040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Flexibele kantoorconcepten

Wat zijn flexibele kantoorconcepten?

Als u een eigen bedrijf of kantoor heeft, hoort u ook ongetwijfeld over kantoorconcepten die flexibel moeten zijn. Hieraan wordt vaak ook innovatief werken gekoppeld. Hoe zit het eigenlijk met kantoorconcepten flexibel? In de eerste plaats is het gebouw uiteraard niet flexibel. Vaak denken mensen ook direct aan het verliezen van een persoonlijke werkplek. Dit wordt niet altijd gezien als een positieve ontwikkeling. Misschien is het goed om eerst even te kijken naar de verschillende kantoren. Er wordt dan onderscheid gemaakt tussen de volgende 4:

  • Cellenkantoor
  • Groepskantoor
  • Open kantoor
  • Combinatie kantoor

Kantoorconcepten flexibel en individuele werkplekken

Is het bij flexibele kantoorconcepten mogelijk dat iedere werknemer een eigen werkplek heeft? Er zijn wat het betreft werkplekken 3 opties:

  • Iedereen heeft een eigen werkplek
  • Een werkplek wordt gebruikt door verschillende werknemers
  • Verschillende werkplekken worden gebruikt door verschillende werknemers

Twijfelt u nog hoe u gebruik gaat maken van kantoorconcepten die flexibel zijn? Lijkt het u goed als het geheel iets dynamischer wordt? Vaak heeft dit nog heel wat voeten in de aarde. Ook staan soms niet alle medewerkers te springen om een verandering. Toch zijn kantoorconcepten flexibel in de toekomst ongetwijfeld belangrijk. Wij denken daarom graag met u mee. Wij hebben een team van 6 mensen die vol passie hun werk doen. Neem zeker even contact op als u meer informatie wilt. Wij zijn ervoor.

Begeleiding nodig bij kantoorconcepten flexibel?

De Kantoorinrichter is er niet alleen voor u bij de aanschaf van nieuw meubilair. Zeker ook op het terrein van flexibele kantoorconcepten kunnen wij veel voor u betekenen. Graag begeleiden wij bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw concept. Wilt u de huisvesting grootschalig veranderen? Gaat het om slechts een kleine wijziging? Wij helpen u graag met een eerste inventarisatie en kunnen een programma voor u samenstellen. Heel belangrijk zijn ook de workshops die wij verzorgen voor uw medewerkers. Het is van groot belang dat ook of juist zij een goed gevoel hebben of krijgen bij een eventuele verandering. Neem gerust eens contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor