040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Innovatieve kantoormeubelen

Bekijk ons assortiment van innovatieve kantoormeubelen

Op de website van De Kantoorinrichter vindt u een breed aanbod aan kantoormeubelen die innovatief zijn. Deze meubelen spelen in op de nieuwe manier van werken. Hierbij is veel aandacht voor de gezondheid van de medewerkers. Meer beweging is bijvoorbeeld noodzakelijk. Dit ziet u onder andere terugkomen bij kantoormeubelen innovatief. Neem een kijkje op de site als ook u gaat voor het nieuwe werken. Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Via de mail of de telefoon, net wat uw voorkeur heeft.

Bewegend zitten is belangrijk bij innovatieve kantoormeubilair

Oriënteert u zich op innovatieve kantoormeubelen, dan ontdekt u al snel dat bewegend zitten een belangrijke trend is. Uiteraard heeft dit een reden. Steeds meer mensen hebben tegenwoordig een zittend beroep. De laptop speelt een belangrijke rol en meestal werk je hier zittend achter. Helaas is de mens niet echt bedoeld om te zitten. Een lange tijd achter elkaar niet bewegen levert gezondheidsrisico’s op. Denk hierbij alleen al aan diabetes en overgewicht. Innovatieve kantoormeubelen zijn daarom juist meubelen waarbij mensen minder zitten.

Kantoormeubelen innovatief maken zitten zo dynamisch mogelijk

Welke mogelijkheden zijn er zoal als u uw medewerkers minder wilt laten zitten? Op welk innovatieve kantoormeubilair komt u dan uit? Goede opties zijn onder meer de Wilkhahn, de Spindl en de Aeris Swopper. De laatste lijkt zelfs meer op een skippybal dan op een bureaustoel. Een vrij nieuwe trend is ook de deskbike. Werken aan projecten en uitdagingen en ondertussen de nodige beweging verkrijgen op de fiets. Is uw personeel nu aan het werken of aan het fietsen? Of zullen we het houden op allebei tegelijk? Wellicht staat u er nog iets sceptisch tegen over? Maak anders gebruik van onze proefplaatsing. Zo kunt u vrijblijvend ervaren of dit een innovatieve oplossing is voor u en uw personeel. Na het geprobeerd te hebben, weet u pas zeker of het bij u past.

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

3D ontwerp kantoorinrichting Thijs Logistiek in Weert
Grote vergadertafel vergaderen meetingroom
make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Glaswand geplaatst met een totale lengte van 32,5 meter