De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Innovatieve kantoormeubelen

Bekijk ons assortiment van innovatieve kantoormeubelen

Op de website van De Kantoorinrichter vindt u een breed aanbod aan kantoormeubelen die innovatief zijn. Deze meubelen spelen in op de nieuwe manier van werken. Hierbij is veel aandacht voor de gezondheid van de medewerkers. Meer beweging is bijvoorbeeld noodzakelijk. Dit ziet u onder andere terugkomen bij kantoormeubelen innovatief. Neem een kijkje op de site als ook u gaat voor het nieuwe werken. Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Via de mail of de telefoon, net wat uw voorkeur heeft.

Bewegend zitten is belangrijk bij innovatieve kantoormeubilair

Oriënteert u zich op innovatieve kantoormeubelen, dan ontdekt u al snel dat bewegend zitten een belangrijke trend is. Uiteraard heeft dit een reden. Steeds meer mensen hebben tegenwoordig een zittend beroep. De laptop speelt een belangrijke rol en meestal werk je hier zittend achter. Helaas is de mens niet echt bedoeld om te zitten. Een lange tijd achter elkaar niet bewegen levert gezondheidsrisico’s op. Denk hierbij alleen al aan diabetes en overgewicht. Innovatieve kantoormeubelen zijn daarom juist meubelen waarbij mensen minder zitten.

Kantoormeubelen innovatief maken zitten zo dynamisch mogelijk

Welke mogelijkheden zijn er zoal als u uw medewerkers minder wilt laten zitten? Op welk innovatieve kantoormeubilair komt u dan uit? Goede opties zijn onder meer de Wilkhahn, de Spindl en de Aeris Swopper. De laatste lijkt zelfs meer op een skippybal dan op een bureaustoel. Een vrij nieuwe trend is ook de deskbike. Werken aan projecten en uitdagingen en ondertussen de nodige beweging verkrijgen op de fiets. Is uw personeel nu aan het werken of aan het fietsen? Of zullen we het houden op allebei tegelijk? Wellicht staat u er nog iets sceptisch tegen over? Maak anders gebruik van onze proefplaatsing. Zo kunt u vrijblijvend ervaren of dit een innovatieve oplossing is voor u en uw personeel. Na het geprobeerd te hebben, weet u pas zeker of het bij u past.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter