Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kantoor ontwerp

Een inspirerend kantoor begint bij een goed ontwerp!

Wilt u uw kantoor gaan (her)inrichten en daar een ontwerp voor laten maken? Daar kunnen wij u bij helpen!

Heeft u zelf precies helder wat u wenst? Of wilt u graag deskundig advies? In beide gevallen bent u bij De Kantoorinrichter aan het juiste adres.

Met het juiste ontwerp zorgen wij voor een inspirerend kantoor waar creativiteit en productiviteit kunnen floreren. Naast het ontwerp kunnen wij ook helpen met de realisatie. Niet voor niets kiezen onze klanten al ruim 16 jaar voor onze expertise.

Benieuw naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Onze werkwijze

We helpen u graag met het maken van het ontwerp van de kantoorinrichting tot de totale realisatie hiervan. Hierbij houden wij rekening met alle elementen die zorgen voor de ideale werkomgeving. De juiste kantoorinrichting zorgt voor vitalere medewerkers met meer werkplezier en een hogere productiviteit! 

Daglicht

Goed daglicht in een ruimte zal bijdragen aan een betere prestatie.

Flexibiliteit van de werkplekken

Met een flexibele werkplek creëer je een moderne ruimte en kan de medewerker achter elke werkplek plaatsnemen.

Open ruimte(s)

In de tegenwoordige tijd moeten de kantoren of ruimtes open en transparant zijn zodat er beter gecommuniceerd kan worden, daarnaast draagt het bij aan een moderne kantoorinrichting.

Verlichting

Pas verlichting toe die efficiënt en mooi is, niemand zit graag onder een TL balk te werken dus naast goede werkverlichting kan en mag sfeerverlichting eigenlijk niet ontbreken.

Toepassen van glas

Glas is het beste materiaal voor het scheiden van een ruimte en tevens behoud je hiermee de open sfeer.

Sfeer, design en kleuren

Een juiste sfeer van design en juiste kleuren draagt bij aan de creativiteit van uw medewerkers. Door het toepassen van een ontspannen hoekje/ruimte kan er op een ontspannen manier ideeën uitgewisseld worden.

Afwerking van de vloer

Het toepassen van tapijt zal meteen een stukje bijdragen aan de akoestiek van de ruimte maar het zorgt ook voor een huiselijke en warme uitstraling.

Akoestiek

De Kantoorinrichter heeft een zeer breed assortiment aan producten om uw geluidsprobleem op verschillende privacyniveaus op te lossen.

Over ons

De kantoorinrichter is eind 2006 opgericht. Ons doel is om onze klanten optimaal te ondersteunen en ze facilitair te ontlasten en begeleiden. Dat betekent dat wij voor al uw huisvestingsvragen een antwoord hebben. Van één bureaustoel tot en met het maken en uitvoeren van een concept voor uw complete verbouwing met herinrichting.

Hoge klantbeoordeling 

Dankzij onze expertise en persoonlijk aanpak beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,9! 

Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien hoe we telkens met onze klanten naar een mooi eindresultaat werken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Wij kregen de vraag we een inrichting konden verzorgen waarbij een industriële uitstraling gewenst was. Na slechts een aantal afspraken stond het definitieve ontwerp.

“De kantoorinrichter hebben wij leren kennen als een professionele en klantvriendelijke organisatie die flexibel is en doet wat het er verwacht wordt. Het meest fijne vonden wij dat we tijdens de werkzaamheden wijzigingen wilden doorvoeren en dat geen enkel probleem is. Bent u van plan uw kantoor te restylen dan bent u bij de kantoorinrichter bij het juiste adres.”

Kantoorontwerp en Kantoorinrichting bij Signet

Wij hebben voor Signet een aantal panden bekeken en gekeken wat de kosten voor de verbouwing zouden zijn. Op basis van deze input is er gekozen voor een pand op Strijp T.

In de ontwerpfase hebben we 2D en 3D ontwerpen gepresenteerd aan de klant. Uiteindelijk hebben we voor dit pand op de 4e etage de definitieve lay-out gemaakt die door derden is uitgevoerd. Wij hebben de werkplekken geleverd; Stazit werkplekken van Voortman Kantoormeubelen en refurbished bureaustoelen van Herman Miller.

Onze klanten

Ons team

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Directeur / Sales

Lindsey de Leeuw

Commerciële binnendienst

Tamara van Grootel

Directeur / Studio

Niek Tenback

Projectleider / Montage

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.
Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]