Akoestische bureauschermen

AKOESTISCHE BUREAUSCHERMEN OM GELUIDSOVERLAST TEGEN TE GAAN

Er is steeds meer aandacht voor geluidsoverlast op het werk. Een goede akoestiek is onmisbaar. Werknemers die continue te maken hebben met ruis of storend geluid, zijn na een paar uur werken moe. Al heeft de ene persoon hier uiteraard meer last van dan de ander. Het probleem is ook dat er steeds meer wordt afgezien van het cellenkantoor. Mensen zitten niet meer met een beperkt aantal personen in een werkkamer, maar met grote aantallen personen bij elkaar. Geluidsoverlast kan dan gaan irriteren. Belangrijk is in dat geval bijvoorbeeld goede akoestiek bureauschermen. Bureauschermen zijn toch al nodig en als er dan direct gewerkt wordt aan de akoestiek, dan is dat mooi meegenomen.

AKOESTIEK BUREAUSCHERMEN MOGELIJK VIA DE KANTOORINRICHTER

Akoestische bureauwanden zijn ideaal als er veel mensen in dezelfde ruimte werken. Akoestische bureauschermen zijn nog eenvoudiger in gebruik. Deze zijn gemaakt van geluiddempend materiaal en bekleed met stof. U begrijpt dat dit veel verschil zal maken voor uw personeel. De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en merken. Neem contact op met De Kantoorinrichter als u denkt dat akoestische bureauschermen een oplossing voor u kunnen betekenen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

BUREAUSCHERMEN AKOESTISCH OPTIMALISEREN

Bij vrijwel alle bedrijven is communicatie belangrijk. De ene werknemer komt ergens niet uit en vraagt even advies aan een collega. Het is niet handig als andere collega’s dit gesprek ook horen. Kunnen de collega’s die in overleg zijn met elkaar, de ander wel goed verstaan?

Akoestische bureauschermen kunnen hier zeer goed bij helpen. De verstaanbaarheid verbetert en de ruis vermindert. Wilt u de akoestiek op uw kantoor ook verbeteren? Wij denken graag met u mee. Voor ieder budget is er bij ons een passende oplossing. Kijk ook zeker eens op ons Pinterestbord. U ziet hier wat wij onder meer doen om de akoestiek op de werkvloer te verbeteren.

VOOR ELK BUDGET ZIJN ER AKOESTIEK BUREAU SCHERMEN

Graag komt u tegemoet aan de wensen van uw personeel. U wilt tenslotte geen overbodig ziekteverzuim omdat de mensen overbelast zijn. Voor sommige mensen betekenen prikkels een grote belasting. Zij zullen al vroeg op de dag moe zijn als ze steeds last hebben van ruis. Denk daarom zeker eens na over akoestische bureau schermen. Wees niet bang dat dit een enorme investering betekent. Bij De Kantoorinrichter is er voor ieder budget een goede oplossing voorhanden. Misschien heeft u ook niet voor ieder bureau een akoestisch scherm nodig? Bespreek dit ook gerust met uw werknemers. Kijk op onze website voor meer informatie. Vul ook geheel vrijblijvend het contactformulier in dat u daar vindt. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

AKOESTISCHE SCHERMEN EN PANELEN VOOR BUREAU IN VEEL STIJLEN VERKRIJGBAAR

Natuurlijk moeten de akoestische bureaupanelen passen bij het interieur. Dat begrijpen wij volkomen. Uiteraard is het belangrijk om de geluidshinder terug te dringen, maar het oog wil ook wat.
Bij De Kantoorinrichter zijn de panelen verkrijgbaar in heel veel verschillende prints. Wilt u meer weten over deze manier van terugdringen van geluidsoverlast? In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen te bespreken, T 040- 2861441 of mail ons via: [email protected].

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Resultaat-Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Complete kantoorinrichting, systeemwand en vloerafwerking in Naarden bij Intersell Intersell is een aannemer die voornamelijk voor woningbouwverenigingen werkt en het onderhoud verzorgt. Voor de...

Kaam-en-Partners-9
Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners in Baarle Nassau Voor het nieuwe kantoor van Kaam en Partners hebben we een voorstel gemaakt voor de...

Blog & nieuws

sissy-boy16-Hd-formaat-e1536229158948
Ga voor duurzaamheid en zorg voor een circulair kantoor
Inmiddels weten we allemaal dat we zuinig moeten omspringen met de aarde. We recyclen steeds meer, eten minder vlees en gaan over op zonne-energie....
20.11.2019
sedus_banner-loesungen
Luxe kantoorinrichting
Breng jij veel tijd door op kantoor? Dan is het wel zo fijn om in een comfortabele omgeving te werken met een luxe kantoorinrichting....
11.12.2018
kantoor-verbouwen
4 punten waar u op moet letten bij een kantoorrenovatie
Langzaam begint het u te dagen: uw kantoor voldoet niet meer aan de standaard of aan de eisen van u en uw medewerkers. Nu...
09.04.2018