De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Een in hoogte verstelbaar bureau voor een gezonde werkplek

Samen met de bureaustoel, is het bureau een van de belangrijkste elementen van de werkplek. Uw personeel brengt hier veel uren op een dag door. Als u zou uitrekenen hoeveel uur per week uw mensen achter het bureau zitten, komt u aan een heel getal. Om deze werkplek zo gezond mogelijk te maken is het een goede optie om een in hoogte verstelbaar bureau te kopen.

Verschillende opties bij een in hoogte verstelbaar bureau

Omdat het bureau een belangrijk element van de werkplek is, vraagt deze ook om aandacht. Het is niet om het even aan welk bureau uw werknemers hun werk doen. Ook een bureaustoel dient aan diverse normen te voldoen. Een in hoogte verstelbaar bureau is tegenwoordig verplicht. Een afwisseling van staand en zittend werken wordt op deze manier namelijk gestimuleerd. Mensen die de hele dag zitten lopen het risico op gezondheidsklachten. Ook tijdens het zitten is het overigens belangrijk dat het bureau is ingesteld op de juiste hoogte. Klachten aan rug, nek en armen liggen anders op de loer.

Het is een goede keus om een in hoogte verstelbaar bureau te kopen

Als het gaat om een in hoogte verstelbaar bureau, dan heeft ook de ARBO advies uitgebracht. Een bureau moet verstelbaar zijn van 62 tot 82 cm. Voldoen uw bureaus hier niet aan, dan is het belangrijk om daar iets aan te doen. Gaat u een in hoogte verstelbaar bureau kopen bij De Kantoorinrichter, dan mag u erop vertrouwen dat er aan alle normen en eisen wordt voldaan. Uiteraard krijgt u van ons ook garantie. Meer informatie nodig? Neem gerust even contact met ons op.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter