040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Inrichting kantoorruimte

Inrichting kantoorruimte in iedere gewenste stijl

Uw kantoorruimte heeft een nieuwe inrichting nodig? Gaat het hierbij alleen om nieuw meubilair of wilt u de hele inrichting veranderen? De Kantoorinrichter heeft jarenlange ervaring met kantoorruimte inrichting. Ons personeel is hiervoor opgeleid en heeft de nodige expertise. U kunt de hele inrichting aan ons overlaten. We zijn breed inzetbaar en kunnen u helpen met een totaal nieuw concept. Een van de inrichtingen die wij al weleens bij een ander bedrijf hebben gedaan, is de industriële inrichting.

De kantoorruimte inrichten in industriële stijl

Uiteraard is uw kantoorruimte in te richten in iedere gewenste stijl. Weet u wat het inhoudt als u kiest voor bijvoorbeeld een industriële stijl? Deze stijl geeft veel rust en ruimte. Dit is toch wel waar de mensen van vandaag veel behoefte aan hebben. Aan de andere kant heeft de inrichting kantoorruimte in deze stijl iets stoers. Heeft u uw bedrijf in een oud pand, dan is deze stijl helemaal fantastisch. Overigens is het ook geen enkel probleem wanneer het gebouw waarin u werkt nieuwer is.

Denk aan innovatieve oplossingen bij kantoorruimte inrichting

Heeft u toch een nieuwe inrichting van uw kantoorruimte nodig, kies dan voor innovatieve oplossingen. Waarschijnlijk komt u ook uit op flexibel werken. De meeste mensen hebben geen vaste werkplek meer. Toch is een stukje rust en privacy belangrijk bij het kantoorruimte inrichten. Heeft u al eens gedacht aan handige scheidingswanden? Of misschien overweegt u de zogenaamde mobiele overlegunits? Prettig is dat u in deze units geen last heeft van geluidsoverlast. Zo kunnen er in alle rust goede beslissingen worden genomen. Kijkt u voor meer informatie over het inrichten van uw kantoorruimte eens op onze website. U zult zien dat u ook altijd vrijblijvend contact met ons op kunt nemen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler
Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht
kantoorinrichting Utrecht
Informeel overleg kantoor