De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Je werkkamer inrichten, waar begin je?

Je werkkamer inrichten, waar begin je?

U heeft de beschikking over een mooie werkkamer en daar bent u vanzelfsprekend blij mee. De kantoorinrichting lijkt dan nog een bescheiden taak. Maar schijn bedriegt. Heeft u bijvoorbeeld aan ergonomische meubels gedacht? En aan de productiviteit? En hoe zit het precies met de overgang naar Het Nieuwe Werken? Allemaal belangrijke vragen. Gelukkig helpt De Kantoorinrichter met alle aspecten van de werkkamer inrichten.

Werkkamer inrichten op een ergonomische manier
Het zit goed met de ergonomie, zodra de werkomgeving een positieve invloed heeft op de werknemers die in die omgeving werken. Verstelbare stoelen en bureaus zijn bijna onmisbaar in een organisatie, omdat het rug- en nekklachten kan voorkomen. Gehoorbescherming zorgt ervoor dat uw medewerkers geen blijvende schade oplopen. En oplossingen voor slingerende snoeren en stekkerdozen voorkomt struikelen. Kortom: ergonomisch inrichten voorkomt ongelukken en letsel, en zorgt er uiteindelijk voor dat werknemers langer behouden worden in de organisatie.

Werkkamer inrichten bevordert de prestaties
Er is nog een reden waarom ergonomie zo belangrijk is in een organisatie. Het bevordert namelijk de prestaties. Een voorbeeld: een schoonmaakbedrijf heeft recentelijk nieuwe veegmachines aangeschaft. Deze machines hebben een ergonomische duwbeugel, zodat ze makkelijk voort te duwen zijn. Ook is het bedieningspaneel zichtbaar vanaf de plek van de gebruiker, zodat deze niet ver hoeft te reiken. Dit voorkomt niet alleen fysieke problemen, maar zorgt er ook voor dat de veegmachines sneller bediend kunnen worden. Het schoonmaakbedrijf maakt de gebouwen nu veel sneller schoon. De werknemer blij en de baas blij!

Werkkamer inrichten bij Het Nieuwe Werken
De laatste jaren is Het Nieuwe Werken, onder invloed van diverse technologische ontwikkelingen, in opkomst. Door de komst van bijvoorbeeld internet is het mogelijk om te flexwerken. En de zogenaamde kantoortuinen zorgen ervoor dat werknemers dicht bij elkaar zitten en zo aanspreekbaar zijn.
Deze ontwikkelingen hebben echter wel gevolgen voor de inrichting van de werkplek. Meubels moeten ineens flexibel ingezet kunnen worden en daarom een uniform uiterlijk hebben. Ook verandert de vraag naar type meubels: Het Nieuwe Werken vraagt om meubels als duobenches en sta-zitbureaus.

Werkkamer inrichten volgens De Kantoorinrichter
De Kantoorinrichter is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in kantoorinrichting. Wij weten precies hoe we een kantoor moeten inrichten, rekening houdend met de ergonomie. Daarnaast bieden we een oplossing voor een kantoorinrichting die past bij uw steeds veranderende behoeftes, zoals de komst van Het Nieuwe Werken.
De Kantoorinrichter werkt alleen met vaste contactpersonen, zodat wij een advies op maat kunnen maken. Daarna gaan we aan de slag met de inrichting.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in, wij helpen u graag verder!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Contact via social media?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter