De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Hoe kunt u scheidingswanden het beste toepassen in uw kantoor?

Hoe kunt u scheidingswanden het beste toepassen in uw kantoor?

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om de beschikbare ruimte in uw kantoor (opnieuw) onder te verdelen? Misschien gaat u een nieuw kantoor betreden en moet alles opnieuw ingericht worden. Of wellicht vereist een uitbreiding binnen uw bedrijf dat er bijvoorbeeld een nieuwe vergaderruimte nodig is. In veel gevallen kan het gebruik van scheidingswanden dan een goede oplossing zijn. Met een scheidingswand creëert u namelijk snel en eenvoudig een kantoorinrichting zoals u die hebben wilt. In dit artikel vertellen wij u hoe u scheidingswanden het beste toe kunt passen en waar op u dient te letten.

Waarom scheidingswanden?

Scheidingswanden worden altijd op maat gemaakt en zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat een scheidingswand goed past bij de rest van uw kantoorinrichting. Kiest u voor de open uitstraling van glas of liever voor de traditionele en stijlvolle klasse van hout? Belangrijk is om vooraf te bepalen wat u precies nodig hebt, aan de hand daarvan kunt u bepalen hoe de ruimte vervolgens opgesplitst dient te worden om de meest effectieve kantoorinrichting te verzorgen.

Wat is handig?

Om te bepalen wat effectief is dient u goed te kijken naar wat er belangrijk is binnen uw bedrijf en waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Dienen uw medewerkers in staat te zijn om snel met elkaar te kunnen overleggen vanuit hun eigen werkplek? Of vereisen de werkzaamheden een aparte afgesloten ruimte waarin iedereen zich optimaal kan concentreren? Misschien stelt u saamhorigheid voorop en verkiest u een gezellige en open werksfeer boven effectiviteit. Deze vragen dient u te beantwoorden voor u een scheidingswand wilt laten plaatsen.

scheidingswanden kantoor

Bron: Pinterest

Het gemak van scheidingswanden

Een ander bijkomend voordeel is dat scheidingswanden bijna in alle vormen en maten geleverd kunnen worden. Zo is het ook mogelijk om slechts een kleine scheidingswand te plaatsen die enkel verschillende werkplekken onderverdeelt. Deze wanden zijn vaak iets hoger dan een meter maar zorgen toch voor een stuk rust en structuur binnen uw kantoorruimte. Daarnaast zijn alle scheidingswanden heel eenvoudig te demonteren en weer af te voeren indien uw kantoor binnen korte tijd toch vraagt om een andere inrichting.

Wij hopen u hiermee een beter inzicht gegeven te hebben in de mogelijkheden van scheidingswanden op uw kantoor. Mocht u op zoek zijn naar een professionele partij om scheidingswanden te laten plaatsen binnen uw kantoor dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in. Op basis van uw wensen, eisen en ons advies maken wij een plan, een 3D visualisatie en een offerte.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Contact via social media?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter