Draadloos opladen

Draadloos opladen van uw telefoon op uw werkplek?

Wie kent het niet, de leeg gelopen batterij op het werk. Geen oplader bij de hand… wat nu? Draadloos opladen op uw werkplek is de oplossing!

Bij De Kantoorinrichter hebben we de meest moderne oplossing voor dit probleem. De draadloze oplader die in de werkplek wordt ingebouwd.
In mum van tijd is uw telefoon weer 100% en kunt u weer op weg. Deze geïntegreerde werkplekoplossing zorgt voor een opgeruimde werkplek en ultieme vrijheid.

Zichtbaar en onzichtbaar, inbouwen of onderbouwen

De modules kunnen zichtbaar en onzichtbaar worden in en onder gebouwd. De meest eenvoudige oplossing is een doorvoer in het blad, waar een inleg module in wordt geplaatst.
Uiteraard is het ook mogelijk om onzichtbare modules net onder het oppervlak van de werkplek te plaatsen. Hierdoor wordt het uiterlijk van uw blad niet aangetast, maar is de functie van het draadloos opladen nog altijd volledig te benutten.

Deze draadloos opladen units voor uw smartphone kunnen niet alleen in werkplekken worden ingebouwd, maar uiteraard ook in flexplekken, sta zit werkplekken en vergadermeubilair. Kortom, de mogelijkheden zijn erg uitgebreid!

Draadloos opladen is geschikt voor alle merken en modellen

De draadloze oplader voor werkplekken is geschikt voor alle merken en modellen.
Iphone werkt met een aparte sleeve, die als standaard cover om de telefoon wordt gedragen. Ook deze kunnen we leveren bij de draadloos oplaadmodules.

Galerij

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS in Den Bosch Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke...

Kantoorinrichting bij DSV
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...