De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Flexibele kantoorconcepten

Wat zijn flexibele kantoorconcepten?

Als u een eigen bedrijf of kantoor heeft, hoort u ook ongetwijfeld over kantoorconcepten die flexibel moeten zijn. Hieraan wordt vaak ook innovatief werken gekoppeld. Hoe zit het eigenlijk met kantoorconcepten flexibel? In de eerste plaats is het gebouw uiteraard niet flexibel. Vaak denken mensen ook direct aan het verliezen van een persoonlijke werkplek. Dit wordt niet altijd gezien als een positieve ontwikkeling. Misschien is het goed om eerst even te kijken naar de verschillende kantoren. Er wordt dan onderscheid gemaakt tussen de volgende 4:

–              Cellenkantoor

–              Groepskantoor

–              Open kantoor

–              Combinatie kantoor

Kantoorconcepten flexibel en individuele werkplekken

Is het bij flexibele kantoorconcepten mogelijk dat iedere werknemer een eigen werkplek heeft? Er zijn wat het betreft werkplekken 3 opties:

–              Iedereen heeft een eigen werkplek

–              Een werkplek wordt gebruikt door verschillende werknemers

–              Verschillende werkplekken worden gebruikt door verschillende werknemers

Twijfelt u nog hoe u gebruik gaat maken van kantoorconcepten die flexibel zijn? Lijkt het u goed als het geheel iets dynamischer wordt? Vaak heeft dit nog heel wat voeten in de aarde. Ook staan soms niet alle medewerkers te springen om een verandering. Toch zijn kantoorconcepten flexibel in de toekomst ongetwijfeld belangrijk. Wij denken daarom graag met u mee. Wij hebben een team van 6 mensen die vol passie hun werk doen. Neem zeker even contact op als u meer informatie wilt. Wij zijn ervoor.

Begeleiding nodig bij kantoorconcepten flexibel?

De Kantoorinrichter is er niet alleen voor u bij de aanschaf van nieuw meubilair. Zeker ook op het terrein van flexibele kantoorconcepten kunnen wij veel voor u betekenen. Graag begeleiden wij bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw concept. Wilt u de huisvesting grootschalig veranderen? Gaat het om slechts een kleine wijziging? Wij helpen u graag met een eerste inventarisatie en kunnen een programma voor u samenstellen. Heel belangrijk zijn ook de workshops die wij verzorgen voor uw medewerkers. Het is van groot belang dat ook of juist zij een goed gevoel hebben of krijgen bij een eventuele verandering. Neem gerust eens contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter