040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Inrichting kantoorruimte

Inrichting kantoorruimte in iedere gewenste stijl

Uw kantoorruimte heeft een nieuwe inrichting nodig? Gaat het hierbij alleen om nieuw meubilair of wilt u de hele inrichting veranderen? De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring met kantoorruimte inrichting. Ons personeel is hiervoor opgeleid en heeft de nodige expertise. U kunt de hele inrichting aan ons overlaten. We zijn breed inzetbaar en kunnen u helpen met een totaal nieuw concept. Een van de inrichtingen die wij al weleens bij een ander bedrijf hebben gedaan, is de industriële inrichting.

De kantoorruimte inrichten in industriële stijl

Uiteraard is uw kantoorruimte in te richten in iedere gewenste stijl. Weet u wat het inhoudt als u kiest voor bijvoorbeeld een industriële stijl? Deze stijl geeft veel rust en ruimte. Dit is toch wel waar de mensen van vandaag veel behoefte aan hebben. Aan de andere kant heeft de inrichting kantoorruimte in deze stijl iets stoers. Heeft u uw bedrijf in een oud pand, dan is deze stijl helemaal fantastisch. Overigens is het ook geen enkel probleem wanneer het gebouw waarin u werkt nieuwer is.

Denk aan innovatieve oplossingen bij kantoorruimte inrichting

Heeft u toch een nieuwe inrichting van uw kantoorruimte nodig, kies dan voor innovatieve oplossingen. Waarschijnlijk komt u ook uit op flexibel werken. De meeste mensen hebben geen vaste werkplek meer. Toch is een stukje rust en privacy belangrijk bij het kantoorruimte inrichten. Heeft u al eens gedacht aan handige scheidingswanden? Of misschien overweegt u de zogenaamde mobiele overlegunits? Prettig is dat u in deze units geen last heeft van geluidsoverlast. Zo kunnen er in alle rust goede beslissingen worden genomen. Kijkt u voor meer informatie over het inrichten van uw kantoorruimte eens op onze website. U zult zien dat u ook altijd vrijblijvend contact met ons op kunt nemen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

3D ontwerp kantoorinrichting Thijs Logistiek in Weert
Blom Ecologie