Kantoor inrichten

De juiste inrichting voor ieder kantoor!

Een kantoor (her)inrichten kan een leuke klus zijn, maar hoe zorg dat je dat alles bij elkaar past? Hoe groot is de ideale werkplek? Welke kleuren passen het beste bij elkaar? 

Wij kunnen u daarbij helpen. Van ontwerp tot realisatie, kunnen wij het gehele proces van u overnemen. 

Al ruim 16 jaar helpen helpen we onze klanten om inspirerende en prettige werkruimtes te creëren. 

Onze werkwijze

We helpen u graag met het maken van het ontwerp van de kantoorinrichting tot de totale realisatie hiervan. Hierbij houden wij rekening met alle elementen die zorgen voor de ideale werkomgeving. De juiste kantoorinrichting zorgt voor vitalere medewerkers met meer werkplezier en een hogere productiviteit! 

Daglicht

Goed daglicht in een ruimte zal bijdragen aan een betere prestatie.

Flexibiliteit van de werkplekken

Met een flexibele werkplek creëer je een moderne ruimte en kan de medewerker achter elke werkplek plaatsnemen.

Open ruimte(s)

In de tegenwoordige tijd moeten de kantoren of ruimtes open en transparant zijn zodat er beter gecommuniceerd kan worden, daarnaast draagt het bij aan een moderne kantoorinrichting.

Verlichting

Pas verlichting toe die efficiënt en mooi is, niemand zit graag onder een TL balk te werken dus naast goede werkverlichting kan en mag sfeerverlichting eigenlijk niet ontbreken.

Toepassen van glas

Glas is het beste materiaal voor het scheiden van een ruimte en tevens behoud je hiermee de open sfeer.

Sfeer, design en kleuren

Een juiste sfeer van design en juiste kleuren draagt bij aan de creativiteit van uw medewerkers. Door het toepassen van een ontspannen hoekje/ruimte kan er op een ontspannen manier ideeën uitgewisseld worden.

Afwerking van de vloer

Het toepassen van tapijt zal meteen een stukje bijdragen aan de akoestiek van de ruimte maar het zorgt ook voor een huiselijke en warme uitstraling.

Akoestiek

De Kantoorinrichter heeft een zeer breed assortiment aan producten om uw geluidsprobleem op verschillende privacyniveaus op te lossen.

Over ons

De kantoorinrichter is eind 2006 opgericht. Ons doel is om onze klanten optimaal te ondersteunen en ze facilitair te ontlasten en begeleiden. Dat betekent dat wij voor al uw huisvestingsvragen een antwoord hebben. Van één bureaustoel tot en met het maken en uitvoeren van een concept voor uw complete verbouwing met herinrichting.

Hoge klantbeoordeling 

Dankzij onze expertise en persoonlijk aanpak beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,9!

Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien hoe we telkens met onze klanten naar een mooi eindresultaat werken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 

Kantoorinrichting & verbouwing
Interstream Barging

Bij Interstream Barging hebben we het kantoor compleet opnieuw mogen vernieuwen. Wij hebben daarvoor eerst realistische 3D renderingen gemaakt. Door deze ontwerpen én ons scherpe voorstel heeft de klant voor ons gekozen. Bekijk hier het resultaat! 

Complete kantoorinrichting
Intersell

Bij Intersell hebben we niet alleen de complete kantoorinrichtingen mogen uitvoeren maar hebben we ook de ruimte grotendeels gerenoveerd. Hierbij zijn de systeemwand en de vloer vernieuwd. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier!   

Onze klanten

Ons team

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

Richard Munnik

Directeur / Sales

Carolien Geurtsen

Commerciële binnendienst

Tamara van Grootel

Directeur / Studio

Kim Verdonschot

Commerciële binnendienst

Shauni Verhagen

Projectadviseur

Mariëlle Vink

Commerciële binnendienst

Niek Tenback

Projectleider / Montage

Edith van Berlo

Marketing en Communicatie

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.
Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]