040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Kantoorakoestiek

Akoestische wandoplossing

Bij geluidsoverlast verbeteren wij de kantoorakoestiek naar tevredenheid!

Geluidsoverlast op kantoor komt steeds meer voor. Waardoor wordt dit nu veroorzaakt?

  • Door toepassing van andere inrichtingsconcepten dan het traditionele cellenkantoor, worden steeds vaker grote groepen mensen bij elkaar op kantoor geplaatst.
  • Communicatie is tegenwoordig het sleutelwoord maar met de toename hiervan neemt ook de overlast toe! 70% van de werknemers ervaren achtergrondgeluiden als zeer storend.
  • De oorzaak ligt altijd aan het gebruik van teveel harde materialen of het gebruik van te weinig zachte materialen. Betonnen plafonds, harde vloeren en veel glas dempen geluid niet.

Als we over kantoorakoestiek praten dan spreken we over spraakverstaanbaarheid en nagalmtijd. Met onze producten zorgen wij ervoor dat ruimtes weer in balans komen en dat storende invloeden zoveel mogelijk beperkt worden.

Wat kunt u verwachten van De Kantoorinrichter op het gebied van kantoorakoestiek?

  • Vakkennis: De kantoorinrichter is dé specialist op het gebied van kantoorakoestiek
  • Gedegen en veelal vrijblijvend advies
  • Zeer breed en diep assortiment
  • Indien nodig of gewenst kunnen wij ook ter plekke geluidsmetingen verrichten

Wilt u problemen voor zijn of oplossen?

Graag leggen wij in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens kunnen wij een plan op maat maken. Uitvoering zal resulteren in een plezierige, akoestisch verantwoorde werkomgeving.

Wij kunnen voor u de best mogelijke combinatie maken; meubilair, separatiewandjes, systeemwanden, plafonds, vloerbedekking, interieurbouw, geluidsdempende kunstwerken en achtergrondgeluid beperkende middelen. Wij inventariseren uw bestaande situatie en passen materialen in zodat de kantoorakoestiek weer optimaal is. Als we aanpassingen aan de kantoorinrichting moeten doen kunnen we ook 3D tekeningen met foto realistische weergave (zgn renderingen) maken.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met u door te spreken. Wij kunnen over het algemeen op korte termijn bij u zijn.

T. +31 (0) 40- 2861441 of mail ons [email protected]

De kantoorinrichter; voor al uw problemen op het gebied van kantoorakoestiek!

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Wachtruimte op kantoor met boomstamtafel