040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kabelmanagement bureau

Investeren in kabelmanagement bureau geeft veel rendement

Vaak krijgen de grote zaken de meeste aandacht. Elke werknemer wil een prettige bureaustoel. Er is oog voor de verlichting en ook willen we graag goede koffie op het werk. Wat echter nogal eens vergeten wordt, is een goed kabelmanagement. Snoeren en kabels zijn overal te zien en liggen soms ook echt in de weg. Wist u dat een goed management van de kabels de levensduur van de apparatuur aanzienlijk verlengt?

Het kabelmanagement bureau uitbesteden

Hoe worden al die kabels netjes weggewerkt? Hoeveel kabelgoten heeft u nodig? Het bureau kabelmanagement heeft nogal wat voeten in de aarde. Waarom zou u dit niet uitbesteden? Het kost u op die manier geen tijd en energie en u weet zeker dat het op een deskundige wijze gebeurt. De Kantoorinrichter heeft al voor heel wat kantoren en bedrijven het kabelmanagement tot tevredenheid uitgevoerd. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij beginnen altijd met een uitgebreide en nauwkeurige inventarisatie. Daarna ontvangt u van ons een offerte. U mag hierbij rekenen op scherpe tarieven. Daarna worden alle materialen bij u op het kantoor gemonteerd. We nemen alles zelf mee. U kunt hierbij denken aan aansluit- en koppelsnoeren, kabelgoten, stekkerdozen die zijn goedgekeurd en data aansluitingen voor laptopgebruikers boven het bureaublad. Uiteraard worden alle kabels strak weggewerkt. Dit geeft een heel opgeruimd gezicht.

Zo min mogelijk overlast tijdens bureau kabelmanagement werkzaamheden

Het werk moet doorgaan. Dat begrijpen wij. Is er een groter project nodig, dan maken we graag een nauwkeurige planning. De overlast voor uw organisatie beperken we altijd zoveel als mogelijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken graag een afspraak om eens bij u op locatie langs te komen. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Tevreden klanten zijn voor ons zeer belangrijk. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Kantoortuin bij PSA in Veenendaal
CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV
Informeel overleg kantoor
Volglas wanden geplaatst bij Kranen Makelaardij in Geldrop