Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Akoestische bureauschermen

AKOESTISCHE BUREAUSCHERMEN OM GELUIDSOVERLAST TEGEN TE GAAN

Er is steeds meer aandacht voor geluidsoverlast op het werk. Een goede akoestiek is onmisbaar. Werknemers die continue te maken hebben met ruis of storend geluid, zijn na een paar uur werken moe. Al heeft de ene persoon hier uiteraard meer last van dan de ander. Het probleem is ook dat er steeds meer wordt afgezien van het cellenkantoor. Mensen zitten niet meer met een beperkt aantal personen in een werkkamer, maar met grote aantallen personen bij elkaar. Geluidsoverlast kan dan gaan irriteren. Belangrijk is in dat geval bijvoorbeeld goede akoestiek bureauschermen. Bureauschermen zijn toch al nodig en als er dan direct gewerkt wordt aan de akoestiek, dan is dat mooi meegenomen.

AKOESTIEK BUREAUSCHERMEN MOGELIJK VIA DE KANTOORINRICHTER

Akoestische bureauwanden zijn ideaal als er veel mensen in dezelfde ruimte werken. Akoestische bureauschermen zijn nog eenvoudiger in gebruik. Deze zijn gemaakt van geluiddempend materiaal en bekleed met stof. U begrijpt dat dit veel verschil zal maken voor uw personeel. De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en merken. Neem contact op met De Kantoorinrichter als u denkt dat akoestische bureauschermen een oplossing voor u kunnen betekenen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

BUREAUSCHERMEN AKOESTISCH OPTIMALISEREN

Bij vrijwel alle bedrijven is communicatie belangrijk. De ene werknemer komt ergens niet uit en vraagt even advies aan een collega. Het is niet handig als andere collega’s dit gesprek ook horen. Kunnen de collega’s die in overleg zijn met elkaar, de ander wel goed verstaan?

Akoestische bureauschermen kunnen hier zeer goed bij helpen. De verstaanbaarheid verbetert en de ruis vermindert. Wilt u de akoestiek op uw kantoor ook verbeteren? Wij denken graag met u mee. Voor ieder budget is er bij ons een passende oplossing. Kijk ook zeker eens op ons Pinterestbord. U ziet hier wat wij onder meer doen om de akoestiek op de werkvloer te verbeteren.

VOOR ELK BUDGET ZIJN ER AKOESTIEK BUREAU SCHERMEN

Graag komt u tegemoet aan de wensen van uw personeel. U wilt tenslotte geen overbodig ziekteverzuim omdat de mensen overbelast zijn. Voor sommige mensen betekenen prikkels een grote belasting. Zij zullen al vroeg op de dag moe zijn als ze steeds last hebben van ruis. Denk daarom zeker eens na over akoestische bureau schermen. Wees niet bang dat dit een enorme investering betekent. Bij De Kantoorinrichter is er voor ieder budget een goede oplossing voorhanden. Misschien heeft u ook niet voor ieder bureau een akoestisch scherm nodig? Bespreek dit ook gerust met uw werknemers. Kijk op onze website voor meer informatie. Vul ook geheel vrijblijvend het contactformulier in dat u daar vindt. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

AKOESTISCHE SCHERMEN EN PANELEN VOOR BUREAU IN VEEL STIJLEN VERKRIJGBAAR

Natuurlijk moeten de akoestische bureaupanelen passen bij het interieur. Dat begrijpen wij volkomen. Uiteraard is het belangrijk om de geluidshinder terug te dringen, maar het oog wil ook wat.
Bij De Kantoorinrichter zijn de panelen verkrijgbaar in heel veel verschillende prints. Wilt u meer weten over deze manier van terugdringen van geluidsoverlast? In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen te bespreken, T 040- 2861441 of mail ons via: [email protected].

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

CWS 11
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon
kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners

Blog & nieuws

Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Innovatief werken
Het verschil tussen een innovatief kantoor en innovatief werken Innovatief werken “Innovatief werken” heeft betrekking op de manier waarop taken worden uitgevoerd binnen een...
03.10.2022
sedus_banner-loesungen
Luxe kantoorinrichting
Wilt u weten wat de geheimen zijn van een luxe kantoorinrichting? | Lees hier alle tips voor een inspirerende en productieve werkomgeving
11.12.2018
FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een vergaderruimte creëren met akoestische scheidingswanden voor kantoor
Als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte, wordt er vaak gekozen voor een traditionele inrichting. Zoals een vierkante vergadertafel met daaromheen een...
20.02.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]