Akoestiek

Geluidsoverlast op kantoor

Onderzoek en praktijk hebben uitgewezen dat 70% van de werknemers achtergrondgeluiden als zeer storend ervaren. Door toepassing van andere inrichtingsconcepten dan het traditionele cellenkantoor, worden steeds vaker grote groepen mensen bij elkaar op kantoor geplaatst.

Communicatie is tegenwoordig het sleutelwoord maar met de toename hiervan neemt ook de overlast toe!
De kantoorinrichter heeft een zeer breed assortiment producten om uw geluidsprobleem op te lossen op verschillende privacyniveaus.

De kantoorinrichter is dé specialist op het gebied van kantoor akoestiek

Wij kunnen voor u de best mogelijke combinatie maken, welke zaken tellen zoal mee in de akoestiek?

  • meubilair
  • separatiewandjes
  • systeemwanden
  • plafonds
  • vloerbedekking
  • interieurbouw
  • geluiddempende kunstwerken
  • achtergrondgeluid beperkende middelen

Indien één van onze adviseurs vrijblijvend geweest is kunnen wij een plan op maat maken. Dit zal resulteren in een plezierige, akoestisch verantwoorde werkomgeving.

Indien nodig kunnen wij ook ter plekke geluidsmetingen verrichten.

Wilt u problemen voor zijn?
Laat ons in vroeg stadium adviseren bij bijvoorbeeld nieuwbouw of een herinrichting.

Met onze producten zorgen wij ervoor dat ruimtes weer in balans komen en dat storende invloeden zoveel mogelijk beperkt worden.
Hierdoor kunnen wij uw werkruimte, vergaderkamer, entreehal weer werkbaar maken.

Hiervoor hebben diverse mogelijkheden. De oorzaak ligt altijd aan het gebruik van teveel harde materialen. Betonnen plafonds, harde vloeren en veel glas dempen geluid niet!

T. 040-2861441 of mail ons [email protected].

Akoestisch meubilair helpt de akoestiek te verbeteren

Geluidsoverlast op de werkvloer is storend en kan een invloed hebben op het concentratievermogen, de creativiteit en de productiviteit van uw werknemers. Bent u op zoek naar een manier om de akoestiek op kantoor te verbeteren? Kies dan voor akoestisch meubilair. Dit zijn vaak kleine, simpele aanpassingen met een groot effect. Bij De Kantoorinrichter zijn wij gespecialiseerd in verschillende akoestische oplossingen, waaronder akoestische kasten en designobjecten. De designobjecten zoals akoestische lampenkappen, panelen en kunstobjecten helpen de akoestiek te verbeteren én zien er stijlvol uit. Op deze manier verbetert u de akoestiek en voegt u een stukje sfeer toe aan uw kantoorruimte.

3D Visualisatie van de akoestische meubels

Bij De Kantoorinrichter maken we graag een 3D visualisatie van uw kantoorruimte en de akoestische meubels. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen en hoe uw kantoor er uit zou komen te zien. Daarnaast kunt u op onze website meerdere foto’s bekijken van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd. Laat u inspireren door deze voorbeelden én laat het ons gerust weten als u andere wensen heeft. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Zo heeft u –naast akoestisch meubilair- wellicht ook interesse in ons overige kantoormeubilair en onze andere akoestische oplossingen zoals akoestische wanden, panelen en concentratie units.

Direct akoestisch meubilair kopen

Heeft u interesse in onze producten? Via onze webshop kunt u direct akoestisch meubilair kopen. Neem de tijd om het aanbod te bekijken en ontdek met welk meubilair u de akoestiek direct kunt verbeteren. Uiteraard kunt u ook (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Ons team geeft u graag advies op maat en kan u meer vertellen over onze producten en diensten. U bereikt De Kantoorinrichter via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Tot slot vindt u op onze website veel praktische informatie en kunt u voorbeelden bekijken van hoe onze akoestische oplossingen er in de praktijk uit zien.

Galerij

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorinrichting bij DSV
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS in Den Bosch Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke...