040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Inrichting kantoorruimte

Inrichting kantoorruimte in iedere gewenste stijl

Uw kantoorruimte heeft een nieuwe inrichting nodig? Gaat het hierbij alleen om nieuw meubilair of wilt u de hele inrichting veranderen? De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring met kantoorruimte inrichting. Ons personeel is hiervoor opgeleid en heeft de nodige expertise. U kunt de hele inrichting aan ons overlaten. We zijn breed inzetbaar en kunnen u helpen met een totaal nieuw concept. Een van de inrichtingen die wij al weleens bij een ander bedrijf hebben gedaan, is de industriële inrichting.

De kantoorruimte inrichten in industriële stijl

Uiteraard is uw kantoorruimte in te richten in iedere gewenste stijl. Weet u wat het inhoudt als u kiest voor bijvoorbeeld een industriële stijl? Deze stijl geeft veel rust en ruimte. Dit is toch wel waar de mensen van vandaag veel behoefte aan hebben. Aan de andere kant heeft de inrichting kantoorruimte in deze stijl iets stoers. Heeft u uw bedrijf in een oud pand, dan is deze stijl helemaal fantastisch. Overigens is het ook geen enkel probleem wanneer het gebouw waarin u werkt nieuwer is.

Denk aan innovatieve oplossingen bij kantoorruimte inrichting

Heeft u toch een nieuwe inrichting van uw kantoorruimte nodig, kies dan voor innovatieve oplossingen. Waarschijnlijk komt u ook uit op flexibel werken. De meeste mensen hebben geen vaste werkplek meer. Toch is een stukje rust en privacy belangrijk bij het kantoorruimte inrichten. Heeft u al eens gedacht aan handige scheidingswanden? Of misschien overweegt u de zogenaamde mobiele overlegunits? Prettig is dat u in deze units geen last heeft van geluidsoverlast. Zo kunnen er in alle rust goede beslissingen worden genomen. Kijkt u voor meer informatie over het inrichten van uw kantoorruimte eens op onze website. U zult zien dat u ook altijd vrijblijvend contact met ons op kunt nemen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV
Schindler kantine 3D ontwerp
Glaswanden met folie voor meer privacy