040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Een in hoogte verstelbaar bureau elektrisch te verstellen

U wilt een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau kopen? Zoekt u een betrouwbare kantoorinrichter? Wilt u zeker weten dat het product van goede kwaliteit is? Geeft het u een prettig gevoel als er een lange garantieperiode is? Gaat u voor de meest scherpe prijs? Stelt u voldoende informatie rondom het kopen van een in hoogte verstelbaar bureau op prijs? Dan bent u bij De Kantoorinrichter op de allerbeste plek. Kijk eens rond op onze site of neem contact op via de mail of de telefoon.

Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor een flexibele werkplek

Een in hoogte verstelbaar bureau elektrisch is zeer eenvoudig in gebruik. Meestal hoeft er slechts een knop te worden ingeduwd en het bureau gaat al vanzelf omhoog of omlaag. Uiteraard kunt u nauwkeurig bepalen hoe hoog of hoe laag het bureau wordt. De ARBO heeft hieraan ook eisen gesteld. Alle bureaus moeten in ieder geval kunnen worden ingesteld van 62 tot 82 cm. Wilt u een gezonde werkplek creëren? Dan is een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau een belangrijke stap. De praktijk wijst uit dat deze bureaus veel worden gebruikt. Het personeel wisselt het staan en zitten af en blijft op deze manier veel fitter.

Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau kopen is goed voor de productiviteit

Mensen die het zittend en staand werken gedurende de dag afwisselen, blijven fitter. Ook is er minder kans op vervelende rug- of nekklachten. Als mensen toch staan achter hun bureau, lopen ze ook eerder even een rondje. U zult merken dat door het aanschaffen van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau, de productiviteit toeneemt.

Bent u benieuwd naar de prijs? U mag altijd even bellen naar De Kantoorinrichter. Een mail sturen is ook prima.

Bestelt u liever direct klik dan hier.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Glaswand geplaatst met een totale lengte van 32,5 meter