040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Stappenplan: Hoe gaan wij te werk?

5 fase stappenplan.

Om onze projecten gestructureerd te laten verlopen werken wij met een 5 fase stappenplan. Hieronder zullen wij dit stappenplan verder verduidelijken;

1. Inventarisatie; Hierbij zullen wij telefonisch en in een persoonlijk gesprek onderzoeken wat jullie als organisatie beweegt. Waar komen jullie vandaan? Waar willen jullie naar toe? Wat willen jullie aangepast hebben? Waarom willen jullie dit. Wat kan beter, wat kan anders? Wie werken samen, wie niet. Hoe ziet de ideale werkomgeving eruit? Wat moet de uitstraling zijn intern en extern? Tevens zullen we het pand opnemen. Afmetingen, huidige installaties, bestaande wanden, bestaande vloeren etc.

2. In de planvorming wordt vaak een moodboard gemaakt om de juiste sfeer te omschrijven en te kijken of dit bij jullie beleving aansluit. Hierna worden tekeningen gemaakt in 2D en 3D. Tevens maken wij een aantal fotorealistische renderingen. Deze worden doorgesproken en zo nodig aangepast.

3. Als we plan definitief gemaakt hebben maken we een offerte. Soms loopt fase 2 en 3 wat door elkaar en maken we een offerte om je een idee te geven over de grootte van de investering. Als de offerte akkoord is en in opdracht gegeven wordt gaan we over de de volgende fase

4. We maken een projectplanning om de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden in de tijd te zetten en zodat iedereen weet waar die aan toe is. Voor ons is een projectplanning heilig! We coördineren de leveringen. Zorgen dat er op tijd monteurs zijn die alles naar binnen brengen en monteren. Daarnaast worden al onze onderaannemers aangestuurd om te zorgen dat ze op tijd zijn en kwaliteit leveren.

5. Samen met jullie nemen we het geleverde werk door en kijken we of het aan jullie verwachtingen heeft voldaan. Mogelijk lossen we de laatste opleverpunten op en ronden we het project af.

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

Grote vergadertafel vergaderen meetingroom
totaalinrichting projectstoffering tapijttegels
make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Onder de glaswanden loopt het vloerplan mooi door