Akoestische bureauschermen

AKOESTISCHE BUREAUSCHERMEN OM GELUIDSOVERLAST TEGEN TE GAAN

Er is steeds meer aandacht voor geluidsoverlast op het werk. Een goede akoestiek is onmisbaar. Werknemers die continue te maken hebben met ruis of storend geluid, zijn na een paar uur werken moe. Al heeft de ene persoon hier uiteraard meer last van dan de ander. Het probleem is ook dat er steeds meer wordt afgezien van het cellenkantoor. Mensen zitten niet meer met een beperkt aantal personen in een werkkamer, maar met grote aantallen personen bij elkaar. Geluidsoverlast kan dan gaan irriteren. Belangrijk is in dat geval bijvoorbeeld goede akoestiek bureauschermen. Bureauschermen zijn toch al nodig en als er dan direct gewerkt wordt aan de akoestiek, dan is dat mooi meegenomen.

AKOESTIEK BUREAUSCHERMEN MOGELIJK VIA DE KANTOORINRICHTER

Akoestische bureauwanden zijn ideaal als er veel mensen in dezelfde ruimte werken. Akoestische bureauschermen zijn nog eenvoudiger in gebruik. Deze zijn gemaakt van geluiddempend materiaal en bekleed met stof. U begrijpt dat dit veel verschil zal maken voor uw personeel. De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en merken. Neem contact op met De Kantoorinrichter als u denkt dat akoestische bureauschermen een oplossing voor u kunnen betekenen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

BUREAUSCHERMEN AKOESTISCH OPTIMALISEREN

Bij vrijwel alle bedrijven is communicatie belangrijk. De ene werknemer komt ergens niet uit en vraagt even advies aan een collega. Het is niet handig als andere collega’s dit gesprek ook horen. Kunnen de collega’s die in overleg zijn met elkaar, de ander wel goed verstaan?

Akoestische bureauschermen kunnen hier zeer goed bij helpen. De verstaanbaarheid verbetert en de ruis vermindert. Wilt u de akoestiek op uw kantoor ook verbeteren? Wij denken graag met u mee. Voor ieder budget is er bij ons een passende oplossing. Kijk ook zeker eens op ons Pinterestbord. U ziet hier wat wij onder meer doen om de akoestiek op de werkvloer te verbeteren.

VOOR ELK BUDGET ZIJN ER AKOESTIEK BUREAU SCHERMEN

Graag komt u tegemoet aan de wensen van uw personeel. U wilt tenslotte geen overbodig ziekteverzuim omdat de mensen overbelast zijn. Voor sommige mensen betekenen prikkels een grote belasting. Zij zullen al vroeg op de dag moe zijn als ze steeds last hebben van ruis. Denk daarom zeker eens na over akoestische bureau schermen. Wees niet bang dat dit een enorme investering betekent. Bij De Kantoorinrichter is er voor ieder budget een goede oplossing voorhanden. Misschien heeft u ook niet voor ieder bureau een akoestisch scherm nodig? Bespreek dit ook gerust met uw werknemers. Kijk op onze website voor meer informatie. Vul ook geheel vrijblijvend het contactformulier in dat u daar vindt. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

AKOESTISCHE SCHERMEN EN PANELEN VOOR BUREAU IN VEEL STIJLEN VERKRIJGBAAR

Natuurlijk moeten de akoestische bureaupanelen passen bij het interieur. Dat begrijpen wij volkomen. Uiteraard is het belangrijk om de geluidshinder terug te dringen, maar het oog wil ook wat.
Bij De Kantoorinrichter zijn de panelen verkrijgbaar in heel veel verschillende prints. Wilt u meer weten over deze manier van terugdringen van geluidsoverlast? In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen te bespreken, T 040- 2861441 of mail ons via: [email protected].

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_1899
Complete kantoorinrichting bij DSV

Complete kantoorinrichting bij DSV in Eindhoven In 2014 ging Panalpina verhuizen van 2 locaties op het Flight Forum naar een nieuw pand op de...

Kantoorinrichting-Interstream-Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging

Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging in Sliedrecht We kregen een uitnodiging om te praten met Interstream Barging over de nieuwe kantoorinrichting. Een bedrijf...

Blog & nieuws

Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Een ontvangstruimte moet niet alleen praktisch zijn, maar ook passen bij uw bedrijfsidentiteit. De ontvangstruimte is immers het visitekaartje van uw bedrijf. En u...
19.04.2018
Bedrijfsinrichting-Blog
Bedrijfsinrichting: 6 tips voor een stralend kantoor
‘Je ogen blijven grijs. Ontkennen elke kleur. Het is alsof hier niemand woont. Alsof er niets gebeurt.’ In deze bekende hit zong Bløf over...
11.09.2018
Bedrijfskantine-inrichten
De inrichting van een lunchruimte binnen het bedrijf
Tijdens werk ontmoet u over het algemeen veel nieuwe mensen. Vaak zijn dit collega’s en soms zijn dit mensen met wie u zakelijke afspraken...
04.10.2017