De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Interieurontwerp kantoor

Interieurontwerp kantoor is een belangrijke basis

U gaat uw kantoorpand opnieuw inrichten? Wist u dat het veel voordelen heeft om hierbij een interieurontwerper in te schakelen? Voor een kantoor interieurontwerp komt kennis van zaken zeker van pas. Gaat u het pand opnieuw inrichten, dan gaat het uiteraard niet alleen om het neerzetten van een paar andere bureaus of stoelen. Het is belangrijk om rekening te houden met het karakter van uw bedrijf. En wat zijn de wensen van uw personeel? Bij een interieurontwerp voor uw kantoor wordt met al deze facetten rekening gehouden.

Het concept is het eerste dat belangrijk is bij kantoor interieurontwerp

Doet u een beroep op een van de ervaren en professionele interieurontwerpers van De Kantoorinrichter? Dan wordt er steeds rekening gehouden met uw wensen. Wat is de sfeer en wat is het karakter van uw bedrijf. In de eerste plaats maken we een concept voor het interieurontwerp kantoor. Onze medewerker gaat hiervoor met u om tafel zitten en er wordt terdege rekening gehouden met de mogelijkheden en wensen die er zijn aan uw kant. Ook kijken we naar de uitstraling die uw bedrijf krijgt. Past dit bij de cultuur?

Laat ons uw kantoor interieurontwerp maken

De uitstraling en de bedrijfscultuur zijn nog maar een paar items waarmee we rekening houden. Veel aandacht is er ook voor ergonomische werkplekken. Krijgt u een nieuw interieur? Waarschijnlijk zijn flexplekken dan een goede optie. Onze interieurontwerpers kunnen u hier alles over vertellen. Zij blijven continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bent u benieuwd binnen welke termijn wij u van dienst kunnen zijn met een interieurontwerp voor uw kantoor? Stuur ons dan een e-mail, vul het formulier op onze site in of neem telefonisch contact met ons op. We zijn u graag van dienst. Wij werken met een team van 6 mensen. Stuk voor stuk zijn we vol passie en enthousiasme. We zien niets liever dan tevreden en blije klanten.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter