040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Kabelmanagement

Kabeldoorvoer voor bekabeling in werkbladen en vergadertafels

Kabelmanagement – Kabels wegwerken ook op uw kantoor!

Werkplek bekabeling is een investering die rendeert op meerdere vlakken

Veel bedrijven investeren in een inspirerende werkomgeving. Aan veel wordt gedacht maar het netjes wegwerken van de bekabeling wordt vergeten. Hierdoor is het eindresultaat rommelig en wordt een gedeelte van uw investering door een gebrek aan uitstraling teniet gedaan. Door een kleine investering per werkplek te doen in kabelmanagement, zorgen wij voor de finishing touch.

Waar kunt u een deel van uw investering terug verwachten?

  • Verlenging van de levensduur apparatuur, doordat de bekabeling niet beweegt en apparatuur minder stof vangt doordat de processor van de vloer wordt gehaald
  • Facilitaire voordelen, doordat vloeroppervlakte en werkblad beter bereikbaar zijn

Hoe gaan we te werk?

  • Wij maken een goede inventarisatie
  • Wij offreren u een scherpe prijs
  • Wij doen wat we beloofd hebben en monteren alle materialen voor u. Hier kunt u denken aan: kabelgoten, goedgekeurde stekkerdozen, aansluit- en koppelsnoeren, stroom en data aansluitingen voor laptopgebruikers boven het blad. Het strak wegwerken van alle kabels.

Bij grotere projecten zijn planning en voorkoming van overlast voor uw organisatie belangrijke factoren. Wij willen dat u voor aanvang vertrouwen in ons hebt. Na afloop willen we graag horen dat u tevreden bent en dat wij onze afspraken waar gemaakt hebben.

Breed assortiment kabelmanagement producten

U kunt bij ons ook losse producten aanschaffen. De Kantoorinrichter beschikt over een zeer breed assortiment kabelmanagement producten.

Van aansluitsnoer en stekkerdoos tot CPU houder en TFT arm. Ons assortiment is veel groter dan u op deze website kunt zien. Ook kunnen wij klantspecifieke producten ontwikkelen en laten maken. Verder kunnen wij de montage verzorgen. Wij doen dat tegen scherpe tarieven!

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met diverse kabelmanagement projecten en hebben duizenden werkplekken door het gehele land weer verfraaid.

Heeft u vragen of behoefte aan een advies op maat, bel of mail ons dan T. 040-2861441 of [email protected]

De Kantoorinrichter: voor al uw kabelmanagement oplossingen!

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

Kantoortuin bij PSA in Veenendaal