Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuitplafond

In kantoren waar veel gecommuniceerd wordt, heeft geluid een grote invloed op de productiviteit en het werkplezier van werknemers. Dit geldt met name voor open kantoortuinen, waar geluiden zoals pratende collega’s, rinkelende telefoons en blazende printers kunnen leiden tot concentratieproblemen en vermoeidheid. Heeft u dit probleem? Het wordt dan tijd voor een akoestische oplossing.

Meer dan de helft van de werknemers heeft last van galm en geroezemoes. Gelukkig kan een goed doordachte inrichting van ruimte dit akoestiek verbeteren. Akoestisch spuitwerk is een effectieve manier om de akoestiek in een grote ruimte te verbeteren. Het aanbrengen van een akoestische spray op plafonds en wanden verminderd de galm. Dit type afwerking heeft uitstekende akoestische eigenschappen en biedt vele voordelen.

Naadloos akoestisch spuitwerk

Het plafond is vaak het grootste oppervlak in bedrijfsruimtes en daardoor een belangrijk onderdeel om de akoestiek te verbeteren. Geluiddempend spuitwerk is een uitstekende oplossing om het plafond, en zelfs de wanden, te behandelen. Het spuitwerk bestaat uit cellulosevezels die naadloos worden aangebracht met een speciale spuittechnologie.

Er zijn verschillende diktes, structuren en kleuren beschikbaar, waardoor het spuitwerk in elk interieur past. Bovendien hebben alle varianten uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen en zijn ze geschikt voor bijna elke ondergrond. Akoestisch spuitwerk is niet alleen onderhoudsarm, maar ook duurzaam. Verbeter de akoestiek in uw bedrijfsruimte met deze effectieve oplossing.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Spuitplafond akoestisch naadloos

voordelen van Akoestisch spuitwerk

Akoestisch spuitwerk voor uw plafond of wanden heeft meerdere voordelen, natuurlijk ten eerste op het gebied van geluidsbeheersing, maar er bestaan meer voordelen om verschillende ruimtes akoestisch te verbeteren door middel van een akoestische spuit.

Nagalm tijd verminderen
Waar communicatie belangrijk is, wordt door akoestisch spuitwerk de verstaanbaarheid in de ruimte verbeterd. Denk hierbij aan uw vergaderzaal of een klaslokaal.

Energiebesparend
Akoestisch spuitwerk biedt thermische isolatie en kan bijdragen aan het verminderen van warmteverlies. Dit leidt indirect tot energiebesparing in termen van verwarmings- of koelingskosten.

Brandvertragend
Een extra voordeel van akoestische spuitmaterialen is het feit dat het brandvertragend werkt, waardoor de brandveiligheid van een ruimte wordt verbeterd.

Overig

  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Geschikt voor bijna elke ondergrond
  • In vele kleuren leverbaar
  • Naadloos aangebracht voor een strak resultaat
  • Onderhoudsarm

Dus heeft u een ruimte die akoestisch niet voldoet? Bel dan met De Kantoorinrichter voor een afspraak T 040-2861441 of stuur een mail naar [email protected].

Kies voor goed akoestisch spuitwerk en voor duurzaamheid

Een akoestisch plafond is naast, dat het geluidsabsorberend is, ook nog eens heel duurzaam. Niet alleen omdat het van duurzaam materiaal gemaakt is, maar ook omdat het een isolerende werking heeft. Akoestisch spuitwerk op uw plafond zorgt ervoor dat de temperatuur binnen het hele jaar door aangenaam blijft.

De structuur van het spuitwerk verzacht de harde atmosfeer van een werkruimte. Akoestisch spuitwerk is in verschillende kleuren verkrijgbaar en sluit zo goed aan bij het interieur. Ook is de vezel in verschillende dikte verkrijgbaar, die dikte wordt tijdens de productie bepaald. Verder kan er tijdens het spuitwerk op de muren of plafonds worden bepaald dat verschillende dikte worden aangebracht.

HOE WERKT AKOESTISCH SPUITWERK?

Akoestisch spuitwerk, ook wel bekend als akoestische spray, is een effectieve akoestische oplossing om geluidsisolatie en galm in iedere ruimte te verminderen. Het kan op verschillende manieren worden toegepast, maar meestal wordt het aangebracht op wanden, plafonds of akoestische panelen.

Het proces van aanbrengen begint met het voorbereiden van het oppervlak. Na het reinigen en mogelijk aanbrengen van een primer, wordt de akoestische spray aangebracht met speciale spuitapparatuur. Dit spraymateriaal bevat vaak minerale wol en andere geluidsabsorberende componenten.

Het ruwe oppervlak van de akoestische spray draagt bij aan het verstrooien van geluidsgolven, waardoor weerkaatsing wordt verminderd en de slechte akoestiek in de ruimte wordt aangepakt. Het absorbeert geluid in plaats van het te laten weerkaatsen, waardoor de galm verminderd en een comfortabelere geluidsomgeving ontstaat.

Een bijkomend voordeel van akoestisch spuitwerk is de flexibiliteit in afwerking. Het kan worden aangebracht in diverse kleuren, waardoor het zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Bovendien kan akoestisch spuitwerk worden toegepast op verschillende oppervlakken, waaronder een akoestisch plafond en panelen, om zo een passende oplossing te bieden voor de specifieke behoeften van een ruimte.

de KANTOORINRICHTER VOOR UW AKOESTISCH SPUITWERK

Voor al uw akoestische maatregelen en akoestisch spuitwerk kunt u terecht bij De Kantoorinrichter. U kunt een afspraak maken, wij komen graag bij u langs om de akoestiek van uw bedrijfspand te keuren en te verbeteren, zodat de akoestiek in uw bedrijfspand optimaal is voor u en uw werknemers. Wij maken uw werkomgeving optimaal zodat u geconcentreerd kan werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verminderen van galm in uw bedrijfspand? Wij bieden op maat gemaakte offertes voor onze akoestische sprays zodat u na de installatie niet voor verrassingen komt te staan.

Signet-aanbrengen-akoestisch-spuitplafond-800x600

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

DSV Eindhoven
Complete kantoorinrichting bij DSV
Vergaderkamer-met-Artifort-Beso-stoelen-in-huisstijlkleuren
Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek
HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk

Blog & nieuws

Mobiele-flexruimte
Optimaliseer uw werkplek voor efficiëntie en tevredenheid
Efficiënte inrichting en innovatieve oplossingen. | Ontdek de sleutel tot een prettige en productieve werkplek
30.11.2017
CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte,...
19.04.2017
Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Ontvang uw gasten in stijl met een goed ingerichte ontvangstruimte | Maak een goede eerste indruk en laat uw bedrijfsidentiteit stralen.
19.04.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]