installeert u de stenen in een ruimte met een zeer absorberend akoestisch plafond en passende niveaus van omgevingsgeluid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze akoestische oplossingen op maat.

Ergonomische bureaus

EEN AKOESTISCHE SCHEIDINGSWAND OP KANTOOR ZORGT VOOR MINDER GELUIDSOVERLAST

Wat zou werken saai zijn zonder collega’s! Aan de andere kant, wat kunnen collega’s soms lastig zijn, vooral wanneer u met veel mensen in één ruimte werkt. Gelukkig zijn er akoestische scheidingswanden die voor een betere concentratie zorgen. Afleiding komt vaak door geluidsoverlast, maar ook visuele afleiding wordt steeds meer een probleem. De kantoorcellen van vroeger zijn steeds minder gebruikelijk.

Akoestische scheidingswanden op kantoor worden steeds populairder en verhogen de concentratie en productiviteit. Het bestellen van akoestische wanden voor op kantoor is in eerste instantie een investering, maar in de meeste gevallen zeer effectief en snel terugverdiend.

WAAROM AKOESTISCHE KANTOORWANDEN?

Hier de voordelen van akoestische kantoorwanden op een rij:

  • Sterk absorberend vermogen van het geluid
  • Door een kleine aanpassing is er minder geluid en meer privacy en rust op een afdeling
  • Arbeidsproductiviteit gaat omhoog
  • De akoestische panelen zijn makkelijk te plaatsen en te verplaatsen
  • Verschillende kleuren en materialen
  • Door de verschillende vormen flexibel in te zetten
  • Gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen

De Kantoorinrichter creërt werkplekken met goede akoestische oplossingen

Akoestische oplossingen zijn er in vele vormen en maten. Wilt u werkplekken scheiden? Of liever een open ruimte, maar wel met gedempt geluid. De kantoorinrichter zorgt voor een optimale akoestiek. Met een ruim en divers aanbod aan producten, en met zowel kennis over akoestiek als scheidingswanden, zijn wij uw beste partner voor het verbeteren van uw werkplek door akoestische oplossingen.

EEN AKOESTISCHE SCHEIDINGSWAND IS EEN AANVULLING VOOR UW KANTOOR

Het door u gekozen akoestische paneel zal galm en omgevingsgeluiden effectief dempen. Galm in uw bedrijfspand kan geluiden versterken en weerkaatsen, waardoor irritatie en concentratieverlies kunnen optreden. Ook zorgen akoestische scheidingswanden ervoor dat loopgeluiden of voet getik worden gedempt. Doordat akoestische scheidingswanden op de grond worden geplaatst, dempen ze ook de geluiden dicht bij de vloer. In tegenstelling tot akoestische bureauschermen die vaak aan het bureau worden gemonteerd en alleen het geluid op bureauhoogte dempen.

Bent u benieuwd naar een akoestische oplossing voor uw werkplek? Neem gerust contact op met De Kantoorinrichter, wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat. Of u nu op zoek bent naar wanden, scheidingswanden of een akoestisch scherm voor aan uw bureau of op de grond, wij hebben de expertise om u te helpen.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Kantoorinrichting Panalpina Rozenburg- De Kantoorinrichter
Kantoorinrichting bij Panalpina Rozenburg (Schiphol)
DSV Eindhoven
Complete kantoorinrichting bij DSV
kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners

Blog & nieuws

Bedrijfsinrichting-Blog
Bedrijfsinrichting: 6 tips voor een stralend kantoor
Lees alles over een efficiënte bedrijfsinrichting | Een inspirerende en productieve werkplek met natuurlijke elementen en duurzaamheid.
11.09.2018
Space-Co-8090-700x467
Moderne Kantoorinrichting
Praktische tips voor een moderne kantoorinrichting | Van optimale verlichting en flexibele werkplekken tot duurzaamheid en ontspanningsruimtes
18.03.2019
hnk-dordrecht-deskbookers
Zo creëert u een moderne kantoorinrichting: 5 tips
Tip 1: zorg voor veel daglicht Een goed verlichte werkplek in een modern kantoor vormt misschien wel de basis van een moderne kantoorinrichting. Niet...
23.09.2015

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]