040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

In hoogte verstelbaar bureau

Een in hoogte verstelbaar bureau voor een gezonde werkplek

Samen met de bureaustoel, is het bureau een van de belangrijkste elementen van de werkplek. Uw personeel brengt hier veel uren op een dag door. Als u zou uitrekenen hoeveel uur per week uw mensen achter het bureau zitten, komt u aan een heel getal. Om deze werkplek zo gezond mogelijk te maken is het een goede optie om een in hoogte verstelbaar bureau te kopen.

Omdat het bureau een belangrijk element van de werkplek is, vraagt deze ook om aandacht. Het is niet om het even aan welk bureau uw werknemers hun werk doen. Ook een bureaustoel dient aan diverse normen te voldoen. Mensen die de hele dag zitten lopen het risico op gezondheidsklachten. Ook tijdens het zitten is het overigens belangrijk dat het bureau is ingesteld op de juiste hoogte. Klachten aan rug, nek en armen liggen anders op de loer.

Het is een goede keus om een in hoogte verstelbaar bureau te kopen

Als het gaat om een in hoogte verstelbaar bureau, dan heeft ook de ARBO advies uitgebracht. Een bureau moet verstelbaar zijn van 62 tot 82 cm. Voldoen uw bureaus hier niet aan, dan is het belangrijk om daar iets aan te doen. Gaat u een in hoogte verstelbaar bureau kopen bij De Kantoorinrichter, dan mag u erop vertrouwen dat er aan alle normen en eisen wordt voldaan. Uiteraard krijgt u van ons ook garantie. Meer informatie nodig? Neem gerust even contact met ons op.

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Eindresultaat Lumileds in Aken
Schindler kantine 3D ontwerp