Akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuitplafond

In kantoren waar veel gecommuniceerd wordt, heeft geluid een grote invloed op de productiviteit en het werkplezier van werknemers. Dit geldt met name voor open kantoortuinen, waar geluiden zoals pratende collega’s, rinkelende telefoons en blazende printers kunnen leiden tot concentratieproblemen en vermoeidheid. Meer dan de helft van de werknemers heeft last van galm en geroezemoes. Gelukkig kan een goed doordachte inrichting van ruimte dit akoestiek verbeteren. Akoestisch spuitwerk is een effectieve manier om de akoestiek in een grote ruimte te verbeteren. Dit type afwerking heeft uitstekende akoestische eigenschappen en biedt vele voordelen.

Naadloos akoestisch spuitwerk

Het plafond is vaak het grootste oppervlak in bedrijfsruimtes en daardoor een belangrijk onderdeel om de akoestiek te verbeteren. Geluiddempend spuitwerk is een uitstekende oplossing om het plafond, en zelfs de wanden, te behandelen. Het spuitwerk bestaat uit cellulosevezels die naadloos worden aangebracht met een speciale spuittechnologie. Er zijn verschillende diktes, structuren en kleuren beschikbaar, waardoor het spuitwerk in elk interieur past. Bovendien hebben alle varianten uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen en zijn ze geschikt voor bijna elke ondergrond. Akoestisch spuitwerk is niet alleen onderhoudsarm, maar ook duurzaam. Verbeter de akoestiek in uw bedrijfsruimte met deze effectieve oplossing.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Spuitplafond akoestisch naadloos

Akoestisch spuitwerk

  • Uitstekende geluidsabsorptie
  • Nagalm tijd verminderen
  • Energiebesparend
  • Brandvertragend
  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geschikt voor bijna elke ondergrond
  • In vele kleuren leverbaar
  • Naadloos aangebracht voor een strak resultaat
  • Onderhoudsarm

Dus heeft u een ruimte die akoestisch niet voldoet? Bel dan met De Kantoorinrichter voor een afspraak T 040-2861441 of stuur een mail naar [email protected].

Kies voor goed akoestisch spuitwerk en voor duurzaamheid

Een akoestisch plafond is naast, dat het geluidsabsorberend is, ook nog eens heel duurzaam. Niet alleen omdat het van duurzaam materiaal gemaakt is, maar ook omdat het een isolerende werking heeft. Akoestisch spuitwerk op uw plafond zorgt ervoor dat de temperatuur binnen het hele jaar door aangenaam blijft.

De structuur van het spuitwerk verzacht de harde atmosfeer van een werkruimte. Akoestisch spuitwerk is in verschillende kleuren verkrijgbaar en sluit zo goed aan bij het interieur. Ook is de vezel in verschillende dikte verkrijgbaar, die dikte wordt tijdens de productie bepaald. Verder kan er tijdens het spuitwerk op de muren of plafonds worden bepaald dat verschillende dikte worden aangebracht.

Signet-aanbrengen-akoestisch-spuitplafond-800x600

De Kantoorinrichter voor uw akoestisch spuitwerk

Voor al uw akoestische maatregelen en akoestisch spuitwerk kunt u terecht bij De Kantoorinrichter. U kunt een afspraak maken, wij komen graag bij u langs om de akoestiek van uw bedrijfspand te keuren en te verbeteren zodat de akoestiek in uw bedrijfspand optimaal is voor u en uw werknemers. Wij maken uw werkomgeving optimaal zodat u geconcentreerd kan werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verminderen van galm in uw bedrijfspand? Wij bieden op maat gemaakte offertes voor onze akoestische sprays zodat u na de installatie niet voor verrassingen komt te staan.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG-20210511-WA0004
Complete kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Laura Metaal

Glaswanden-met-folie-voor-meer-privacy-1
Glaswanden plaatsen bij CNV Vakmensen

Blog & nieuws

sedus_banner-loesungen
Luxe kantoorinrichting
Brengt u veel tijd door op kantoor? Dan is het wel zo fijn om in een comfortabele omgeving te werken met een luxe kantoorinrichting....
11.12.2018
Space-Co-8090-700x467
Moderne Kantoorinrichting
Vergeet Google met de glijbanen, skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep,...
18.03.2019
Pro-Industry5-1
3 x inspiratie voor een industriële kantoorinrichting
Een kantoor is al lang niet meer een verzameling bureaus, bureaustoelen, computers en archiefkasten. Het is een plek waar werknemers veel tijd doorbrengen. Dat...
15.01.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]