040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Innovatieve kantoorconcepten

Innovatieve kantoorconcepten hebben de toekomst

Het innovatieve kantoorconcept heeft alles te maken met het nieuwe werken. Steeds meer bedrijven kiezen hier voor. Medewerkers verwachten dit ook. Zij willen flexibiliteit. Ze werken waar en wanneer ze zelf wensen. Met innovatieve kantoorconcepten kunt u hier goed op inspelen. In de eerste plaats zijn dan meestal flexibele werkplekken noodzakelijk. Medewerkers hebben geen eigen werkplek meer, maar wisselen van plaats. Ook bijvoorbeeld mobiele units komen in steeds meer bedrijven op het toneel.

Neem contact op met De Kantoorinrichter voor kantoorconcepten innovatief

Innovatieve kantoorconcepten hebben best wat voeten in de aarde. Zeker als u hier voor het eerst mee start, kost dit heel wat hoofdbrekens. Gelukkig kunt u eenvoudig gebruikmaken van onze diensten. Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring op dit gebied. We hebben al veel bedrijven mogen helpen met een innovatief kantoorconcept. Gaat het bij u om een totaal nieuw huisvestingsconcept? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij bieden bijvoorbeeld workshops aan voor uw medewerkers.

Vraag meer informatie aan over onze innovatieve kantoorconcepten

Zit u nog in de oriëntatiefase? Weet u al vrij precies wat u wilt? Heeft u vragen over kantoorconcepten innovatief? Neem vrijblijvend contact op met De Kantoorinrichter. Bij ons mag u rekenen op een optimale klantvriendelijkheid. Wij behandelen al onze klanten op een manier waarop we ook zelf behandeld willen worden. Voor elk budget is er bij ons wel iets te vinden. Klanten die slechts 1 stoel bestellen zijn even welkom als bedrijven die ons inschakelen bij een nieuw concept voor hun kantoor. Wilt u graag vooraf weten met wie u te maken krijgt, kijk dan op onze website voor meer informatie. U ziet daar bijvoorbeeld ook al onze medewerkers. Contact opnemen is zeer eenvoudig. Op de site vindt u een formulier dat u kunt invullen. Geeft zelf aan of u het liefst per mail of via de telefoon een antwoord wenst te ontvangen.

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische schuifdeurkasten geplaatst bij Aeternus
Schindler kantine 3D ontwerp
Informeel overleg kantoor
CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV