De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Inrichting kantoorruimte

Inrichting kantoorruimte in iedere gewenste stijl

Uw kantoorruimte heeft een nieuwe inrichting nodig? Gaat het hierbij alleen om nieuw meubilair of wilt u de hele inrichting veranderen? De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring met kantoorruimte inrichting. Ons personeel is hiervoor opgeleid en heeft de nodige expertise. U kunt de hele inrichting aan ons overlaten. We zijn breed inzetbaar en kunnen u helpen met een totaal nieuw concept. Een van de inrichtingen die wij al weleens bij een ander bedrijf hebben gedaan, is de industriële inrichting.

De kantoorruimte inrichten in industriële stijl

Uiteraard is uw kantoorruimte in te richten in iedere gewenste stijl. Weet u wat het inhoudt als u kiest voor bijvoorbeeld een industriële stijl? Deze stijl geeft veel rust en ruimte. Dit is toch wel waar de mensen van vandaag veel behoefte aan hebben. Aan de andere kant heeft de inrichting kantoorruimte in deze stijl iets stoers. Heeft u uw bedrijf in een oud pand, dan is deze stijl helemaal fantastisch. Overigens is het ook geen enkel probleem wanneer het gebouw waarin u werkt nieuwer is.

Denk aan innovatieve oplossingen bij kantoorruimte inrichting

Heeft u toch een nieuwe inrichting van uw kantoorruimte nodig, kies dan voor innovatieve oplossingen. Waarschijnlijk komt u ook uit op flexibel werken. De meeste mensen hebben geen vaste werkplek meer. Toch is een stukje rust en privacy belangrijk bij het kantoorruimte inrichten. Heeft u al eens gedacht aan handige scheidingswanden? Of misschien overweegt u de zogenaamde mobiele overlegunits? Prettig is dat u in deze units geen last heeft van geluidsoverlast. Zo kunnen er in alle rust goede beslissingen worden genomen. Kijkt u voor meer informatie over het inrichten van uw kantoorruimte eens op onze website. U zult zien dat u ook altijd vrijblijvend contact met ons op kunt nemen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter