040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Akoestische wanden

Akoestische wandoplossing

Akoestische wanden kantoor zorgen voor meer concentratie

Wat zou het leven saai zijn zonder collega’s. Aan de andere kant: wat kunnen collega’s lastig zijn. Zeker wanneer je met veel mensen op een kamer zit, kan de irritatie toenemen. Vaak gaat het om geluid. Maar ook visuele afleiding is een steeds groter probleem. De cellenkantoren van vroeger zijn steeds meer verleden tijd. Akoestiek wanden kantoor zijn hierdoor steeds meer in opkomst. De concentratie neemt weer toe en de offertes gaan eerder de deur uit. Akoestische wanden voor kantoor bestellen is even een investering, maar in de meeste gevallen is deze zeer snel terugverdiend.

Door akoestiek wanden kantoor een betere focus

Als het gaat over akoestische wanden kantoor zijn er veel opties. Er kan een scherm om het bureau worden geplaatst. Er zijn hele wanden mogelijk die snel te plaatsen zijn. Op deze manier creëert u gemakkelijk een extra ruimte. Dit kan handig zijn tijdens vergaderingen. Een scherm op het bureau zorgt vaak voor een betere focus. Alleen gericht zijn op de eigen computer verhoogt de productiviteit enorm. In een goede akoestische ruimte is het gemakkelijker om je te focussen. En dus sneller klaar te zijn met de taken.

Minder vermoeidheid dankzij akoestische wanden voor kantoor

Voor sommige mensen is geen enkel geluid te erg of te hard. Zij kunnen zich hiervoor erg goed afsluiten. Helaas is dat bij lang niet alle personen het geval. Veel werknemers zullen u dankbaar zijn voor akoestische wanden voor kantoor. Uiteindelijk profiteert u er ook al snel van, want werknemers die minder vermoeid zijn, functioneren beter. Een betere akoestiek zorgt automatisch voor meer rust. Of het nu bewust of onbewust gebeurt, geluiden komen binnen in de hersenen. Zoekt u ook naar akoestische wanden? Neem dan zeker eens contact op met De Kantoorinrichter. Bij ons is er voor iedere situatie een passende oplossing. Uw probleem is bij ons in goede handen.

Akoestische wand biedt rust, privacy en geluiddempend effect

We kennen het probleem allemaal: u probeert een belangrijk verslag op tijd af te krijgen maar u wordt constant afgeleid. Door uw buurman die stiekem drukker is met Facebook dan met zijn werk, door luidruchtige collega’s of door andere omgevingsgeluiden. Een akoestische wand kan in dit geval een oplossing bieden. Naast dat de wand een geluiddempend effect heeft, creëert u met de wand privacy en rust. Ideaal als u of uw werknemers snel afgeleid zijn of behoefte hebben aan een “eigen” werkplekje. Bij De Kantoorinrichter helpen we graag om de akoestiek op kantoor te verbeteren. Dit doen wij op verschillende manieren, waaronder met diverse akoestische wanden.

Wanden die akoestisch en praktisch zijn

Bij ons koopt u wanden die akoestisch én super praktisch zijn. Kies bijvoorbeeld voor speciale bureauwanden, wandpanelen of vrijstaande wanden die makkelijk verplaatst kunnen worden. Welke optie het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkplek en wensen. Neem daarom de tijd om de verschillende opties op uw gemak te bekijken of vraag ons deskundige team om advies. Naast akoestische wanden vindt u bij ons ook andere akoestische oplossingen, zoals akoestisch meubilair en plafondpanelen. Met een aantal kleine aanpassingen, bereikt u een groot effect. Dit zal zich terug vertalen in de werksfeer én de productiviteit op het kantoor.

Akoestische wand kopen bij De Kantoorinrichter

Direct een akoestische wand kopen kan in onze webshop. Uiteraard kunt u ook eerst contact met ons opnemen als u een vraag heeft, persoonlijk advies wilt of een offerte wilt opvragen. Wij helpen u graag. Op onze website kunt u tevens foto’s bekijken van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe bijvoorbeeld een akoestische bureauwand er in de praktijk uit ziet. Voor meer informatie bereikt u ons via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Graag tot ziens bij De Kantoorinrichter.

Lees meer

 

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht
Akoestische schuifdeurkasten geplaatst bij Aeternus
Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor