In hoogte verstelbaar bureau

IN HOOGTE VERSTELBAAR BUREAU

Een bureau is, samen met de bureaustoel, een van de belangrijkste elementen op kantoor. Zo is het verstandig om zittend werk af te wisselen met staand werken om klachten aan rug, nek en armen te voorkomen. Een in hoogte verstelbaar bureau kan daarbij zeker helpen.

Het is belangrijk dat de hoogte van een bureau ingesteld kan worden naar ieders individuele wensen. Welke hoogte geschikt is voor jou hangt ook onder andere af van de instellingen en hoogte van je bureaustoel. De ARBO heeft hier ook een advies over uitgebracht, een bureau moet verstelbaar zijn van 62 tot 82 cm.

Is een sta zit bureau ook geschikt voor uw organisatie?

Er zijn binnen uw bedrijf vast ook veel mensen de hele dag achter hun bureau aan het werk. Dit kan bij er uiteindelijk toe leiden dat, door gebrek aan beweging, de productiviteit van deze medewerkers omlaag zal gaan. Het is goed om juist voor deze mensen een sta zit bureau in te gaan zetten. Zij zijn degene die er in eerste instantie het meeste baat bij zullen hebben.

BUREAU, VERSTELBAAR OF INSTELBAAR

Er kan een onderscheid gemaakt worden in bureaus; verstelbaar en instelbaar. Bij een instelbaar bureau zet je de tafel, vaak door middel van een inbussleutel, vast op een vooraf bepaalde hoogte.

Bij een verstelbaar bureau kun je het, bijvoorbeeld door middel van een slinger, verstellen naar de gewenste hoogte. Je kunt dan door te draaien, aan de slinger of zwengel, de hoogte van je bureau aanpassen. Dit is een fijne oplossing voor bijvoorbeeld flex werkplekken waar meerdere mensen gebruik maken van één bureau.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een elektrisch verstelbaar bureau te kopen. Hier kunt u de hoogte aanpassen, door eenvoudig op een knop te drukken. Ideaal bij een werkplek waar staan en zitten af te wisselen zijn.

EEN ZIT STA BUREAU VERSTELBAAR IS TE COMBINEREN MET EEN STAHULP

Er kan een onderscheid gemaakt worden in bureaus; verstelbaar en instelbaar. Bij een instelbaar bureau zet je de tafel, vaak door middel van een inbussleutel, vast op een vooraf bepaalde hoogte.

Bij een verstelbKiest u op uw kantoor ook voor een verstelbaar zit sta bureau? Wist u dat ook een duo bench optie mogelijk is? Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Op onze site staat veel informatie, maar u mag ons ook altijd even persoonlijk benaderen. Het is voor ons ook een optie om zelf even bij u ter plekke te komen. Kent u de zogenaamde stahulpen al? Als een werknemer aan een vrij hoge werkplek werkt, kan deze stahulp soms praktisch zijn voor extra ondersteuning. Wij kunnen ook u helpen met speciale sta zit vergadertafels. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.aar bureau kun je het, bijvoorbeeld door middel van een slinger, verstellen naar de gewenste hoogte. Je kunt dan door te draaien, aan de slinger of zwengel, de hoogte van je bureau aanpassen. Dit is een fijne oplossing voor bijvoorbeeld flex werkplekken waar meerdere mensen gebruik maken van één bureau.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een elektrisch verstelbaar bureau te kopen. Hier kunt u de hoogte aanpassen, door eenvoudig op een knop te drukken. Ideaal bij een werkplek waar staan en zitten af te wisselen zijn.

EEN VERSTELBAAR ZIT STA BUREAU KOPEN IS GOED VOOR ZOWEL LICHAAM ALS GEEST

Een lange tijd in dezelfde houding werken zorgt voor een grote belasting van het lichaam. Niet voor niets hebben een heel aantal kantoormedewerkers last van RSI klachten. Een zit sta bureau dat verstelbaar is stimuleert een afwisseling in de werkhouding. Het risico op onder meer RSI klachten wordt zo aanzienlijk verkleint. Ook lopen uw personeelsleden minder kans op het ontwikkelingen van overgewicht. De geest blijft ook een stuk fitter, en beter geconcentreerd, als er wordt gewisseld van lichaamshouding. Een verstelbaar zit sta bureau is daarom een uitstekende investering.

Wilt ook u een verstelbaar zit sta bureau kopen? Gaat het om één exemplaar of heeft u er meerdere nodig? Wij kunnen u geheel vrijblijvend een prijsopgave toesturen. Wilt u informatie over onze mogelijkheden, neem dan zeker even contact met ons op. We staan graag voor u klaar. We werken met een team van zes enthousiaste mensen die stuk voor stuk vol passie werken. We vullen elkaar aan en garanderen op deze manier het allerbeste voor u als klant.

EEN ELEKTRISCH STA BUREAU IS IDEAAL VOOR HET AFWISSELEN VAN ZITTEN EN STAAN

Er zijn veel opties als u een elektrisch sta bureau wilt kopen. Uiteraard zijn er ook andere sta bureaus verkrijgbaar. Sommigen verstelt u in hoogte door te draaien aan een slinger. Een elektrisch sta bureau kopen is misschien iets duurder, maar heeft belangrijke voordelen. Moet er eerst aan een slinger gedraaid worden, dan kost dat enige moeite. Is het bureau echter door een druk op de knop omhoog of omlaag te krijgen, dan gaat dit veel sneller. Vooral mensen die het zitten en staan vaak afwisselen, zullen blij zijn met een elektrisch verstelbaar sta bureau.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Complete kantoorinrichting bij Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Complete kantoorinrichting, systeemwand en vloerafwerking in Naarden bij Intersell Intersell is een aannemer die voornamelijk voor woningbouwverenigingen werkt en het onderhoud verzorgt. Voor de...

Complete kantoorinrichting bij DSV
Complete kantoorinrichting bij DSV

Complete kantoorinrichting bij DSV in Eindhoven In 2014 ging Panalpina verhuizen van 2 locaties op het Flight Forum naar een nieuw pand op de...