040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Een in hoogte verstelbaar bureau elektrisch te verstellen

U wilt een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau kopen? Zoekt u een betrouwbare kantoorinrichter? Wilt u zeker weten dat het product van goede kwaliteit is? Geeft het u een prettig gevoel als er een lange garantieperiode is? Gaat u voor de meest scherpe prijs? Stelt u voldoende informatie rondom het kopen van een in hoogte verstelbaar bureau op prijs? Dan bent u bij De Kantoorinrichter op de allerbeste plek. Kijk eens rond op onze site of neem contact op via de mail of de telefoon.

Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor een flexibele werkplek

Een in hoogte verstelbaar bureau elektrisch is zeer eenvoudig in gebruik. Meestal hoeft er slechts een knop te worden ingeduwd en het bureau gaat al vanzelf omhoog of omlaag. Uiteraard kunt u nauwkeurig bepalen hoe hoog of hoe laag het bureau wordt. De ARBO heeft hieraan ook eisen gesteld. Alle bureaus moeten in ieder geval kunnen worden ingesteld van 62 tot 82 cm. Wilt u een gezonde werkplek creëren? Dan is een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau een belangrijke stap. De praktijk wijst uit dat deze bureaus veel worden gebruikt. Het personeel wisselt het staan en zitten af en blijft op deze manier veel fitter.

Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau kopen is goed voor de productiviteit

Mensen die het zittend en staand werken gedurende de dag afwisselen, blijven fitter. Ook is er minder kans op vervelende rug- of nekklachten. Als mensen toch staan achter hun bureau, lopen ze ook eerder even een rondje. U zult merken dat door het aanschaffen van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau, de productiviteit toeneemt.

Bent u benieuwd naar de prijs? U mag altijd even bellen naar De Kantoorinrichter. Een mail sturen is ook prima.

Bestelt u liever direct klik dan hier.

Uit ons blog

Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doe je dat?

De situatie rondom het huidige Corona virus zorgt ervoor dat veel mensen de komende tijd thuis werken. Voor vele een hele aanpassing natuurlijk. Hoe zorg je er nu voor dat je ook vanuit huis zo productief mogelijk blijft? Wij geven je een paar tips. Creëer een fijne werkplek Hoe verleidelijk het misschien ook is, probeer […]

Lees verder

Willekeurige projecten

kantoorinrichting Maastricht werkplek
Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T