040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek kopen bij de Kantoorinrichter

Waarom zou u eigenlijk een ergonomische werkplek kopen of aanschaffen? Hier heeft de Kantoorinrichter een heel simpel antwoord op; de werkplek is namelijk ergonomisch als deze helemaal naar wens en behoefte van de gebruiker is aan te passen en in te stellen, zo heeft de gebruiker het meeste comfort en voorkomt het lichamelijke klachten. Daarom heeft de Kantoorinrichter een ruime keuze van ergonomische werkplekken in het assortiment, informeer naar de mogelijkheden, modellen en kleuren, wij sturen u met alle zorgvuldigheid een vrijblijvende offerte toe.

Heeft u al pijn of klachten? Of zijn deze herkenbaar na een dag, of zelfs al na een paar uur werken? Dan is de kans groot dat u geen juiste zithouding heeft of dat uw werkplek niet ergonomisch is afgesteld. Misschien is uw werkplek niet ergonomisch in te stellen of vind u het wel prima zo want zolang u nog geen klachten heeft staat u er vast niet bij stil en weet u misschien niet eens hoe u de werkplek ergonomisch moet maken maar de Kantoorinrichter gelukkig wel!

Hoe maakt u de werkplek ergonomisch?

Uw werkplek ergonomisch maken hoeft niet veel moeite te kosten! Het is even wat tijd investeren en daarna kunt u jaren vooruit. U wilt graag weten hoe dit moet? Dat vertellen wij u graag! Uiteraard kunnen wij ook bij u langs komen voor het instellen van u werkplek maar u kunt het ook (handig) zelf doen. De Kantoorinrichter kijkt niet alleen naar de juiste zithouding maar ook naar het bureau en het beeldscherm/toetsenbord. Wij zullen u een paar handige tips geven:

  • Begin bij het instellen van uw bureaustoel;
  • Juiste zithoogte – hoek van 90° (gebruik eventueel een voetensteun)
  • Juiste zithoek – de juiste zithoek is een vaste waarde van tussen de 95° en 105°
  • Juiste zitdiepte – een vuist tussen knieholte en de zitting
  • Juiste lende ondersteuning
  • Juiste hoogte en breedte van de armleggers – voor een goede ontspanning van nek en schouder
  • Stel daarna de hoogte van uw bureau af – gelijke hoogte als de armleggers
  • Als laatste pas je het beeldscherm en je toetsenbord aan – kijkafstand van 50-70cm

Zodra u deze punten heeft doorlopen en aangepast heeft u de werkplek ergonomisch gemaakt. Wacht dus niet langer met het juist afstellen van de werkplek, maak de werkplek ergonomisch! Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Heeft u vragen over het aanschaffen van een ergonomisch werkplek of het instellen hiervan? Neem dan contact op met de Kantoorinrichter wij staan u graag te woord: Bel met 040-2861441 of mail naar [email protected]

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische panelen aan plafond
Eindresultaat Lumileds in Aken
Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler